Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hayal Kırıklığına Uğruyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece genel olarak sorun yaşamayacaksınız. Tercihlerinizin ön planda olabileceği bir gündesiniz.

Odaklanmaya çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Davranışlarınız konusunda biraz daha temkinli olmanız gerekiyor. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili belirsizlikler gündeme gelebilir. Yolunda gitmeyen şeyleri düzeltmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşam kendiliğinden devam eder ancak bunun nasıl olacağı konusu sizin tutumlarınıza da bağlıdır. Bugün hayatınızda kalmasını istediğiniz insanlar, hayaller ve konular noktasında bazı çıkarımlar, değerlendirmeler yapabilirsiniz. Yapabileceklerinizin farkında olun.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Balık burcu olarak duygularınızı daha net bir şekilde ifade etme ve iletişim becerilerinizi geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade etmekten çekinmeyin ve içsel düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Ayrıca, karşınızdaki insanlara karşı empati göstermek sizi daha anlaşılır kılabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilir. Bugün, duygusal dengeyi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi teknikleri deneyebilirsiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Balık burcuysan, çevrenizdeki kişilerinin eşinin merhametini suistimal ettiğini düşünebilirsin. Eşini nazik bir dille uyarmak isteyebilirsin. Yeni tanıştığın bir kişi tahmin ettiğin gibi biri çıkmayabilir. Herkese bu kadar hızlı güvenmemen gerektiğini bir kez daha anlayacaksın. Hayal kırıklığına uğramak seni yıpratıyor.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda yeni bir sayfa açma şansı bulabilirsiniz. Kendinizi sınırlamadan, hak ettiğiniz bolluk ve berekete ulaşmak için adım atın. Eğitim, yatırım ve araştırma gibi alanlarda cesaretiniz artacak, bu da size başarı getirecektir. 

15 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Birçok işi bir anda yapmak isteyebilirsiniz. Yeni konular sizi cezbedebilir. Duygusal açıdan çok rahat olmayan bir gündesiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi biraz gergin hissediyor olabileceğiniz bugünlerde hayata bir şans daha vereceğiniz bazı fırsatlar önünüze çıkarak manevra yapmanıza neden olabilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatin kolaylıkla dağılabilir bugün. Önemli meseleler için acele etmemeli ve ani kararlar almaktan kaçınmalısın. Daha hafif ve keyifli konulara vakit ayırman zihnini dinlendirmek için güzel bir yol olacak.

15 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün odak noktanız eğlenmek olabilir ancak bu konuda oldukça ciddi de olabilirsiniz! Boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirme eğilimindesiniz. İster maddi ister manevi olsun, hemen getirisi olmayan uzun vadeli projeler üzerinde çalışmak artık size anlamlı geliyor. Elbette, bugün bazı noktalarda mücadele etmek için bazı içsel huzursuzluklar olabilir ancak bir tutkunun veya yeni bir ilginin peşinden gitmek sizi hızla topraklayabilir ve dikkatinizi çekebilir. Her seferinde tek bir şeye odaklanmak çok ödüllendirici olabilir ve kendinizi belirli bir uğraşa adamak, şimdi sizin için en iyi sonucu verir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde radikal ve farklı kararlar alacağınız günlerden biri. Bilgilerinizin destek görmesi, sizin için önemli. Görüştüğünüz kişilerle önemli fikir alış verişleri içinde olacaksınız. Adımlarınızı dikkatli atmalısınız

15 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ayrıca yakın çevre, eğitim, seyahatlerle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu günlerde ilişkinizde bencil duygular içinde olabilirsiniz. Yanlış anlaşılmadan dolayı partnerinizle gerilimli bir tartışma olabilir. Düşündüğünüz zaman boş yere fevri davrandığınızın farkına varacaksınız. O nedenle davranışlarınızı kontrol altına almanızda yarar var. İşinizle ilgili olaylar gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var

15 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 28" R
Ay
Balık
08° 16' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 15"
Venüs
Boğa
04° 47' 09"
Mars
Koç
02° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 50' 29"
Uranüs
Boğa
22° 31' 24"
Neptün
Balık
28° 59' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 43"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:45

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>