Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Karar vermek ve harekete geçmek için uygun günde değilsiniz. Sevgiliniz sizi alttan almak zorunda kalabilir.

İşyerinizde yeni fikirler üretiyorsunuz ve bunları ayrı ayrı değerlendiriyorsunuz. Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız. Gün içinde bir fikir münakaşası yapabilir ve sinirsel gerilimler yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza bugünlerde çok dikkat etmelisiniz.

Yeni diyaloglara girmek için olumlu bir gündesiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Gün içinde aldığınız yada alacağınız kararlardan emin olacaksınız. Bugün düşünceleriniz berrak olacak ve kolaylıkla karar alabileceksiniz. Gün içinde bazı aksayan işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yada bir süredir görüşemediğiniz aile büyüklerinizle görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:40  Merkür-Pluto mücadeleci görünüm etkisi altında Çarşamba gününe adım atacağız. Bu enerji,  parasal ilişkiniz olan kişilerle doğru bir iletişimde bulunmanın çıkarlarımızı koruma anlamında etkili olduğunu göstermektedir. Belki içimizden başka şeyler geçiyor olabilir. Ancak deyim yerindeyse çam devirmenin alemi yoktur. Ortalama konuşmak akıllı bir iletişim ve anlaşma sağlamada size güç katabilir. Saat 02:33 Ay-Koç burcu geçişinde, pek  ılımlı düşünemeyiz.  Kaygılarımızı  gidermek ve kafamızın içindeki sorulara  cevap bulmak isteriz.  Hırslanırız ve bencilleşiriz. Halimize derman olanı, derdimize çare bulanı yanımızda görmek isteriz.  Eğer birileri sanki her şey  yolundaymış gibi hareket ediyorsa, tepki gösterebiliriz. Saat 13:50 Venüs-Neptün karşıtlığını iyice anlamak lazım. Çünkü etkilerini bilirsek, ona göre günü planlamamız mümkün olur. Venüs-Başak burcunda hem dış dünyada hem de özel ilişkimizle ilgili konuları mutlaka gözden geçirmeliyiz. Çünkü yanlış bir karar verirsek, ileride hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Öncelikle biz nasıl bir beraberlik yaşıyoruz ve aslında karşı taraftan talebimiz nedir? Partnerimiz nasıl bir kimlik yapısına sahip. Onunla anlaşabiliyor muyuz? Diyelim ki yalnızız. Bunun nedeni nedir? Düzgün birine rastlamadığımız için mi, yoksa yaşadığımız ilişkiler nedeniyle mi güven duygumuz azaldı. Bütün bunları mutlaka bir ele alalım. İlişki anlamında olumsuz bir dönemde iseniz, lütfen bugün ne partneriniz ne de siz keskin kararlar vermeyiniz. Durumunuzu hem kendiniz hem partneriniz hem de ilişkinizle alakalı olarak bilinçli bir şekilde ele alınız. Saat 20:32 Ay-Pluto görünümü aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek,  sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Saat 21:37 Merkür-Jüpiter olumlu görünümü, elimizde olmayan bazı meseleleri iyimser bir şekilde gözden geçirmemizi sağlıyor. Ancak bizim asıl arzumuz, maddi anlamda güçlenmek. Alacağımızı vereceğimizi bilmekten yanayız. Kafamızda soru işaretleriyle yaşamak istemiyoruz. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,  

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişlerde kalan bir arkadaşınızdan alacağınız haber, kısa süreliğine de olsa sizi anılarınıza döndürebilir. Duygusal derinliğiniz çok güçlü. Bilinçaltınızda geliştirdiğiniz farklı olma isteğini, geleneksel yapınızdan dolayı bir türlü yaşama geçiremiyorsunuz. Bugün, sezgilerinize güvenebilir, isteklerinizi günlük yaşantınıza geçirebilirsiniz.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki beş gün, özel yaşamınıza daha fazla zaman ayırmanız ve kendi önceliklerinizle özel hayatınızın gerektirdikleri arasında denge kurmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, Balık burcunda meydana gelen dolunay bazılarımızı hassaslaştırabilir. Söylenen cümleler yaraları kanatabilir, yaralayıcı olabilir, geçmişte yaşananların hatırlanmasına neden olabilir veya diyalogları gerebilir. Önemli konuları konuşurken yanlış anlaşılmamaya özellikle dikkat etmekte fayda var. Zaten tünelin sonundaki ışık kendini göstermeye başlıyor. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren, umutlu olmak için daha fazla sebebimiz olacaktır.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklar ve para konularında yoğun bir hareketlilik yaşayabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Gün içinde bankalarla ve yatırım uzmanlarıyla görüşmeleriniz olabilir. Daha cesur ve girişken olacaksınız. Bugün sayılar sözlerden daha fazla şey anlatacak. Para konularında tedbiri elden bırakmayın.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kıyamet... Bugün ateşli bir aşk yaşayabilirsiniz ve bu aşk fazlası ile nazara gelebilir. Hiç kimseye mutluluğunuzdan söz etmeyin. Yıldızınız bir hayli düşük.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

10 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 18" R
Ay
Koç
04° 28' 12"
Merkür
Koç
19° 33' 29"
Venüs
Boğa
07° 00' 20"
Mars
Koç
03° 28' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 53"
Satürn
Balık
16° 59' 32"
Uranüs
Boğa
22° 37' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 50"
Lilith
Başak
23° 52' 42"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>