Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizi hareketlendirmek, bir şeyler yapmak isteğinizi panik hale getirmemelisiniz. Hayatın diğer gerekliliklerinin ilişkiyi kısa sürede tekdüze hale getirebileceğini unutmamalısınız.

Bazı dönemlerde işten kopuyorsunuz. Ama şu günlerde bunun hiç zamanı değil gibi görünüyor. Elinizdeki işlerle ilgili yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürebilir.

Bu konularda gözü kapalı ilişkiye girilebilecek biri olarak tanınıyor olmanız, para sıkıntılarınızı en aza indiriyor. Gelişkin sorumluluk duygunuz para konularında kendini çok gösteriyor.

Bugünlerde hiç etki altında kalmamalısınız. Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni insanlarla tanışabilir yeni ilişkiler kurabilir yada yeni bazı düşüncelerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Çevrenizdeki kişilere anlayışlı ve ılımlı yaklaşacaksınız. Size ihtiyaç duyan bir dostunuza yardım edebilirsiniz. Beklemediğiniz bir misafir gelebilir yada eski bir dostunuzla sohbet etmek imkanı bulabilirsiniz. Genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ve bu konularda oldukça başarılı olacaksınız.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Saat 04:26 Merkür-Jüpiter olumlu görünümüyle güne uyanıyoruz. Şu anda yaşadığınız ortamda hissettiğiniz huzursuzluklar, ailevi anlamdaki konular, ruhsal ve fiziksel yönde sizi bir hayli etkiliyor. Belki rahat değilsiniz, belki tam anlamıyla ne yapmanız gerektiğini bilemiyorsunuz. Ben bu durumda olan Balıklara 30 Ocak-5 Şubat tarihleri arasındaki gelişmeleri gözlemlerini tavsiye ediyorum. Onun için, siz sakinlikle,  kararlarınızı gözden geçirin. Geriye çekildiniz, belki bir çok şeye üzülüyorsunuz. Ancak bu bekleyişin sizin için gerçekten verimli olduğunu düşünüyorum. Gözlem gücünüzü, sezgilerinizi yükselttiğinizi biliniz.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Güneş'in bulunduğu konum, sosyal adalet duygunuzu ön plana çıkarırken, zayıfları koruma ve yardım etme isteği içindesiniz. Duygularınızı herkesle paylaşmak istemeyebilirsiniz. İçsel kaygılarınızı bir kenara bırakmalısınız. Bugün, duygu ve düşünceleriniz paralel ilerliyor. İnatçı ve sorgulayıcı yönleriniz, başarınızı körükleyecektir..

23 Ocak 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile ve yakınlarla ilgili konulara odaklısınız. Onların beklentilerine yakın dururken, kendi özel hayatınızla da yakından ilgilenmeniz gerekecek. Yerleşimle ilgili gelişmeler ve eve ait harcamalar ise fazladan külfet getirebilir. Bu dönemde çıkan fırsatları iyi görmelisiniz. Yatırıma yönelik projeler ve uzun vadeli planlar içinde olmaya bakın.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... İşinizde bir değişiklik söz konusu olabilir. Bu da bir yerlere ulaşmak için daha fazla yol kat etmenize neden olacak.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir ilişki fırsatı yakalayabilirsiniz ama öncelikle aklınızda dönüp duran kuruntulardan kurtulmalısınız. Evhamlarınız ile gerçekliği ayırt edemediğiniz takdirde, her türlü sosyal fırsatı kaçırma, ilişki şanslarını değerlendirememe tehlikeniz doğacaktır.

23 Ocak 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 43' 47" R
Ay
Aslan
20° 02' 57" R
Merkür
Koç
29° 12' 41"
Venüs
Boğa
19° 11' 48"
Mars
Koç
11° 03' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 50"
Satürn
Balık
17° 45' 06"
Uranüs
Boğa
23° 12' 05"
Neptün
Balık
29° 18' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 33"
Lilith
Başak
24° 58' 36"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>