Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin onu kendi çevrenize sokmaktan çekindiğinizi düşünüyor. Bunu açıkça dile getiremediği için de biraz sıkıntılı. Onun sizin arkadaşlarınızla yapmak istediği programlara açık olmanızda yarar var.

Zaman zaman düşündüğünüzdeğişikliği bugünlerde gündeminizden düşebilir. Bunda işyerinde yapılacak yeni düzenlemenin de payı olacak. Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili bugün yeni bir bilgi alabilirsiniz.

Gerçekleşmesini istediğiniz hayalleriniz için biraz daha paraya ihtiyacınız var. Hayallerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bugünlerde hepsinin birden gerçekleşmesi mümkün gibi gözükmüyor.

Bazı yakınlarınızda empati duygusunun olmadığını düşünüyorsunuz ama zaman zaman siz de empati kurmakta zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim yoluyla, fikirleriniz ve düşüncelerinizle başkaları üzerinde baskı kurabilir, zorlayıcı olabilirsiniz. Fiziksel ve mental enerjinizin yüksekliği farkında olmadan yorulmanıza ve tükenmenize neden olabilir. Bu enerjiyi doğru yönettiğinizden emin olun.

19 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Ay-Yay burcu seyrinde, hayatın güzelliklerinin maddi-manevi tadına varmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu düşünürsünüz. Eğer işiniz sağlamsa, cebinizdeki para ile güven içinde yaşıyorsanız, manevi anlamda iç huzurunuz yerindeyse moraliniz yüksektir. Eğer değilse, daha iyi yaşayabilmek adına gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Saat 15:15 Mars-Pluto arasındaki zorlayıcı görünüm hem de iletişim vehayatında hırslı davranmaya, isteklerimizi zorla kabul ettirmeye yol açabilir. Çevresel faktörler, içinde yer aldığımız ortam bize doyurucu gelmeyebilir. Çalıştığımız alanda, emek sarf ettiğimiz konularda kendimizi ve sistemi yetersiz görerek isyan edebiliriz. İster istemez psikolojik anlamda gergin davranabilir, yanlışa dur demek için kendimizce çözümler bulmaya kalkışabiliriz. Ben bilinçli hareket etmenizden yanayım. Eğer izlediğiniz yol, sonrasında sıkıntı yaratacaksa lütfen sakin olunuz. Saat 20:51 Ay-Neptün görünümü, kimlerle ortak hareket etmek zorundaysak veya neler bizi mecburiyet altına alıyorsa onlardan kurtulamamanın getirdiği stresin işaretçisidir. Deyim yerindeyse, bildiğimizi okuyamıyoruz. Bize göre doğru olan, bir başkasına göre yanlış olarak değerlendiriliyor. Bu da bizi çileden çıkartıyor. Ama elimiz kolumuz bağlı olduğu için uymaya çalışıyoruz. Saat 23:59 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, hayatı sevdiren, canlandıran, zihnimizi aktif ederek güzelliklerin keyfine varmamızı sağlayan olumlu bir enerji akışıdır. Gelecekle ilgili umut verir ve her sorunun bir şekilde çözüme kavuşacağı inancı aşılar. Aşkta şans ve fırsatların işaretçisidir. Biriyle tanışmak, hatta aşık olmak mümkündür. Konuşuruz, yazışırız ve kısa seyirli bir geziye çıkarız. Birkaç gün boyunca moralimiz oldukça yükselecek. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatında stresten uzak durmaya çalışsan da olaylara müdahale edemeyecek olman canını sıkabilir.

19 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ölçü, sakin kalarak aklınızı kullanmanızdır. Değiştiremeyeceğiniz şeyleri olduğu gibi kabul etmeyi öğrenin ve asla tepki göstermeyin.

19 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfiniz daha akıcı ve yaratıcı alanda daha eğlenceli olabilirsiniz. Sizi mutlu edecek deneyimlere fazlasıyla açıksınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim yoluyla, fikirleriniz ve düşüncelerinizle başkaları üzerinde baskı kurabilir, zorlayıcı olabilirsiniz. Fiziksel ve mental enerjinizin yüksekliği farkında olmadan yorulmanıza ve tükenmenize neden olabilir. Bu enerjiyi doğru yönettiğinizden emin olun.

19 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

19 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arkadaşlarınızla oluşacak güç çekişmelerine dikkat etmelisiniz. Enerjinizi başkaları üzerinde kontrolsüzce kullanabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda meydana gelen Yeni Ay hayatın anlamını bir kere daha keşfetmenize yardım edecek. Ev ortamınızda derin ve tutkulu bir döneme adım atarsınız. İlişkilerinizde daha derin ve tutkulu bağlar kurmak için uygun bir dönem. Krizleri çözmeye odaklanırsınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 12' 44"
Ay
Kova
20° 44' 31"
Merkür
Koç
17° 42' 33"
Venüs
Boğa
03° 16' 03"
Mars
Koç
01° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 14"
Satürn
Balık
16° 44' 09"
Uranüs
Boğa
22° 27' 09"
Neptün
Balık
28° 57' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 44"
Lilith
Başak
23° 32' 31"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>