Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2012, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir ilişki içinde değilsiniz. Biraz fazla kolayca kabullendiğiniz uyumsuzluklar, sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılabilirsiniz.

Aradığınız destekler bugünlerde kapınıza gelebilir. Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Ama başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle fazla ilgi odağı oluyorsunuz.

Sıkıntı çektiğiniz konularda parayı kurtuluş gibi görüyorsunuz. Küçük hesaplardan kurtuluşu büyük umutlara bağlamanız, aslında umutsuzluğunuzu gösteriyor olabilir.

Bu sıralar kulağınız her zamankinden daha fazla delik olmalı. Birtakım çekincelerle size ulaştırılamayan bazı yararlı bilgileriniz var. Koşullar elverdiğinde duyacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık konularında bazı endişeler, bir uzman desteği ile daha serinkanlı değerlendirmelere dönüşecek. Kısa da olsa, buna bir süre zaman ve enerji harcamanız gerekecek. Bugünlerde iletişim konularında bazı tıkanmalar söz konusu. Bununla ilgili olarak, muhtemelen yapacağınız kimi görüşmelerden, beklentinizin altında kazançlarla çıkabilirsiniz.

30 Kasım 2012, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cuma günümüz saat 15:54 olana dek sürecek  Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Çoğu lafı sözü kafamıza takabiliriz. İşin içinden çıkmakta zorlandığımızda kendimize yüklenebiliriz. Her şeyi merak ederiz. Ancak öğrendiklerimiz pek işimize gelmez. Fakat şu var ki, boşluk zamanlarında bir meseleyi anlamamızda hayat bize yardım eder. Çünkü dıştan içe yönelen ruh, derinlikleri görebilecek kadar algı yönünden zenginleşir. Burada önemli olan, kendinizi dışarıya değil kendi özünüzdeki zenginliklere açmaktır. İşte bu açma işlemi enerjinizi yükseltir ve sizi korur. O zaman bizim de boşluk etkisi sona erene kadar farklı görüşte olan insanlarla çatışmaya girmememiz, kendimizi korumamızdır.

30 Kasım 2012, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi harekete geçiren pek çok konu bulunuyor. Evde sonlandırdığınız işlerin ardından daha dışadönük eylemeler içinde olacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde yaratıcı çalışmalarda, keyif aldığınız konularda akıcılık söz konusu. Sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde mutlu olmanız kolaylaşacak. Sizi motive eden yapıcı ilişkiler yeniden gündeme gelecek.

30 Kasım 2012, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Duygusal yaşamınızda çöküşler olabilir. Partnerinize söz hakkı tanımak istemiyorsunuz. İş yaşamınızda ki yeni fırsatları göremiyorsunuz.

29 Kasım 2012, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

29 Kasım 2012, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 03" R
Ay
Oğlak
07° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 27' 51"
Venüs
Koç
29° 22' 59"
Mars
Balık
28° 42' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 05"
Lilith
Başak
23° 11' 32"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>