Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda gelişmeler beklediğiniz gibi olmayacak . Özellikle partnerinizin bazı konularda yalan söylemesi sizi oldukça üzecek. Bugün sevgilinizin bir yalanını yakalayabilirsiniz. Bu yalanı yüzüne vurup vurmama konusunda kararsız kalabilirsiniz.

İş yaşantınızda sağlam bir bir noktada olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bugünlerde işinizin yoğunluğu beklediğiniz ölçüde. Çalışmalarınızda oldukça disiplinli ve planlı olmanız sayesinde, buyoğunluğunun altından rajatça kalkabiliyorsunuz.

Parasal açıdan rahat bir gündesiniz. Bugün bazı harcamalar yapmanız olası . Bu harcamalar genelde eviniz ya da kendiniz için olacak. Bugün para konularında bazı kimselerle görüşme yapmanız olası.

Sağlığınızla ile ilgili bazı problemleri gereğinden fazla büyütüp kendinizi üzüyorsunuz. İçinizi bu çok dinlemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınıza ilişkin bazı olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak duygusal olarak değişken bir mizaç gösterebilir ve bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle duygusal yaşamınızda her zamankinden daha fazla dikkatli davranmalısınız. Düşünceleriniz açık ve net olacaktır, ne istediğinizi bilmeniz sizin için önemli bir avantaj olarak görünüyor. İş ortamınızda tartışmalardan kaçınmaya çalışın ve girişimde bulunmak için acele etmeyin.

11 Aralık 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar 11 Aralık saat 03:40-31 Aralık saat 16:03 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Merkür yansımalarını, bu ay içindeki görünümleri çerçevesinde ele alacağım. Öncelikle hakikaten zorlayıcı hatta bazen çileden çıkartıcı meselelerle uğraştığınızı düşünüyorsanız, bunların ana nedenleri üzerinde akıllıca durmanız gerektiğini biliniz. Sizi iki husus bir hayli yorabilir. Mesleki ve toplumsal alandaki sorumluluklar ve iç dünyanızdaki dağılmalar. Bir yandan şunu yapmalıyım derken öbür taraftan başka bir şeye atlıyorsanız ve tümüyle plansız öylesine ilerliyorsanız sizce ne kadar ileri gidebilirsiniz. Ruhunuzun derinliklerine bir bakınız lütfen. Siz gerçekten ne istiyorsunuz? Bunu düşününüz. İşiniz, uğraşılarınız size ne kazandırıyor?

11 Aralık 2012, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamda bir çok alternatif söz konusu olacak. Tepki almak istemediğiniz bir çok konu var ve bazı konularda çekimser davranıyorsunuz. Bugün Kazançlarınızı güven altında görmek isteyebilirsiniz. Sakin bir şekilde planlarınızı yeniden gözden geçirmek için uygun bir gün. Bugün harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız.

11 Aralık 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yurt dışı ile ilgili işler hızlanıyor. Üzerinde durduğunuz yeni bağlantılar önemli. Bu gelişmelerin hayatınızı etkilemesi ile yeni adımlar atabileceksiniz. Kararlı olduğunuz bu günlerde eğitsel çalışmalarda yeni bir yön değişikliği yapılabilir. İş hayatına dair kazanımlarınızı ise sağlam bir şekilde büyütmelisiniz. Yeni haberler ve uzaklarla ilgili konular size hareket getirecek.

11 Aralık 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargılama... Mistik işler ve hayal gücü geliştirme sizin tarzınız. Dış görünüşünüze fazla önem veriyorsunuz. Gerçekleri de düşünün.

11 Aralık 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

11 Aralık 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 02" R
Ay
Balık
23° 20' 44"
Merkür
Koç
19° 02' 18"
Venüs
Boğa
06° 04' 06"
Mars
Koç
02° 53' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 10"
Satürn
Balık
16° 55' 44"
Uranüs
Boğa
22° 34' 60"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 19"
Lilith
Başak
23° 47' 39"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>