Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir hayatı her şeyden soyutlayıp tümüyle aşka sunabilirsiniz. Ama yine aşk konusunda büyük bir ihmalkarsınız. Yüksek sorumluluk duygunuz aşkı her zaman alt ediyor. Bulunmaz bir sevgilisiniz oysa.

Yetenekli ve zekisiniz. Ama aynı zamanda sırılsıklam bir idealist olduğunuz için kilitli kapıları zorluyorsunuz. İş yaşamınızda ruh doygunluğu dışında bir kazanım yok gibi. Bunu yeterli görüyorsunuz.

Sıkıntılısınız doğal olarak. Desteksiz ve yalnızsınız. Ama çok yakın gelecekte parlak ışıltılar var. Destek beklediğiniz yer ya da kişi de bir hamle yapacak gibi görünüyor.

Sağlığınız iyi. Bunun dışında dikkat etmenizi gerektirecek bir şey yok. Kimse sizi üzmeyi düşünecek kadar kötü değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız çok özel birinin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. Düşüncelerinizdeki bir netliği, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak bulandırıyorsunuz.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:39 Merkür-Jüpiter görünümü, ilişki ve aileyi ilgilendiren konularda sözlerimize dikkat etmekte, geniş bir açıdan meseleleri ele almakta yarar var. Fikirleriniz farklı olabilir. Ancak bu birbirinize anlayışsız davranmanıza yol açmamalı. Geleceği düşünmeli, ayrıntılara önem vermeli, duruma gerçekçi bakmalısınız. Bilinçli olmak gerekiyor. İlişkide sorunlar varsa bunlar abartılmamalı, konuşularak çözüme kavuşturmaya özen gösterilmelidir. Saat 05:23 Güneş-Uranüs görünümü, karşımıza yeni bir kişiyi özel anlamda çıkartabilir veya ilişkimize bakış açımızı yenileştirebilir. Bunlar olasılık dahilindedir. Ancak bu enerji bize, farklı bir açıdan hayatımızı ele almamızı, arkadaşlıklarımızı yeniden gözden geçirmemizi işaret etmektedir. Canlandırır, ferahlandırır. İlişkinizin niteliğine göre anlam kazanır. Aranızdaki bağı, arkadaşça paylaşımlara açık olarak kuvvetlendirmenizde yardımcı olur. Belki yalnızsınız, belki de problemli bir ilişkiniz var. İşte bu görünüm sayesinde yalnızlığınızı giderecek bir insana rastlayabilirsiniz veyahut kendinize yepyeni bir hobi edinerek yeni dostluklar kurabilirsiniz. Saat 17:29 Ay-Mars görünümü, isteklerimizi, duygularımızı ifade etmedeki başarımızı gösteriyor. Özellikle ilişkimizle alakalı konularda hakimiyeti elde tutan taraf olmak isteriz. Amaca yönelik hareket ederiz. Saat 23:14 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde bilinçli olmak gerekir. Ne yapacağınızı bilmemek yanlış olur. Yatırım, harcamalarda geleceğe ve üretime dönük düşünmek lazım.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki olayları gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirebildiğin bir gün; özellikle sosyal ilişkilerinde…

14 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel hayatınızda sosyal çevrenizin yönlendirmelerine karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hayatınızda önem arz eden kişilerin yaşam yolunda geçirdiği zor günleri biraz daha anlayışla karşılamanız ve ona göre davranmanız gerekmekte.Bilirsiniz zor günlerde kimin yanınızda olup olmadığı dostlukların gidişatı yönünden oldukça önemlidir.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 08:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. İş ortamınızda çalışma arkadaşlarınızla birlikte disiplinli olmanız ve zamanı iyi kullanmanız gereken bir gün. Sizi strese sokan, yorucu konulara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinizde ise eşiniz ya da ortağınız ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler yaşamınızda daha fazla önem kazanmaya başlıyor. Evlilik, ortaklık ve birlikteliklerde hassas davranmanız gereken bir gün olabilir. Karşılıklı uyumu tutturmak adına göstermeniz gereken çaba ve mücadeleniz olabilir.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz. Harcamalarınıza her zaman olduğundan daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Sevdiğinizin size ilgi göstermediğinden yakınabilirsiniz. Ancak, siz de daha ilgili olmalısınız. Duygularınızı kontrol altına almanız gereken bir gün.

14 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda içiniz rahat olacak. Hayata keyifle bakmanız, rahatlamanız sizi esnek ve mutlu kılabilir. Birden fazlateklifiyle geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Jüpiter arasındaki zorlu etkileşim sevgililer gününde partnerinizle aranızdaki bağın güçlenmesine neden olur. Birbiriniz hakkında kafanızdaki düşünceleri açık yüreklilikle dile getirme zamanı. İkili ilişkilerde orijinal fikirli kişilere çekilirsiniz.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın birinci önceliğiniz olacağı bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerin, diğer herşeye göre daha ön planda olması mümkündür. Her türlü tanışıklığı dostluğa çevirmek isteyebilir, arkadaşlıklarınızı ve sevgi ilişkinizi derinleştirebilirsiniz.

14 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 05' 19" R
Ay
Oğlak
20° 33' 33"
Merkür
Koç
16° 46' 03"
Venüs
Boğa
00° 34' 21"
Mars
Balık
29° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 35"
Satürn
Balık
16° 32' 42"
Uranüs
Boğa
22° 19' 38"
Neptün
Balık
28° 53' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 21"
Lilith
Başak
23° 17' 57"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>