Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sık tartışmalar belli bir sürecin sonunda, şimdiki kadar sevimli gelmeyebilir. Kendinizi aşmanız gereken düşünceler içindesiniz. Karşı taraftan beklediklerinizi sınırlamanızda fayda var.

İşlerinizdeki verimsizlik kısa ömürlü. Ama sıkıntılarınızı bir süre daha sürdüreceksiniz. Değişik bir alandaki küçük ortaklığınızı bozma niyetiniz çok akılcı görünüyor.

Birikiminiz, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda. Planladığınız standardı yakalayamıyorsunuz. Ama umutlu olmanız için çok nedeniniz var.

Bir çıkar ilişkisi içinde kullanılacağınız endişeniz biraz kuruntu gibi görünüyor.

Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:07 itibariyle burcunuzda  ilerleyecek Ay, sorun yaratan noktaların tespit edilmesi, şüphe duyduğunuz konular üzerinde düşünülmesi gerektiğini işaret ediyor. Mantığınızın sesini dinlemeyi ihmal etmeyiniz.  Akıllıca hareket edilmeli,  ilişkinizle ilgili meselelerde uyanık olunmalıdır. Bazen görmek istemediklerimizi yok sayarız. Oysaki gerçeklerin ışığı altında ilerlemek sonradan pişman olmaktan iyidir. Saat 12:54 Ay-Venüs karşıt görünümü altında ilişkiniz, evliliğiniz veya partnerinizle alakalı konularda kendinizi güçsüz hissedebilir ve sorunlarınızın bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini düşünebilirsiniz. Böyle bir açı altında yapmanız gereken yaşadığınız ilişkiyi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmek ve durumların kendiliğinden çözüme kavuşmasını beklememektir. Sonuçta bir problem varsa, mücadele edilerek hasarın onarılması gerekir. Saat 14:20 Ay-Neptün karşıtlığı, huzur bulmak, güzel sözler söylemek, endişelerimizden kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Gönlümüz huzur bulmak ve  problemleri geride bırakmak isteyecektir. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var. Birbirimize yakın olalım ki,, sıkıntılarımızı aşmamız, güzelliklerimiz keşfetmemiz ve tadına varmamız mümkün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

11 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan yardım almanız gereken uygun günlerden birindesiniz. İşinize yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız.

11 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli durum veya koşullara yavaş tepki göstermek bazı konuların devamlılığını etkileyebilir. Devam etmenin bir yolunu bulmanız gerekecek. Tüm burçlar için gün geneli: Uyum sağlama veya herkesin yararına amaçlar için çalışma arzumuzun taraftar bulamayacağı bir gün. Dolayısıyla, bazı konuları anlaşılır kılabilmek için kendimizi tekrara düşebilir veya bizim yanımızda olan kişileri dahi ikna edemeyebiliriz. Dolayısıyla, gerginliği üzerimizden atmalı, gerçekten haklı olduğumuz konuları anlaşılır kılmanın daha farklı yollarını bulmalıyız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sağlık ve ilişkiler konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Diyete ve spora başlamak için son derece uygun bir gündesiniz. Görünüşünüzü değiştirmekte isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olan düzeni kurmakta başarılı olacaksınız. İlişkiler konusunda da değişiklikler söz konusu olabilir. Size romantik hayaller kurdurtacak tanışmalar olabilir.

11 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZİ arttıracak olayların içinde olduğunuz zaman kendinizi daha mutlu hissediyorsunuz. Başlattığınız işler olumlu ilerliyor.

11 Nisan 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

11 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 45" R
Ay
Başak
19° 04' 37"
Merkür
Boğa
02° 17' 52"
Venüs
Boğa
22° 11' 43"
Mars
Koç
12° 55' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 21"
Satürn
Balık
17° 55' 10"
Uranüs
Boğa
23° 20' 35"
Neptün
Balık
29° 22' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 12"
Chiron
Koç
21° 34' 59"
Lilith
Başak
25° 14' 49"
True Node
Koç
14° 54' 26"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>