Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2012, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kafanızı meşgul eden bir problemi konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Bu fırsatı değerlendirmeniz gerekiyor. Çünkü açığa çıkarmadığınız bu problem, kendinize sakladıkça takıntı haline gelebilecek. Ayrıca partneriniz de içinizdeki problemi bilmeli.

Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Becerikli, yeteneklisiniz, ama bu ataklığınız biraz işgüzarlık gibi de karşılanıyor.

Biraz savruk olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz.

Biraz gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz. Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, çevrenizde puan kaybetmenize neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hak ettiğinden fazla payelendirdiğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki bir eksikliği gösteriyor olabilir. Bugün yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar hatalı bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopup küçük bir detayın peşinden sürüklenebiliyorsunuz.

19 Eylül 2012, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 08:57 Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü Mart 2015 tarihine kadar, beş kez tekrarlanacaktır. 2012 yılı sonuna kadar iki kez etkili olacaktır. Biri 24 Haziran diğeri 19 Eylül tarihidir. 24 Haziran tarihindeki günlük yorumlarınızda bu görünümün ilkinden söz etmiştim. Bugün ikincisi meydana geliyor. Sizler için önemini bir kez daha hatırlayalım. Uranüs Koç burcu geçişi, kazanç anlamındaki değişimleri işaret etmektedir. Siz artık parayı çok daha farklı bir bakış açısıyla ele almayı öğreniyorsunuz. Daha hızlı kazanmak ve çabucak tüketmek yönünde yaşanabilecek gelişmelere dikkat ediniz. Bazen büyük kazançlar elde ederken, kimi zaman düşüşler ve kayıplar yaşanabilir. İstikrarlı bir akış söz konusu olmayabilir. Elinizdekini tutmayı, değerlendirmeyi bilmelisiniz. Ancak ne fazla hırslı olun ne de tümüyle rahat davranın. Nasılsa geliyor diye döküp saçmayın. Pluto Oğlak burcunda, gerek arkadaşlık ilişkilerinizin, gerek hedeflerinizin değişimi anlamında önem taşıyor. Bazen yalnız kalmak hiç kimseyle bağlantı kurmadan sadece işinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Sosyal hayattaki ilişkilerinizde kopuşlar meydana gelebilir.

19 Eylül 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha özgür hissediyorsunuz. Yabancılarla ilgili konular hayatınıza yenilik getirirken, eğitim temalarından keyif alabilirsiniz. Ancak bir yandan da kendinizi geliştireceğiniz yeni konular hayatınıza girmekte. Duygusal olarak daha coşkulu olduğunuz bu dönem yeni ilişkiler içinde olacaksınız. Yakın tarihte yurt dışı bağlantılı konular işinizin bir parçası olmaya başlıyor.

20 Eylül 2012, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Seçim... İş hayatınızda bir takım üzücü olaylarla karşılaşabilir ve bir anda kendinizi mutluluktan soyutlayabilirsiniz. Oysa kimin ne dediği değil kendiniz önemlisiniz.

20 Eylül 2012, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz.

20 Eylül 2012, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 42' 15" R
Ay
Boğa
13° 04' 39" R
Merkür
Koç
21° 37' 19"
Venüs
Boğa
10° 14' 49"
Mars
Koç
05° 30' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 60"
Satürn
Balık
17° 12' 20"
Uranüs
Boğa
22° 46' 45"
Neptün
Balık
29° 07' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 28"
Lilith
Başak
24° 10' 13"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>