Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda duygusal öğelere fazla önem vermiyorsunuz ve sevgilinizle bu konuda fikir ayrılığına düşüyorsunuz. Partnerinizle ortak bir beden dili geliştirmelisiniz.

Amirinizin size yakın olması ve size çoğu işlerinizde yardım etmesi sizi fazlasıyla rahatlatıyor ve memnun ediyor. Fakat dikkatli olmalısınız. Çevrenizdekiarkadaşlarınız bu durumu kıskanabilir.

Parasal konularda çok rahatsınız ve para harcamayı seviyorsunuz. Bu durum maddi sıkıntıya düşmenize sebep olabilir. Bütçenizi en yakın zamanda dengelemelisiniz.

Trafikle ilgili konulara biraz daha dikkat etmelisiniz. İstenmeyen tehlikelere meydan vermemek için biraz daha mantıklı hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde bir sıkıntı hissedecek ve kaynağını bulmakta zorluk çekeceksiniz. Hayat bugün size anlamsız gelebilir. Arkadaşlarınızla bugün oturup konuşmalı ve bu konu üzerinde fazla durmamalısınız. Ailenizden bugün kötü bir haber alabilirsiniz. Bu haber sizin harekete geçmenize sebep olabilir. Ani karar almaktan kaçınmalısınız.

27 Kasım 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 02:57-28 Kasım saat 02:58 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Salı günümüz astrolojik açıdan bir hayli önemli. Merkür geri hareketi bugün sona eriyor. Bununla ilgili geniş bilgiyi, yorumun en altında inceleyebilirsiniz. Ayrıca bugün Venüs-Satürn ve Mars-Pluto kavuşumu gerçekleşecek. Bunları şimdi sırasıyla size izah edeceğim.

27 Kasım 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birden fazla işe girişebilirsiniz. Ancak kısa yolculuk planlarınız ve iletişimde bazı aksaklıklar söz konusu. Konuşmalar ve iletişim içinde olduğunuz kişilerle bir araya geleceğiniz aktiviteler de öne çıkacak. Yeni haberler yanında eğitim hayatında belirlediğiniz hedefler dikkat çekecek. Değişik sorumluluklar karşısında somut planlar üretmelisiniz.

27 Kasım 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Kaos üstüne kaos geçirdiğiniz şu günlerde alacağınız küçük bir hediye yada yapacağınız küçük çaplı bir yatırım gönlünüzü oldukça hoş edecek.

26 Kasım 2012, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

27 Kasım 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 44" R
Ay
Aslan
08° 51' 13" R
Merkür
Koç
28° 07' 01"
Venüs
Boğa
18° 04' 08"
Mars
Koç
10° 21' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 52"
Satürn
Balık
17° 41' 11"
Uranüs
Boğa
23° 08' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 42"
Lilith
Başak
24° 52' 30"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>