Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2012, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam mum ışıklı bir sofra görünüyor. Bu hep umut ettiğiniz, rüyalarınıza giren ama pek beklemediğiniz bir buluşmaydı. Ondan hoşlanıyorsunuz, ama bazı korkularınız nedeniyle bunu gizliyorsunuz. Fakat bunu gizleyemeyeceğinizi göreceksiniz.

Bugün kötü bir gününüzde olduğunuzu düşünmekle yanılgı içinde olduğunuzu anlayacaksınız. Bugün yaşayacağınız sevinci uzun zaman unutamayabilirsiniz. Yetenekli ve çalışkan oluşunuz göz dolduruyor.

Para problemleriniz can sıkıcı boyutlarda. Altından kişisel girdilerinizle kalkmanız güç görünüyor. Rahat olmanızda yarar var, yakınlarınız her zaman olduğu gibi yine size destek sözü verecekler.

Bazı ikili ilişkilere bir alt-üst ilişkisi gibi bakıyorsunuz. Bu yüzden dün yaşattığınız kırgınlığı bugün düzeltme fırsatınız doğacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne biraz sıkıntılı başladınız. Bunun haklı nedenleri var. Ama günün içindeki olumlu hava sizi bu sıkıntılardan arındıracak. Bazen elde edemediğiniz şeylerin arkasından küskünlük duyuyor, onları sonsuza kadar reddetmek istiyorsunuz. Elinizin altından kaymış olan böyle bir şey yakında hiç çaba harcamadan sizin olacak.

19 Kasım 2012, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar  yeni haftamız Kova burcunun yenilikçi ve değişimi arzulatıcı etkisi altında başlıyor. Biz de hem içinde bulunduğumuz duruma bir bakıyoruz  hem de bizi sıkıntılarımızdan kurtaracak bir çıkış yolu var mı diye düşünüyoruz. Bir yanımız gayet hızlı bir şekilde çözüm bulmaktan yana. Böyle anlarda aklımız gayet hızlı çalışıyor. Bazen de bir şeyler dağılmamıza neden oluyor. Ancak bir şekilde toparlamak için gayret sarfedebiliriz. Şimdi son günlerde belli bir durgunluk her burçta söz konusu. Akışa ayak uyduruyoruz. Akış dediğim, günlük rutin koşturmaları doğal sayarak işlerimizi yapıyoruz. Ancak yeni bir uygulama veya yenilikte bulunmak istediğimizde ya bize yardımcı olan yok veyahut biz aslında tam karar veremediğimiz için şaşırıyoruz. Aslında bunların hepsi, gözden geçirme sürecinin etkileri.

19 Kasım 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz karışık ve korku yaratan etkiler altındasınız. Geçmişi bağlayan konularda sizi yıpratan olaylar öne çıkabilir. En azından sabırlı ve iyimser olduğunuzda daha verimli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Başkalarına yardımcı olunabilecek kollektif bir çalışma size ihtiyacınız olan tatmini sağlayacaktır. Sosyal çalışmalarda destek alacağınız ilişkiler yapıcı sonuçlar getirecek.

19 Kasım 2012, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıldız... Bugün başı dönen bir aşıksınız. Saygılı ve düşünceli haliniz ailenizi de bir araya getirebilir. Bekarlar için bugün evlilik söz konusu olabilir. Evliler huzursuz görünüyor.

19 Kasım 2012, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

19 Kasım 2012, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 25" R
Ay
Balık
11° 43' 45"
Merkür
Koç
18° 31' 52"
Venüs
Boğa
05° 04' 52"
Mars
Koç
02° 16' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 54"
Satürn
Balık
16° 51' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 14"
Neptün
Balık
29° 00' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Başak
23° 42' 19"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>