Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar çapkınlığınız üzerinizde. Bir kişiye bağlanmaktan çok daldan dala konan kelebek olmak istiyorsunuz. Bu duygularınız uzun sürmeyecek, günün sonuna doğru yeniden romantik ruh halinize bürüneceksiniz.

Birkaç arkadaşınızla planladığınız bir projeden bugün kötü haberler alabilirsiniz. Belki de bu işte gerçekten hayır yoktu. Daha gerçekçi atılımlara yönelseniz iyi olur.

Paraya olan ihtiyacınız bugün tepe noktasına varacak. Borç isteyecek bir yer de bulamayabilirsiniz. Hafta başındaki gereksiz harcamalarınızın cezasını çekiyorsunuz.

Görüştüğünüz bir başkası da varsa bunu sevgilinize söyleyin. Gerçeği bir başkasından duymasına çok az kalmış.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yengeçler bugün kalıbına sığmıyor. Aktif sporlara katılmak isteyebilir, ya da gece dışarı çıkmaya karar verebilirsiniz. Enerjiniz bugün sizi adeta rahatsız edecek. Sizi yakından tanımadan yargılayan kimseleri siz de ciddiye almamalısınız. Arkadaşlarınız ve aileniz nasıl bir insan olduğunuzu biliyor. Bugün çevrenizden övgüler alacaksınız.

2 Nisan 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar  saat 08:35  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, fizyolojik ve psikolojik hastalıkları tetikleyebilir veya daha önceden şikayetçi olduğunuz bir rahatsızlık tekrar kendini hissettirebilir. İştahınızı azaltan bu enerji, diyet yapanlar için yararlı olabilir. Ancak böyle bir durumunuz yoksa, bu iştahsızlıktan şikayetçi iseniz doktora görünmekte yarar vardır. Günlük işlerinizi yaparken size yardımcı olabilecek araçları mutlaka kullanınız. Her şeyin altından tek başınıza kalkıp kendinizi yormayınız. Alış satış ve yatırım konularındaki işlerde dikkatli olunuz. Doğru ve güvenilir insanlarla çalışınız. Siz de işinize gücünüze önem veriniz. Saat 15:48  Ay-Neptün görünümü, kimi Aslanlar için çocuk sahibi olmak, bazıları için aşk hayatı, bir çoğunuz için maddi konularda her şeyin en iyisine sahip olma arzunuzu gösteriyor. Ancak bu isteklerinizi elde etme yolunda ne kadar gerçekçisiniz, çok mu abartıyorsunuz. Durumunuzu gözden geçirmenizde yarar var.

2 Nisan 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir gün. Kişisel özellikleriniz vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, bugün, daha özgün ve cüretkar davranabilirsiniz. Çevresel ilişkilerinizde etkilemek istediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Olumlu davranışlarınızın size kandıracağı artılar önem kazanacak.

2 Nisan 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ortamında sizi kısıtlayan koşulları aşmaya gayret edin. Zira pek çok sorumluluk almak, sağlığınızı zorlayan temalarla ilgilenmeniz gerekiyor. Yeni bir plan yaparak gündeminizi belirlemelisiniz. Emek verilmesi gereken işlerde ise destek almanız zorlaşmakta. Yenilikleri benimsemekte kararlı olmak, değişik teknikler kullanmak size zaman kazandıracak.

2 Nisan 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Ani davetler veya kısa yolculuklar içinizi rahatlatacak. Böyle bir değişiklik size gerekiyordu zaten.

2 Nisan 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hareketlisiniz. Sürekli bir yerlere gitmek isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda ve aşk hayatınızda olumsuzluklar olabilir.

2 Nisan 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 55" R
Ay
Balık
24° 19' 00"
Merkür
Koç
19° 04' 57"
Venüs
Boğa
06° 09' 01"
Mars
Koç
02° 56' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 07"
Satürn
Balık
16° 56' 04"
Uranüs
Boğa
22° 35' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 32"
Lilith
Başak
23° 48' 05"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>