Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2012, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz aceleci davrandınız. Sürekli ona soru yönelterek, başkalarına yönelttiği sorulara yanıt vererek, Ağustos sıcağında sırtına örtüler koyarak belki de onu sıktınız. Başlaması muhtemel bir ilişkiyi çıkmaza soktunuz.

Bir mesai arkadaşınızla ısrarla sürdürdüğünüz çekişme, ikinizden birininakdini tehlikeye sokacak şekilde büyüyor. Hafta içinde sizlerle tek, tek konuşma yoluna gidilecek. Arkadaşınız bunun son uyarı olduğunu sezip size isteksizce elini uzatacak.

Zor koşullarda kazanıyorsunuz. Bu nedenle paranızın kıymetini yeterince biliyorsunuz. Kent dışındaki bir sevdiğinize para yetiştirmek gibi de bir somluluğunuz var. Bu yüzden bugünlerde sıkışıksınız.

Bu kez kuruntu yapmıyorsunuz. Bir arkadaşınız sizi gerçekten istismar ediyor. Size zaaflarınız doğrultusunda tavır alıyor. İlişkiniz boyunca sizi bir kez bile eleştirmeyen bu arkadaştan kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ayaklarınız yerden kesilmiş bir vaziyette dolaşıyorsunuz. Her şey arzu ettiğiniz şekilde gidiyor. Buna rağmen ilerleyen saatlerde keyfinizi kaçıracak bir olaya karşı hazırlıklı olun. Belki de iyi bir hafta sonu geçirmemiş olacaksınız. Önsezilerinizin güçlü olduğunu düşünüyorsunuz. Çıkabilecek problemleri önceden gördüğünüzü savunuyorsunuz. Öngördüğünüz birçok belanın da ortaya çıkmadığını göz önüne almıyorsunuz. Potansiyel problemler üretmekten vazgeçmelisiniz.

25 Kasım 2012, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar günümüz saat 00:51 itibariyle etkili olacak Mars-Satürn görünümüyle başlıyor. Bu görünüm hem sizi umutlandırıcı hem de hayata karşı dirençli olmanızı sağlayıcıdır. İş hayatıyla bağlantılı hem de sosyal ilişkilerinizi güçlendirici hobilerinize ağırlık verebilirsiniz. Artık yeteneklerinizi bir alanda değerlendirmek için, mutlaka çaba sarfediniz. Bakınız son iki buçuk yıldır, az çekmediniz. Kimseden destek göremediniz, ilişkiler keza bir tuhaftı. Borçlar, harçlar derken bir hayli yoruldunuz. Ve  eminim bir çoğunuz artık geri dönüp bakmak dahi istemediğiniz deneyimler yaşadınız. Şimdi farklı bir dünyaya adım atıyorsunuz. Bu dünya iletişim dünyası. Hayata daha geniş bir pencereden bakmak lazım.  Ne kadar çok can kazanırsanız, ne kadar çok kendinizden emin olursanız biliniz ki, kazanan siz olursunuz. Cesur olunuz. Şöyle oldu, böyle oldu demek yerine, olan oldu ama artık güçlüyüm demelisiniz. Buna önce siz inanız lütfen. Şu aralar arkadaşlıklara önem veriniz. İnsanlara kendinizden bahsediniz. Azimle ilerleyiniz. Kendine güvenen inananlar şu Kasım ve Aralık virajından sonra hakikaten kazançlı çıkacaklar.

25 Kasım 2012, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

25 Kasım 2012, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... Bilinçaltı ruh halinizi kısıtlıyor, üzüntü ve dertlerinizi tek başınıza yaşamak istiyorsunuz. Bugün sessiz ve doğal ortamı tercih ederek ruhunuzu yenileyin.

25 Kasım 2012, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Kasım 2012, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 49' 55" R
Ay
Aslan
08° 40' 56" R
Merkür
Koç
28° 06' 02"
Venüs
Boğa
18° 03' 06"
Mars
Koç
10° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 40"
Satürn
Balık
17° 41' 08"
Uranüs
Boğa
23° 08' 51"
Neptün
Balık
29° 17' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 40"
Lilith
Başak
24° 52' 25"
True Node
Koç
14° 53' 45"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>