Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2012, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdikleri kişilerle birliktelikleri yeni olan Başaklar için hoş saatler, beğeniler var. Mutluluktan neredeyse ayakları yerden kesilecek. Uzun süredir birlikteliği olan Başaklar için ise bol kavgalı bir gün.

Gözünüz çok yükseklerde değil ve elde ettiklerinizle yetiniyorsunuz. Bu yüzden kimsenin gözüne girme kaygınız da yok. Siz huzurlu bir çalışma ortamı arıyorsunuz.

Bugünlerde kendinizle ilgili olmayan harcamlar yapmanız muhtemel. Gelirinizle ilgili olarak artış beklentileri bugün de cevap bulamayacak. Sabırlı olmalısınız.

Bugünlerde beklemediğiniz harcamalar sizi bekliyor. Bu yüzden bugün yapacağınız harcamalarda tutumlu olmaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli. Yine de bir süredir içinizde bir şeylerin eksik olduğu duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini bir süre önce bir yakınınızı kaybetmenize bağlıyorsunuz. Bu duyguya alışmanız gerekiyor. Üzüntünüz yerini tatlı bir özlemle değiştirmeli artık.

22 Kasım 2012, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar 22 Kasım saat 03:20-16 Aralık  saat 06:38 tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Venüs geçişini önce astrolojik genel çerçeve dahilinde ele alacağım. Ardından ikinci paragrafta bu sürecin etkilerini derinlikli olarak gözden geçireceğim. Venüs bana göre hayatın lezzetidir. İhtirastır, ağzının tadıdır,  gözünün zevkidir, gönlünün arzusudur, bir başkasıyla olan paylaşımdır, bir araya geliştir, aşktır. Akrep burcundaki Venüs zamanlarında insan sahip olduğu her şeyi kendi derinliklerine çeker ve orada daimi olarak kendisinin olmasını ister. Balık için Venüs-Akrep süreci, kendini ve dünyayı keşfedişi anlamına gelir ki, bu keşfedişte yoğun tutkular bir hayli ön plandadır. Sahiplenici tarzda beraberlik yaşanır. Cinsellik belirleyici bir unsurdur. Genel olarak bu zamanda,  üzerinde durulan en önemli nokta, güçlenmemizi  ve gelişmemizi sağlayacak insanlarla  bağlantılarda bulunmak, çıkarımızı destekleyici  ilişkiler kurmak, fayda sağlayan  ortaklıklar kurmaktır.

22 Kasım 2012, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda yer alan Ay size yenilikler yapma fırsatı veriyor. Daha bilinçli ve yaratıcı olacağınız bu süreçte kolay ilerleyeceksiniz. Kendinize yeni hedefler koymak, beklentilerinizi yeniden saptamak konusunda destekler alınabilir. Sosyal organizasyonların hızlandığı bu gün oldukça yoğun geçecek. Zira işle ilgili toplantılar öne çıkıyor.

22 Kasım 2012, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Delta... Ufuklara yelken açmış gibisiniz. Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz. Elbet sorumlu olduğunuz kişiler var ama çok fazla endişeye kapılmayın.

21 Kasım 2012, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

22 Kasım 2012, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 19' 26" R
Ay
Aslan
14° 56' 11" R
Merkür
Koç
28° 42' 15"
Venüs
Boğa
18° 40' 44"
Mars
Koç
10° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 53"
Satürn
Balık
17° 43' 19"
Uranüs
Boğa
23° 10' 37"
Neptün
Balık
29° 18' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 14"
Lilith
Başak
24° 55' 48"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:34

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>