Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunsuz bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizde aranızdaki uyumun artacağı ve ortak bazı planlar alacağınız bu dönemde, dışsal faktörlere karşı ilişkinizi zedeleyebilecek insanlarda uzak durmalısınız.

İş hayatınızda sorunlar sizi çok yordu. Aynı zamanda sorunlara karşı bağışıklık kazandınız. Üzerinizde büyük bir yorgunluk var. Bu yorgunluğu en azından bir kaç gün işten uzak kalarak atabilirsiniz.

Bazı planlarınız var fakat bu planları gerçekleştirmek için yeterli maddi kaynağa sahip değilsiniz. Bu durum sizi kara kara düşündürüyor. Bu aralar para biriktirmek düşüncesindesiniz. Fırsatınız olacaktır.

Sağlığınızla ilgili konulara yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Aşırı yorgunluk ve stres sağlığınızı çok olumsuz etkileyecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde, kimi coşkularınızı paylaşmayı isteyen birinin farkında değil gibisiniz. Bununla ilgili gizli sitemler alabilirsiniz. Akşam saatlerindeki yeni bir tanışma, size çok ilginç bir arkadaşlık sunabilir. Bu ilişkiyi kalıcılaştırmak isteyeceksiniz. Çözülmesi gerekli olan birtakım problemleri, anlaşılır nedenlerle ileriye ertelemeniz, önümüzdeki günleri biraz sorunlu yaşamanıza neden olabilir

18 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:48 Ay-Yengeç geçişi, duyarlılığın yükselişidir. Aileniz, sevdiğiniz kişi, değer verdiğiniz insanların önemi üzerinde düşünürsünüz. Hassassınız. İlgi beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye anlatmazsınız. Dinlenmek, güven duyduğunuz insanlarla bir arada olmak rahatlatıcıdır. Saat 00:59 Ay-Uranüs görünümü, bedensel ve ruhsal anlamda kendinize özen göstermeniz ve üstünüzdeki baskılardan kurtulmanız adına teşvik edicidir. Saat15:51 Ay-Merkür görünümü, ailemizi, sevdiklerimizi özlemenin, onları daha fazla düşünmenin işaretçisidir. Doğru ve güvenli olana yöneliriz. Kendimizi garanti altına alacak şekilde işlerimizi planlamamız faydalıdır. Saat 14:34 Ay-Satürn karşıtlığı, ailevi vehayatıyla ilgili konularda yaşanabilecek sıkıntıların göstergesidir. Huzursuzluk yaşanabilir. Kendinizi önemsiz, sevilmeyen, değeri bilinmeyen kişi olarak görebilirsiniz. Oysaki bunlar enerjilerin yarattığı hassasiyettir. Bu olumsuz duyguların sizi esir almasına izin vermeyin. Saat 19:49 Merkür-Satürn görünümü, işlerinizi yoluna koyabilmek için yapılan görüşmeleri işaret ediyor. Sistemli çalışırsınız. Biraz yorucu olsa da, başarılı sonuçlar almak mümkündür. Yoğunluk artar. Ancak hepsinin üstesinden gelirsiniz. Güzellikler hayatınızda baki olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

18 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrene karşı oldukça açık ve yakın bir tavır içindesin. Bazı olayları tekrar tekrar irdeleyeceksin.

18 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sapla samanı artık birbirinden ayırmanın zamanı geldi. Konulara objektif yaklaşmanız ve haklı çıkmamaya çalışmanız sizi bazı kayıplardan kurtarıyor olacaktır. Bu sefer hatanızı kabullenmeniz ve gerekirse karşı tarafa özür dilemeniz gereken yerdesiniz.

18 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı uğraşlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sezgilerinizi kullanacağınız konular, daha fazla ilginizi çekebilir. Eviniz ile ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde değişikliler yapmak için, harcamalarda bulunabilirsiniz. Ailenizle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru ,güzel bir yemek organize edebilirsiniz.

18 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DÜŞÜNCELERİNİZİ kendi yorumlarınız doğrultusunda ortaya koyuyorsunuz. Olgunluk göstermeniz gereken bir gün.

18 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile bireylerinin sorunlarıyla ilgilenebilir, biraz da sıkıntı duyabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin. Geçmişe ait olayları hatırlayıp derin ve karmaşık düşüncelere saplanabilirsiniz.

18 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizi kalıcı anlaşmalara çevirebilirsiniz. Sosyal çevrenize verdiğiniz sözleri tutacak, girişimlerinizin desteklendiğini göreceksiniz. Yeni alanlarla da ilgilenebilirsiniz.

18 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür ile, baş öğretmen Satürn arasında meydana gelen destekleyici etkileşim sanatçı kimliğinizi güçlendirip hayata daha olumlu bakmanızı sağlayacak. Kontrat veanlaşmaları için de harika bir gün. Ne zamandır uğraştığınız bir proje için artık somut sonuçlar elde edersiniz. Inançlarınızı savunun.

18 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

18 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 35" R
Ay
Balık
11° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 06"
Venüs
Boğa
05° 01' 16"
Mars
Koç
02° 14' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 13"
Satürn
Balık
16° 51' 27"
Uranüs
Boğa
22° 32' 03"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 30"
Lilith
Başak
23° 41' 59"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>