Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2012, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlarınız bugün de devam edecek. Sevgilinizle konuşmak istediğiniz şeyleri konuşamamanın sıkıntısını yaşayacaksınız. Sürüncemede giden ilişkinizin devamı konusunda endişeleriniz olacak.

İş yaşantınızda şanssız bir gündesiniz. Bugün bazıgörüşmelerinden üzgün ayrılabilir, katılacağınız toplantılardan beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Bugünile ilgili konular genel olarak size rahatsızlık verecek.

Parasal konularda beklemede olacağınız bir döneme girdiniz. Bazı yatırımlar yaptınız ve bu yatırımların maddi karşılığını bekliyorsunuz. Bugün yatırımlarınızın takibi ile meşgul olabilirsiniz.

Bugün zaman zaman sinirlenmenize yol açacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı ve kendinizi kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. İç dünyanıza dönebilir ve hayatınıza ilişkin kararları yeniden gözden geçireceksiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeyi başarıyorsunuz. Konuları istediğiniz gibi net düşünmeyebilir ve konsantrasyon sorunu yaşayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda talihli olacaksınız. Ani gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir ve ilginç bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmeye çalışın.

17 Aralık 2012, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar yeni haftamız Kova burcunun yenilikçi ve değişimi arzulatıcı etkisi altında başlıyor. Biz de hem içinde bulunduğumuz duruma bir bakıyoruz hem de bizi sıkıntılarımızdan kurtaracak bir çıkış yolu var mı diye düşünüyoruz. Bir yanımız gayet hızlı bir şekilde çözüm bulmaktan yana. Böyle anlarda aklımız gayet hızlı çalışıyor. Bazen de bir şeyler dağılmamıza neden oluyor. Ancak bir şekilde toparlamak için gayret sarfedebiliriz. Sağlamı tutacağız, henüz belli belirsiz olana dikkatle bakacağız.

17 Aralık 2012, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinizle ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Aile içinde oluşan durumlara karşı yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz.

17 Aralık 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinizde yaşadığınız kaygılar yanında belirsizlik yaratan konularla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi gereksiz kaygılardan uzak tutmak, var olan potansiyelinizi harekete geçirmek en sağlıklı yol olacak. Özellikle işte yaşanan akıcı zamanlar yeterince başarı getirici yönde. Akışta kalmalı planlarınızı görünür hale getirmek adına sabırlı olmalısınız.

17 Aralık 2012, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Negatif... Son günlerde hakim olduğunuz belli başlı konular var. Bunlardan biri de siyaset. Ancak her ortamda siyaset yapmamalısınız.

17 Aralık 2012, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

17 Aralık 2012, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 35' 41" R
Ay
Koç
26° 18' 33" R
Merkür
Koç
20° 40' 26"
Venüs
Boğa
08° 50' 09"
Mars
Koç
04° 37' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 50"
Satürn
Balık
17° 06' 49"
Uranüs
Boğa
22° 42' 47"
Neptün
Balık
29° 05' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 44"
Lilith
Başak
24° 02' 36"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>