Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

En kısa zamanda ilişkinizi bir dengeye oturtmanız gerekiyor. Aşk ilişkilerinde fedakarlığın dozunu kaçırıyorsunuz. Bu da sizin cazibenizi azaltıyor. Bu ilişkinin size ne verip ne kazandırdığını hiç sorgulamıyorsunuz.

Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız sizikonusunda biraz gevşek buluyor. Düşündüğünüz yeni işe gerçekten niyetliyseniz, ona daha atak bir görünüm vermeniz gerekiyor.

Biraz daha idareci olmanız gerekiyor. Kendinize suni sorumluluklar üretmişsiniz. Bu harcamalar belinizi büküyor. Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olacak.

Soğuk algınlığı deyip ayakta geçirdiğiniz kırgınlık sizi bugünlerde yatağa düşürebilir. Buna dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde bir konuda kendinize haksızlık ediyorsunuz. Esasında size haksızlık edilmesine göz yumuyorsunuz. Çünkü yine duygusallığınız galebe çalıyor. Günahınızla, sevabınızla, ne olursa olsun, hatta hatalı bile olsanız yine de kişiliğinizden ödün vermemelisiniz. Duygusallığınızı bazen zaaf haline getiriyor ve kendinizi hakkettiğinizden çok fazla suçluyorsunuz.

25 Eylül 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Salı günümüz saat 02:32 itibariyle etkili olacak Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Bu etki altında bir Balık ne düşünür, nasıl hareket eder diye düşündüm. İlk aklıma gelen, hayallerini en hızlı şekilde gerçekleştirmek isteyecektir ve hiçbir şeyde sınırlanmaktan hoşlanmayacaktır dedim. Balık zaten zodyakın ermişi, bilge kişisidir. Dünyevi hayatın görünen yüzüne sahip olmak için diğerleri gibi kendini paralamaz. Bilir ki, olacak olan olur varılacak yola gidilir.

25 Eylül 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha içe dönük ve karmaşa içinde olacağınız şartlar var. Sizi bekleyen pek çok fedakarlık eklenince kendinize karşı daha özenli olmalısınız. Geçmişte yaşananların etkisi altıda iken karar vermekten kaçınmalısınız. Özellikle ortaklıklarda yaşanan parasal problemler bugün sizi zorlayabilir. Eldeki işlere biraz daha konsantre olmaya çaba göstermelisiniz.

25 Eylül 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Başarı... Çevrenizdeki çıkarcı insanları hissederek tölerans göstermeden hayatınızdan çıkarmayı başaracaksınız. Kendi doğrularınızla yaşamınızı kısıtlamayın.

25 Eylül 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

25 Eylül 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 49" R
Ay
Oğlak
06° 53' 46"
Merkür
Koç
16° 26' 56"
Venüs
Koç
29° 18' 52"
Mars
Balık
28° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 18"
Satürn
Balık
16° 27' 14"
Uranüs
Boğa
22° 16' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 53"
Lilith
Başak
23° 11' 10"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>