Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2012, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizden hoşlanan birkaç kişi var ama siz hiçbirinin farkında bile değilsiniz. İçlerinden biri çok yakında duygularını sizinle paylaşmayı düşünüyor. Bugün küçük bir işaret verebilir.

Bazıarkadaşlarınızdan hoşlanmadığınızı açık açık belli ediyorsunuz. Sizin işe yaklaşımınızla onlarınki çok farklı. Bu konuda siz haklısınız ve haklılığınız pek çok kişi tarafından paylaşılıyor.

İdareli davrandığınızı sanıyorsunuz ama hiç de idareli değilsiniz. Ucuz alış veriş nedir bilmiyorsunuz. Bir yakınınızın sürekli desteği sizi rahatlatıyor ama daha sorumlu davranmanız bekleniyor.

Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken ağır davranıyorsunuz. Seri davranmak size kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızdan çok zihinsel uğraşılara önem verdiğiniz bir dönemdesiniz. Bunu paylaşabildiğiniz bir çevrenin içindesiniz ve bu sıralar bu çevrenin dışına çıkmak istemiyorsunuz. Bugün zorunlu bir ziyaret yapmak zorunda kalabilirsiniz, ya da istemediğiniz bir anda bir konuğunuz olabilir. Günlük planınız alt üst olduğu için canınız sıkılabilir.

16 Kasım 2012, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cuma gününe başlarken saat 11:45 olana dek hangi işlere öncelik tanımalıyız, neler yapabiliriz onların üzerinde duracağım. Çalışanların özellikle sabah saatlerinde acil olarak yapılması gereken işlere önem vermeleri iyi olur. Ay güvenliğin ve huzur simgesi. Yay burcu iyimserliğin, inançlı olmanın. Bütün bunlar sorumluluklarınızın altından kalkmanızda, güvenliğinizi düşünerek hareket etmenizde ve ayrıca iyimser olmanızda yardımcıdır. Ancak dağılmamayı da bilelim.

16 Kasım 2012, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında oldukça verimli ve hareketli saatler geçirdiniz. Çabalarınızın sonuçları sizi memnun ediyor. Şimdi ortak çalışmaların ve sosyal sorumlulukların içindesiniz. Zira gün ortasından sonra şartlar bu yönde ilerleyecek. Arkadaşlıklar ve geleceğe yönelik planlar sizi meşgul edebilir. Özellikle umutlarınızı daha gerçekçi bir boyutta düşünmeli, sağlam bir zemin oluşturmalısınız.

16 Kasım 2012, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Enerji... Bu kadar enerji yüklü olma sebebiniz sevgi. Uzun zamandır beklediğiniz ve göremediğiniz bir yakınınızın yanınızda olduğunu görünce çok sevineceksiniz.

15 Kasım 2012, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

16 Kasım 2012, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>