Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda değişik duygular içerisindesiniz. Bazı şeylerle örneğin bir bakışla veya güzel bir sözle yetinmek yerine daha gerçekçi istekler içerisindesiniz. Kendinize yönelik bazı tereddütlerinizin de bu yolla gidereceğinizi düşünüyorsunuz.

İş yaşamınızda beklentileriniz var. Her gün kendinizi geliştiriyorsunuz, yeni istekler içerisine giriyorsunuz. Ancak akılcı davranışları da bırakmıyorsunuz. Asla yapacağınız işlerde hayalci değilsiniz ve zamanı uygun zemini iyi kolluyor ve değerlendiriyorsunuz.

İşinizle ilgili yeni isteklerinizi karşılayabilmek için maddi kaynağa ihtiyacınız var ve bu kaynağı zaman içerisinde bulacaksınız.

Bugün, önem verdiğiniz bir konuda ve tam son anlarda bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ciddi bir birlikteliğin ilk adımlarını atmak, evlenmek, sözlenmek için uygun bir günde olabilirsiniz. İkili ve birebir ilişkilerde, diyaloglarda sağlam ve yapıcı adımlar atabilir, ciddiyetinizle karşınızdaki kişiyi ikna edebilirsiniz.

15 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:12-17:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde başlayacak. Sanatsal faaliyetler, dostça ilişkiler olumlu yürür. Kişisel güzelliğiniz ve bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Gıdanıza, diyetinize önem veriniz. Ulaşım, haberleşme veya başka sebeplerle çıkabilecek terslikleri göz önüne almalı, güvenliğinize özel önem vermeli, yabancı ortamlarda bulunmanız gerektiğinde iki misli dikkatli olmalısınız. Saat 17:31 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde, hem ilişkinizi hem duygularınızı analiz edersiniz. Şu anki durum, sizin arzu ettiğiniz şekilde olmayabilir. Bu yüzden konuşmak bile çözüm değil. İkiniz de birbirinizi anlamakta zorluk çekiyorsunuz ve bu yüzden net bir sonuç almak gün içinde zorlaşabilir. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

15 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün büyük bir çoğunluğunda Ay boşlukta hareket ediyor. Öğleden sonra duyduğun bir haber seni şaşırtmamış gibi görünse de merakına yenik düşebilirsin. Gelen haberin ardındaki gerçekleri öğrenme çaban boşa çıkabileceği gibi beklemediğin tepkiler de alabilirsin. İlişkinde evliliğe yönelik adımlar atarken, sevgilinin ailesinin de bazı beklentileri olduğunu fark edeceksin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle gündelik konulardaki inatlaşmaların tatlıya bağlanması hoşuna gidecek. Küçük sorunların üstesinden bu şekilde gelmek, aranızda eğlenceli diyalogların oluşmasını da sağlayacak. Kilo problemi olan bir Balık burcuysan, sağlığını etkileyecek diyetler yapmamaya özen göstermelisin.

15 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçtiğimiz günlerden bu yana yaşamış olduğunuz içsel ağırlık ve duygusal bazı sıkıntılardan artık kurtulmanız gerekmektedir. Çünkü bugün alacağınız bir haber ile uzun süreden beri beklemekte olduğunuz nihai sona varmış olabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana bugün sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir.

15 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi oyalayan ya da fedakarlıkta bulunmanıza neden olan durumlar olabilir. Günlük işleri hızlı şekilde halledebilirsiniz.

15 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYATA karşı daha olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülüp geçmelisiniz. Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. İyi bir dinlenmeyi artık hak etmiş bulunmaktasınız.

15 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı gelişmeler karar vermenizi zorlaştırabilir. Ancak, kendinizi güçlü ve sağlıklı hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sağlık sorunu olanlar, giderek iyileştiklerini hissedecekler. Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz. Çok daha anlayışlı ve olumlu davranacaksınız.

15 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir şeylere hizmet etmek, kendinizi meşgul tutmak esas olacak. Planlarınızı gözden geçirmeye meyilli olacaksınız. Maddi konularda esneksiniz ve harcamalarınız artabilir, elinize geçen bir parayı rahatça savurmak isteyebilirsiniz.

15 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle bugün her türlü tartışmadan uzak durun. Ayrıca gizli düşmanlarınızın ortaya çıktığı bir gün yaşayabilirsiniz. Herkese güvenmemeniz gerektiğini bir kere daha hatırlayın. Hiç kimse sizin kadar iyi olmak zorunda değildir. İşle ilgili detaylı ve titiz bir çalışma temposunun içine girmeden önce hazırlık yapma zamanı.

15 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

15 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 16"
Ay
Kova
23° 46' 44"
Merkür
Koç
17° 49' 13"
Venüs
Boğa
03° 31' 58"
Mars
Koç
01° 18' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 15"
Satürn
Balık
16° 45' 16"
Uranüs
Boğa
22° 27' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 28"
Lilith
Başak
23° 33' 57"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>