Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2012, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin ilgisiz davranışları sizi hayrete düşürüyor. Ama nedense cesaretsiz davranıyor, bunu onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz.

Bu günlerde bir unutkanlık içindesiniz. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor. Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak.

Alacağınız, vereceğiniz birbirine karışmış gibi, toparlanmanız gerekiyor. Bugün herkesi şaşırtacak bir olaya tanık olacak ve para ilişkilerinin insanda yaptığı tahribatları ilgiyle izleyeceksiniz.

Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor. Pek güven duymadığınız o kişinin küçük oyunları yakında başınızaaçabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçı bir tarafınız var. Çevreniz bundan rahatsız görünüyor. Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay, kolay unutmuyorsunuz. Bugün içiniz içinize sığmıyor. Arkadaşlarınız siz hiç böyle görmediklerini söylüyorlar. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi çok mutlu etti. Gelecekle ilgili umutlarınız arttı.

19 Ekim 2012, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 05:32 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisi altında Cuma günümüz başlıyor. Bu görünüm, eşinizden, arkadaşlarınızdan nezaket, cömertlik ve anlayışlı olmalarını beklediğinizi gösteriyor. Olumsuz düşünen, can sıkan insanlara bugün tahammül edemezsiniz.

19 Ekim 2012, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatına vurgu yapan gelişmeler sürüyor. Daha fazla sorumluluk gerektiren konulara öncelik vermek gerekecek. Tamamlanması zorunlu işler yanında daha planlı hareket etmenizde yarar var. İşe ait amaçlara kararlı biçimde odaklanmak adına esnek olmalısınız. Bu dönem dikkat ve disiplin size önemli bir katkı sağlayabilir.

19 Ekim 2012, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Silah... Canınızı sıkan her şeyden çabuk pes edip göz yaşı dökebiliyorsunuz. Bugün duygusallığınız yoğun. Özellikle evli olanlar çok fazla kırılgan görünüyorlar.

19 Ekim 2012, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

19 Ekim 2012, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 40' 47"
Ay
Kova
13° 03' 22"
Merkür
Koç
17° 26' 27"
Venüs
Boğa
02° 35' 30"
Mars
Koç
00° 43' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 32"
Satürn
Balık
16° 41' 19"
Uranüs
Boğa
22° 25' 16"
Neptün
Balık
28° 56' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 54"
Lilith
Başak
23° 28' 52"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>