Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2012, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınız açısından çalkantılı bir gün olacak. Bugün sevdiğinizle aranızdaki problemleri gidermek için niyetli olacaksınız. Fakat bir türlü uygun ortamı yakalayamayacaksınız.

İş hayatınızda sıkıcı bir gün sizi bekliyor. Bugünveriminiz oldukça düşük olacak. Sık sık çalışma molalarını uzatacak, işten kaçmak için elinizden ne geliyorsa yapacaksınız.

Parasal konularda da sizi güzel gelişmeler beklemiyor. Bugün elinize bir miktar para geçecek. Fakat bu parayı akılcı şekilde kullanmak yerine gereksiz harcamalarla tüketeceksiniz.

Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmamak için bugün iki kere düşünüp hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizle ilgili bazı gelişmeler olabilir ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Duygusal açıdan bir rahatlama yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevgi hisleriniz yoğunlaşabilir. Akşam saatleri ise ailenizle ilgili konularda bazı sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İçsel anlamda yaşayacağınız kaygılar çelişkiler yaşamanıza yol açabilir. Akşam saatleri yeni bir karar almanız sizin için doğru olmayacaktır.

9 Aralık 2012, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 02:37-23:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eğer halletmek istediğiniz önemli bir işiniz varsa mutlaka iyice düşünün. Eğer bir başka güne erteleyebilirseniz tabii ki iyi olur. Boşluk etkisinin devam edeceği saatler boyunca, benim tavsiyem hem bedeninizi hem ruhunuzu dinlendirmeye özen gösteriniz. İhtiyaçları karşılamak  için Pazar gününü tercih edenler alışverişinize çıkabilirsiniz. Bütçeniz dahilinde hareket ederseniz, ipin ucunu kaçırmamaya özen gösterirsiniz. Erken uyanıp evde olanlar ise, ev içi düzenlemelerde bulanabilirler. Dostlarınızla muhabbet edebilir, internette oyalanabilirsiniz. Bazılarınız tepkisel davranmaya müsait olabilir. Aynaya baktığında kim bu dediğiniz bile olabilir. O denli agresif bir yüz ifadeniz vardır. Kapı veya telefon çalsa her an ters bir laf etmeye hazırsınızdır. Kimileriniz ise tam tersine sakindir. Hatta sessiz kalmayı tercih edebilir. Hangi şekilde olursa olsun, bu saatler bir şekilde geçecek ve bitecektir. Önemli olan kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şekilde düzenlemelerde bulunmanızdır.

9 Aralık 2012, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizlebirliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Çevrenizde fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz.

9 Aralık 2012, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

9 Aralık 2012, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilim... Alçak gönüllülüğünüz bazı zamanlarda başınıza dert açıyor. Kartınız sizi bir hayli ikaz etmeye çalışıyor ama bildiğinizi okuyorsunuz.

9 Aralık 2012, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

9 Aralık 2012, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>