Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2012, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi sevgiye çok yakın hissederek, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden küçük bir hediye almak bile sizi çok mutlu edebilir.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir konuma ulaşmanız söz konusu.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Parasal açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz.

Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanlara aşırı güvenmeniz size bazı sıkıntılar yaratabilir. İnisiyatifinizi sonuna kadar kullanamıyorsunuz ve çoğu ikili ilişkilerde sekteye uğruyorsunuz. Akşama doğru önemli bir görüşmeniz var ve bu görüşme sizin için çok önemli. Dikkatli olmanız gerekiyor. Dinlenmek için vakit kollayacaksınız.

3 Aralık 2012, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar  08:54-3 Aralık  Pazartesi  saat 03:57  arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Yengeç burcunun son derecelerinde oluştuğu için doğal olarak güvenlik, sahiplenme, korunma ihtiyacınız oldukça yükselebilir. Bu güçlü hassasiyet  beraberinde yaşlı bir ruh gibi ağır aksak ve kimi zaman tedirgin ve ürkek bir şekilde kendi iç dünyanızda kimseye ihtiyacınız yokmuş bir eda ile salınmanıza, kimi zamansa evet ben sevilmek, değer görmek, birlikte yol almak, içimdeki bana ait her şeyi paylaşacak bir can arıyorum demenizi sağlayabilir.

3 Aralık 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizin için tempolu ve yeni sorumlulukların öne çıktığı bir gün. Eldeki işlerin tamamlanması adına daha sıkı çalışmanız gerekecek. Kendinizi daha iyi planlamalı önemli organizasyonlara odaklanmalısınız. Duygusal olarak hassasiyet göstereceğinizilişkiler size engel olmamalı. Becerilerinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar yaratabilirsiniz.

3 Aralık 2012, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Duygusal yaşamınızda çöküşler olabilir. Partnerinize söz hakkı tanımak istemiyorsunuz. İş yaşamınızda ki yeni fırsatları göremiyorsunuz.

29 Kasım 2012, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

3 Aralık 2012, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>