Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2012, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Sabırlı olmayı ve kontrolleri elinizde tutmayı artık öğrenmelisiniz.

Bugün sorumluluklarınız artabilir ve koordinasyonla ilgili konularda yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde hırsınızı koruyabilirseniz huzura kavuşabilirsiniz.

Parasal konularda beklenmedik gelişmeler canınızı sıkabilir. Bunun yanında bazı zorunlu harcamalar söz konusu olduğunda da dikkatli olmaya çalışmalısınız.

Bugün özellikle arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İçinde bulunduğunuz ruh hali onlarla aranızın bozulmasına sebep olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde zamanınızın çoğunu akrabanızla geçirecek, onu memnun etmek için elinizden geleni yapacaksınız. Bu arada yakın bir dostunuzla aranızda yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir problem çıkabilir. Merak etmeyin bu problemi hemen halledeceksiniz.

26 Kasım 2012, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar pazartesi günümüz, saat 02:30 Ay-Satürn karşıt görünümüyle başlıyor. Her işi başaracağınıza yürekten inanarak haftaya adım atmanız yararlı olur. Kendinizdeki gücü hafife almadan ve başaracağınıza yürekten inanarak haftaya adım atınız. Bu anlamda Ay-Boğa burcu geçişi zaten sizlerden yanadır. Gün içinde Mars ve Pluto ile olan olumlu etkileşimi, çevrenizle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmada, köklendirmekte, uzun ve sağlam kılabilmekte kullanabilirsiniz. Bu anlamda da gücünüz yüksek.

26 Kasım 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi enerjik kılan bir gün geçiriyorsunuz. Düşüncelerde yenilenme, yapacağınız zihinsel çalışmalar açısından verimli şartlar var. Kafanızda pek çok yeni düşünce varken, eğitim planlarınızı yeniden tasarlama fikri içindesiniz. Yakın çevre ile olan ilişkiler de size destek verecek şekilde gelişiyor. Bu konuda sezgilerinize güvenerek yeni adımlar atabilirsiniz.

26 Kasım 2012, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Kaos üstüne kaos geçirdiğiniz şu günlerde alacağınız küçük bir hediye yada yapacağınız küçük çaplı bir yatırım gönlünüzü oldukça hoş edecek.

26 Kasım 2012, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

26 Kasım 2012, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 19' 16" R
Ay
Aslan
14° 54' 09" R
Merkür
Koç
28° 42' 03"
Venüs
Boğa
18° 40' 32"
Mars
Koç
10° 44' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 51"
Satürn
Balık
17° 43' 18"
Uranüs
Boğa
23° 10' 37"
Neptün
Balık
29° 18' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 14"
Lilith
Başak
24° 55' 47"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>