Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2012, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün birlikte olduğunuz insanla sorunlar yaşayacaksınız. Bu sorunlarınızı ailenize anlatarak olayı iyice çıkılmaz hale sokabilirsiniz. Bu konuda dertleşmek istediğiniz kişi yine sevgilinizin kendisi olmalı.

Bugünden itibarensorunlarınız geride kalıyor ve daha rahat bir çalışma dönemine başlıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi geliştirmek istiyorsanız onların anlayacağı dilden konuşmalısınız.

Bugün elinize geçecek bazı maddi fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çevrenizdeki yetkili kişilerin bilgisine başvurmalısınız.

Sağlık sorunlarınıza hiç önem vermiyorsunuz. Oysa eklem yerleriniz oldukça hassas. Ailenizde sizden yaşça büyük olanlarla sürtüşmeye girebilirsiniz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak küçük bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak kendinize olan güveniniz tam olması ve ne istediğinizi iyi bilmeniz sizi olumlu sonuçlara götürecektir. Gündüz saatlerinde olaylara hakim olmanız zor olsada akşam saatleri bunu başaracaksınız. Duygusal konularda küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizde yanılmıyorsunuz ancak bunları çevrenize anlatmak için biraz daha beklemelisiniz.

13 Aralık 2012, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar  yeni günümüz saat 10:42 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, duygusal çıkışların, aşkla alakalı konuların, mesleki durumun, çalışma hayatınızı yakından ilgilendiren mevzuların, önümüzdeki dört hafta süre boyunca derinlikli gözden geçirilmesini sağlayacak. Ay-Boşluk etkisi altında oluşacağı için, önyargılı, doğrular ile yanlışların savunuculuğunu yapmadan, kendi işinize, hayatınıza bakmanız yerinde olur. Böylece boş yere zaman kaybetmemiş olursunuz. Esasen bu Yeniay, kendinizi ifade edebilmek için dış dünyayı tercih ettiğinizi gösteriyor. Çünkü bulunduğunuz alan, yaşam,ve koşulları artık size yetmiyor. İkinci sınıf bir iş, bir hayat, birilerine sürekli hizmet etmek, katlanmak yüzünden bunaldınız. Doğal olarak bir çıkış arıyorsunuz. Bu çıkış hayatın akışını, anlamlandırmanız, kendinize bir dünya kurabilmeniz için şart.

13 Aralık 2012, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınızda özgürlük duygularınızın yoğun olmasından dolayı, kendinizi mutsuz hissediyor fakat bazı olayları da, kafanıza takmadan edemiyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, size de duygusal takıntılarınızı ön plana çıkararak kendinizi tanıma fırsatı verecektir. Kendinizi istediğiniz gibi sınayabilirsiniz.

13 Aralık 2012, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yurt dışı ile ilgili işler hızlanıyor. Üzerinde durduğunuz yeni bağlantılar önemli. Bu gelişmelerin hayatınızı etkilemesi ile yeni adımlar atabileceksiniz. Kararlı olduğunuz bu günlerde eğitsel çalışmalarda yeni bir yön değişikliği yapılabilir. İş hayatına dair kazanımlarınızı ise sağlam bir şekilde büyütmelisiniz. Yeni haberler ve uzaklarla ilgili konular size hareket getirecek.

13 Aralık 2012, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıldız... Bugün duygusal ihtiyaçlarınıza cevap alacağınız bir gündesiniz. Azimle beklediğiniz haberler olumlu olarak size dönecek.

13 Aralık 2012, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

12 Aralık 2012, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 02" R
Ay
Balık
23° 20' 44"
Merkür
Koç
19° 02' 18"
Venüs
Boğa
06° 04' 06"
Mars
Koç
02° 53' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 10"
Satürn
Balık
16° 55' 44"
Uranüs
Boğa
22° 34' 60"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 19"
Lilith
Başak
23° 47' 39"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>