Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2012, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda son derece olumlu etkiler altında olacağınız ve küçük şeylerden mutlu olmayı bileceğiniz bir gündesiniz. Çekiciliğiniz artıyor ve içinde bulunduğunuz ortamda dikkati çekmeyi başaracaksınız. Aşk yaşamınızda bazı yenilikler yapmak isteyebilir ve bu konuda risklere girebilirsiniz.

Bugün hayal gücünüzle birlikte zihninizin iyi işlemesi çalışmalarınızda başarlı olmanızı sağlayacaktır. Tüm çalışmalarınızda kararlı hareket edeceksiniz ve hedefinizin üzerine direk olarak gidebileceksiniz. Yönetme ve organize etme yeteneğinizde genel bir artış olacaktır. İşinizle ilgili aktivitelerde yer alabilirsiniz.

Maddi konularda kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için hesapsız bazı harcamalar yapabilirsiniz ve bu uzun vadede zararlı çıkmanızla sonuçlanacaktır. Ayrıca bugün risk alacağınız yatırımlarda bulunma ihtimalinizde olacaktır. Ancak harcamalarınız ve yatırımlarınızda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

Sosyal aktivitelerde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Bulunduğunuz toplumda önderlik edebilirsiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız. Ancak zevklerinizi gerçekleştirmede aşırıya kaçmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Hayatınızda bazı küçük değişimler yapabilirsiniz. Duygusal olarak bir heyecan yaşayabilirsiniz ve bu çok hoşunuza gidecektir. Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Ufak bazı aksilikler yaşayabilirsiniz ancak genel olarak olumlu adımlar atmak için uygun bir gündesiniz. Zihniniz oldukça iyi çalışacaktır.

23 Kasım 2012, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 05:37 Ay-Güneş olumlu görünümüyle güne uyanıyoruz. Aceleci ve sabırsız davranmadığımız sürece, işlerimizi gayet akıllıca yerine getirebiliriz bugün. Sözgelimi parasal konularda hırs verici olan Ay-Koç burcu geçişinde harcamalara dikkat etmek lazım. Bir mesele üzerinde konuşurken, doğaldır ki, birileri farklı düşünebilir ve bu bize uymayabilir. Diyelim ki, biz kendimizcehayatımızla ilgili konularda hesap kitap yaparız. İşte şunu yaparsam bana bu kadar getirir veya şu yararı olur deriz. Ancak oveya planın tutması mümkün olmayabilir. Demek oluyor ki, olasılıkların akıllıca değerlendirilmesi şart. Gün boyu Ay görünümleri bir çok burcun, hadi şunu halledeyim, bunu da yapayım tarzında düşünmesini sağlarken, bir yandan da baskı altına alıcı bir yanı var. Bunu bilirsek en azından daha dikkatli oluruz diye düşünüyorum.

23 Kasım 2012, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sahip olduğunuz nakit kaynakları korumanız zorlaşabilir. Beklenmedik yeni harcamalar yanında aniden ortaya çıkan ödemeler olacaktır. Bu şartlarda daha ekonomik olmanızda yarar var. Biraz çaba ile daha alternatif kazançlar yaratabilirsiniz. Zirahayatında daha akıcı bir dönem başlıyor. Çalışma kapasitenizin üstüne çıkacağınız fırsatlar yaratılabilir.

23 Kasım 2012, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... İş yerinizde sizi çıldırtan olaylar var ancak rütbe olarak sizden üstlerden kaynaklanmıyor. Sizinle aynı seviye veya alt seviyeden birilerinin size zararı dokunabilir.

23 Kasım 2012, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

23 Kasım 2012, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 35' 45" R
Ay
Aslan
18° 21' 59" R
Merkür
Koç
29° 02' 35"
Venüs
Boğa
19° 01' 33"
Mars
Koç
10° 57' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 52"
Satürn
Balık
17° 44' 31"
Uranüs
Boğa
23° 11' 36"
Neptün
Balık
29° 18' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 07"
Lilith
Başak
24° 57' 41"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>