Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfederken, daha iyimser ve umutlu olmalısınız. O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bu da ilişkinizin verdiği imajda önemli bir ölçü oluyor.

Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi.

Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz. Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün daha da arttırabilir.

Yene arkadaşlıklarda yeterince tanımadığınız insanlara ve de kendinize zaman tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ortamınızda çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ve gereksiz tartışmalar içine girebilirsiniz. Özellikle birlikte çalıştığınızarkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde daha esnek tutumlar geliştirmelisiniz. Karşınıza çıkcak küçük sorunları aşmak sizin için zor olmayacaktır ancak kendinize zaman tanımayı bilmelisiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin güzel olaylar yaşayabilirsiniz ancak olayları kafanızda fazla büyütmemelisiniz. İş yaşamınızda beklenmedik olayla gündeme gelebilir.

26 Şubat 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Çarşamba gününe, saat 09:30 Jüpiter-Uranüs arasındaki zorlayıcı görünümle başlarken, sanki elimiz kolumuz bağlıymış gibi düşünürüz. Oysaki, bu enerji  değişim ve dönüşümün işareti olarak görmekteyim. Bu enerjilerin geçtiği alanları ve niteliklerini bilirsek, ona göre hayatı bilinçli bir şekilde ele alabiliriz. Bakınız Jüpiter burcunuzla gayet olumlu bir görünüm yapıyor. Hayatın tüm değerli olan güzelliklerini yüreğimizin içinde, inançla büyütüyor ve umudumuzu yükseltiyor. Evet belki Uranüs nedeniyle mali konularda bazen oldukça sürprizler yaşıyoruz. Hatta gelirimizden çok harcamalarda bulunuyoruz ama yeteneklerimizi kullanarak daha fazla kazanmanın yollarını keşfediyoruz. Demek ki, bir yanımız zorlansa da, diğer taraftan güçlüyüz, umutluyuz. Yeter ki, hayatın bize ne söylemeye çalıştığını, karşılaştığımız olaylar ve deneyimlerle anlayalım, farkında olalım.   Saat 12:52-16:56 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Ayağımızı bastığımız yeri bilmek, güven içinde yaşamak istiyoruz. Etrafımızdaki haksızlıklar bizi rahatsız ediyor. İçgüdüsel olarak ciddi düşünüyoruz. Yüreğimizin ortasında bir sıkışıklık bazen mecburiyetler yüzünden susmak zorunda kalış bizi bir hayli tedirgin edebilir.   Saat 16:56 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, birileri mutlu olsun diye içinizden geçenleri gizlemeyiniz. Bir şey içinize sinmiyorsa, kafanıza yatmıyorsa sıkıntınızı dile getirin.   Bir çocuk gülüşü kadar içten bir çiçek kadar anlamlı ana sütü gibi tertemiz ve gün ışığı gibi umutlu yarınlarımız olsun... Güzel bir gün diliyorum şimdiden... Gönlümce sevgilerimle,

26 Şubat 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken, geleneksel yapınızı ortaya koyacağınız bir gün. Duygularınız karışık olduğu için,hata yapmaktan korkuyor, olayları içinizden tekrar tekrar analiz etmek istiyorsunuz.. Gün içinde, kısa bir yalnızlığa ihtiyaç duyabilirsiniz. İçsel sesiniz size doğruyu söyleyeceğinden emin olabilirsiniz.

26 Şubat 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öğrenmek istediğiniz şeyler veya acilen edinmek istediğiniz bilgiler var. Ancak, gerekli bilgilere ulaşmak elbette biraz zaman alacaktır. Sabırlı olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Peşinden gittiğimiz fikirlerin, planların, anlaşmaların ya da ilişkilerin gerçekten işe yarar veya doğru olup olmadığını test etmemiz gereken bir gündeyiz. Gerekli ölçümleri yapmadan, sadece göze doğru göründüğü veya kendi fikrimiz öyle olduğu için arkasına takıldığımız her tür fikri ve konuyu gözden geçirmemiz gerektiğinin farkına varabiliriz.

26 Şubat 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili bazı beklentilerinizi gerçekleştirmek için çabalayacaksınız. Gün içerisinde bir takım yorucu süreçler yaşanabilir. Planlarınızı askıya almak durumunda kalabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde duygusallaşabilir ve aksiliklerle mücadele etmekten vazgeçebilirsiniz. Eğer olayları ve insanları olduğu gibi kabullenirseniz rahatlayabilirsiniz. Aksi halde sadece vazgeçmiş olacaksınız.

26 Şubat 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MESLEĞİNİZDEKİ başarılarınız gündeme gelecek. Kişisel ilişkilerinizden kopmayacak fakat o kadar yoğun yaşamayacaksınız.

26 Şubat 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beş duyunuz, çevreyi doğru şekilde algılamanız konusunda yetersiz kalacaksa da, sezgileriniz imdadınıza yetişecektir. Geleceğe yönelik planlamalar yapmanızı, çok uzakta gibi görünen hedeflere ulaşmak için daha kısa yollar bulmanızı sağlayabilirler.

26 Şubat 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>