Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2012, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz ondan, o sizden hareket bekliyor. Aranızdaki yakınlaşma uzadıkça uzuyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz ama önemli bir adım gözükmüyor.

Sizin tarzınızla büyük bir çoğunluğun tarzı uyuşmuyor. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel.

Kendinizden çok başkaları için harcama yapıyorsunuz. Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız.

Başkalarının sağlık sorunuyla ilgili olmanız herkesin size danışmasına yol açıyor. En ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınıza karşı çok sıcak ve içtensiniz ama kendinizden emin ve vakur tavrınız bazı kişilerin size yaklaşmasını engelliyor. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir. Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız.

21 Ekim 2012, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Oğlak burcu seyriyle Pazar günümüz başlıyor. İlişkinizle alakalı konuların önemli olduğu bir gündeyiz. Sorunlarımız varsa bunları çözmek isteyebilir, mutlu isek geleceğe dair planlamalarda bulunabilir, yeni tanışmışsak partnerimiz hakkında bilgilenmek isteyebiliriz. Çünkü umutlarımızın boşa çıksın istemeyiz.

21 Ekim 2012, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

21 Ekim 2012, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparatoriçe... Kalbinizdeki karşı cinsi etkilemenin bir yolu da ona karşı yapıcı davranmak. Siz soğuk olduğunuzun farkına varmasanız da başkaları farkında görünüyor.

21 Ekim 2012, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir ve de karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

21 Ekim 2012, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 54' 08"
Ay
Kova
16° 15' 26"
Merkür
Koç
17° 33' 01"
Venüs
Boğa
02° 52' 26"
Mars
Koç
00° 53' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 45"
Satürn
Balık
16° 42' 30"
Uranüs
Boğa
22° 26' 03"
Neptün
Balık
28° 57' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 40"
Lilith
Başak
23° 30' 23"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>