Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2012, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki yalnızlık duygusu, sürdürdüğünüz ilişkideki bazı sorularınızdan kaynaklanıyor olabilir. Problemleri en aza indirgemek için önünüze koyduğunuz formüller, biraz gönül kırıcı gibi.

Sınırlı insanlarla bilgi alışverişi içinde olmayı sorun ediyorsunuz. Sabırlı olmalı, bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşmeye girmeme yolunu seçmelisiniz.

Ödemelerinizi kapatmak için bugünlerde önemli bir kaynak elde edebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz size ait bir paranın gecikmesi, bu parayla ilgili olan işi biraz sıkıya almanıza neden olacak.

Boş yere kırılganlık yaşamamayı beceremiyorsanız, bu türden kırılganlıklarınızı içinizde yaşamayı deneyin. Alıngan kişiliğinizin bazı çıkışları insanları incitebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizi biraz daha verici davranışlarla sürdürmek isteyebilirsiniz. Bugünlerde sizi buna yöneltecek duygusallıklar söz konusu. Geçmişte yaşadığınız olumsuz bir tecrübenin üzerinizdeki etkileri, bugün benzer bir olayda sizi cesaretsizleştirecek. Hayatınızı yeniden şekillendirebilmeniz için doğan bir fırsatı bu yüzden kaçırabilirsiniz.

29 Kasım 2012, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 03:04-30 Kasım Cuma saat 15:54 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Yapılacak olan her türlü işin sakinlikle gözden geçirilmesinde fayda var. Boşluk İkizler burcunda gerçekleştiği için, uzun süre bir konu üzerinde odaklanmamız zor gibi. Başkalarına benzemeyen fikirlerimiz, her ne kadar çevremizle aramızda bir duvar örse de, bu tek başına hiçbir durumun altından kalkamayacağımızı göstermiyor. Düşünüyoruz. Ancak burada dikkat etmemiz gereken nokta. Yeni bir uygulamaya başlatmamaktır.  Kafanızın içinde birden fazla konu dönüp durur. Konuşurken, yazışırken çoğu zaman dağılabilirsiniz.

29 Kasım 2012, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yaşanan hareketlilik size huzursuzluk taşımakta. Zira aile ve yakınlarla daha fazla meşgul olmanız gerekebilir. Bir yandan da eldeki kaynakların önemi artıyor. Yatırım odaklı planlarınıza destek bulabileceksiniz. Hızlı kararlar alınması gereken güvenlik meseleleri ise zaman alacak. Eğitim konularının sürdüğü bu günlerde yeni planlar ve yolculuklar öne çıkacak.

29 Kasım 2012, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Duygusal yaşamınızda çöküşler olabilir. Partnerinize söz hakkı tanımak istemiyorsunuz. İş yaşamınızda ki yeni fırsatları göremiyorsunuz.

29 Kasım 2012, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

29 Kasım 2012, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>