Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ne kadar özel bir duygu olsa da, aşkın hayatın tümü olmadığı konusunda kendinizi ikna edebilmeniz gerekiyor. İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız yanlışlarınızla şimdi, şu sıralar yüzleşebilirsiniz. Ama geçmişe takılı kalmanız yersiz.

İş sırasında tanınmaz biri haline gelebiliyorsunuz. Bunun kanıksanmış bir özeliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor, ama biraz daha esnek olabilmelisiniz.

Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde paralanıyorsunuz. Yalnız paranın sizdeki anlamı bazı düzenlemeler istiyor. Parayı, günlük yaşamın karşılığı olarak sınırlamamalısınız.

Özeleştirileriniz sandığınız kadar yapıcı, düzeltici değil. Kimi ilişkilerinizde yerinde ve zamanında saptadığınız zaaflarınız, bu saptamayla ortadan kalkmıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bazı çelişkiler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İki ayrı konu gündeminizi oluşturacaktır. Ancak bugün dikkatinizi bir noktaya yoğunlaştırarak karar vermeniz kolay olmayacaktır. İş yaşamınızda gergin bir gün geçirebilirsiniz ancak herhangi bir mantık hatası yapmayacaksınız. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı iletişimler içine girebilirsiniz ve planlar yapabilirsiniz. Bugün genel olarak düşüncelerinizi kendinize saklamanız daha doğru olacaktır.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 10:58 Ay-Merkür görünümüyle yeni haftaya uyanıyoruz. Maddi konularda özellikleanlamında bir yenilik düşünüyorsak aceleyle kararlar vermeyelim. Şartları çok iyi gözden geçirmek, duruma akıllıca bakmak gerekiyor. Saat 12:11 Ay-Venüs olumlu görünümü, maddi konularda rahat bir yaşam sürme arzunuzu gösteriyor. Bunun için imkanları geniş olan bir işe ihtiyacınız var. Çalışma saatlerim uygun olsun, düzenli bir gelirim olsun, çevremdeki insanlarla iletişimim ve ilişkilerim güçlü olsun diye düşünmektesiniz. Şu andaki şartlara baktığınızda tam olarak sizi doyurmadığı için pek keyifli değilsiniz. 12 Ocak saat 12:20-20 Şubat saat 02:11 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, ilişkilerde 26 Şubat tarihine kadar dikkatli olmamızı, olan bitene gerçekçi bir şekilde bakmamızı gerektirir. İlişkinizin niteliği, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin karakter yapısı, beraberliğe bakış şekli konusunda gerçekçi olmalıyız. Karşınızdaki kişi nasıl biri, bu ilişkide neler yanlış gitmekte veya yaşadığımız birliktelik hayallerimize uygun mu bunları ele alalım. Fedakarlık, bağımlılık, kendinizi düşünmeme, hayale kapılma, gerçekçi olmama gibi durumlardan kaçınalım. Mars-Balık geçişinde partnerin, pasif davranması, kolay etkilenirliği, güven duymamızı sağlayacak davranış ve kararlardan uzak duruşu bizi yorabilir. İlişkinin niteliği ve gidişine göre, bu duruma katlananlar olabilir. Çünkü onlar zaten partnerlerini iyi tanırlar. Ona göre dönemi geçirirler. Ancak problemli bir ilişkiniz varsa veya yeni tanışmışsanız ben derim ki, beraberliğimizi bilinçli şekilde gözden geçirelim. Özellikle 15 Ocak tarihindeki görünüm beraberliklerde kısıtlayıcı bir etken olup, hoşgörülü davranmakta güçlük çekmenize neden olur. Saat 15:41 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında parasal veya ilişkinizle alakalı konularda ani kararlar verebilirsiniz.  Borçlarınızdan kurtulmak veya birilerinden destek görmek için böyle davranırsanız, risk altına girebilirsiniz. Enine boyuna düşününüz. Saat 17:17 Ay-Pluto görünümü,  sanki korktuğunuz, kaygı duyduğunuz meselelerle karşılaşmanıza, yüzleşmenize sebep olur. Çözümlenmemiş bir takım problemler tekrar karşınıza gelebilir. Saat 18:47 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, maddi kazanç getirici ortaklıklara, ilişkilere işaret olup, bunlar gelişiminiz açısından yararlıdır. Bildiklerinizi diğer insanlarla paylaşarak güçlenebilirsiniz. Mutlu gülümseyişlerle dolu bir hafta diliyorum. Hayat devam ediyor. Nefes aldığımız sürece umut daima vardır. Gönülden sevgilerimle,  

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizde başarınızla övünebilirsiniz fakat, güçlü enerjinizi mesleki anlamda kullanamıyorsunuz.. Size gelecek tekliflerin duygusal yönlerinden çok, yaratıcılık bölümüyle ilgilenseniz, başarınız daha da artacaktır. Kişisel çabalarınızın boşa gitmesini istemiyorsanız, fanatik düşünce içinde olanlara da fırsat vermemelisiniz.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki 6 hafta boyunca, partnerinizin, ortaklarınızın veyabirliği içerisinde olduğunuz kişilerin artan talepleri, yüksek sesle dile getirebilecekleri şikayet ve eleştirileri veya ortamı geren hareketleri ön plana çıkabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün itibariyle Balık burcuna geçecek ve 20 Şubat'a kadar bu burçta kalacak olan Mars, bu burçta saldırgan ve agresif tutumunu hafifletebilir, ama rekabet içeren ortamlar veya pasif agresif kişiler ya da gruplar yine de devrede olacaktır. Bu sefer mücadelelerimiz haksızlığa uğramış veya zayıf kişiler veya daha onurlu nedenler için olabilir. Mars'ın Balık burcunda olduğu süreçte psikolojik ve ruhsal anlamda iniş çıkışlı günlerimiz olabileceği gibi, bu ruh durumunda kişilerle de karşılaşabiliriz. Sıvı tüketimine veya sıvılara bağlı problemlere karşı tedbirli olmak gerekebilir. Konsantrasyon bozuklukları, kendini işe verememe gibi durumlarla karşılaşırsanız nedeni Balık'taki Mars olacaktır. Hemen Alzheimer testine koşmaya gerek yok, 20 Şubat sonrası kendinize dönebilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni başlayan ilişkiler, arkadaşlıklar varsa bunun sayesinde tanıyacağınız insanlarla beraberkonusunda atılımlar, yeni yatırımlar yapabilirsiniz.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için yalnız kalmak, kendi kendinize düşünmek ve geçmiş ile şimdi arasında bir denge kurmak faydalı olacaktır. Aşk ve sevgi konusunda yoğun özlemler ve beklentileriniz söz konusu ancak bu beklentilerinizi gözden geçirerek, hayatınızı daha güzel bir hale nasıl getirebileceğinizi tespit etmeli ve geçmiş konulara gerekirse artık bir nokta koyabilmelisiniz. Bir sağlık sorununuz bugün çözümlenebilir

12 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

12 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>