Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2012, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişi ile nedensiz tartışmalar yaşayacaksınız. Onun özel yaşamına, zevklerine fazlaca müdahaleci bir tavır içindesiniz. Bu da ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmelisiniz. Aksi takdirde ilişkiniz kısa bir zaman içinde sona erecektir.

Bugün çalışmalarınıza yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Daha kolektif bir yol izleyeceksiniz. İşinizde her kafadan bir ses çıksa da sakin ve kararlı halinizi bozmayacaksınız. Bu tavırlarınız ileyerinizde amirleriniz tarafından oldukça beğeniliyorsunuz.

Maddi konularda dikkatli değilsiniz. Parasal açıdan sıkıntılı bir dönemdesiniz. Evinizdeki misafirler de hesapsız harcamalarınıza neden oluyor.

İş hayatınızda özellikle yeni fikirler üretme ve uygulamadaki başarınızı maddi konularda ve aşk hayatınızda gösteremiyorsunuz. Biraz daha özenli olmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumsuz etkiler altında kalacağınız bir gündesiniz. Psikolojik bazı gerilimler ve bunlara bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bazı münakaşalara girebilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar almaktan kaçınmalısınız. Oldukça enerjik olacaksınız ancak enerjinizi doğru olarak yönlendiremeye bilirsiniz. İstediğiniz şeylere ulaşmak için olumlu adımlar atabileceksiniz ancak acele etmemeniz gerekiyor. İşiniz konusunda acele karar vermekten kaçınmalısınız.

5 Aralık 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat  00:07-13:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatlerde işlerimizi gönüllü, ılımlı bir şekilde, öyle çok laf söze aldırmadan yapmak durumundayız. Övgü beklesek de, bunu göremeyebiliriz. İşimize aşıksak, huzursuzluk çıkmasın istiyorsak deyim yerindeyse, kendi yağımızla kavrulacağız.  İş değiştirmek, bildiğimiz usullerin dışına çıkmak, verdiğimiz karardan dönmek boşluk etkisi altında sakıncalıdır. Hizmet ettiğimiz veya hizmet götürdüğümüz insanlarla çatışmayalım. Sağlığınıza dikkat etmeniz özellikle faydalıdır.  Kişisel güzelliğiniz ve bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Gıdanıza, diyetinize önem veriniz. Boşlukta olacak Ay genel olarak belli bir süre yönsüz bırakıyor insanı.  Söz verdiğiniz bazı işleri yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. O nedenle sabah itibariyle işlerinizi lütfen  dikkatlice yapınız.

5 Aralık 2012, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars çevre ilişkilerinizde önemli bir faktör oluyor.. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Dostlarınızın düşünce ve fikirleri sizin için önemli motivasyon kaynağı oluyor.

5 Aralık 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi aşırı yorduğunuz koşullar sürmekte. İş ortamında yaşanan değişiklikler nedeni ile çalışmalarınızı ilerletmekte zorluklar var. Detaylı işlerin eklenmesi ile zamana karşı yarışmanız gerekecek. Yaratıcı yanlarınız, değişik teknikler denemek olumlu sonuçlar getirecektir. Günün ilerleyen saatlerinde ortaklıklarınızı gözden geçireceğiniz şartlar içindesiniz.

5 Aralık 2012, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Sizin kabullenme süreciniz diğer burçların üyelerinden biraz daha uzun sürüyor. Kaybetme korkusunu kalbinizde hissediyorsunuz.

5 Aralık 2012, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Bu da biraz canınızı sıkabilir.

5 Aralık 2012, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 50" R
Ay
Koç
08° 08' 17"
Merkür
Koç
19° 44' 11"
Venüs
Boğa
07° 18' 49"
Mars
Koç
03° 40' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 24"
Satürn
Balık
17° 00' 46"
Uranüs
Boğa
22° 38' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 40"
Lilith
Başak
23° 54' 22"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>