Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın birçok alanında kolay kolay uzlaşmayan karakterinizin beraberliğinizdeki yumuşaklığı, ilişkinizle ilgili doneleri veriyor. Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz.

Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz. Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak.

İlerideki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilir, bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşları içine girebilirsiniz.

Sakin, ılımlı değerlendirmelerle çalışma ortamınızda etki yaratabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mesafeli ilişki kurmak isteyen bir yakınınızın işlerine müdahale etmeniz onun sert eleştirilerine neden olabilir. İyi niyetinize rağmen canı sıkılan siz olacaksınız. Kendinize çok güveniyorsunuz. Bu güven zaman zaman sizin ataklığınızı arttırıyor. İş yaşamınızda çok işinize yarayan bu özelliğiniz, özel yaşamınızda daha çok problem üretmeye yarıyor.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 01:38 Ay-Venüs görünümü, ruhumuzun derinliklerinde olan biteni hiç kimseden, hiçbir olaydan çekinmeden haykırmak isteyebiliriz. Sevmek, tutkuyla birleşmek, aşkı doyasıya hissetmek arzusuyla yanıp tutuşuruz. Saat 23:46 Ay-Neptün olumlu görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Her birimiz için güzelliklerle dolu bir gün geçmesi dileğimle,  

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Jüpiter burcunuzda ilerliyor.. Özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden hoşlanmadığınız için, bugün kendi kurallarınızı kendiniz koymaktan yanasınız. Yapacağınız her türlü çalışmaların alt yapısını hazırlayarak sunmaktan yanasınız. Eğitim ve öğretimle ilgili konuların ön plana çıkacağı bir gün. Bugün çalışmalarınızı derinleştirmekten yanasınız.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayacak veya evinizle ilgili bazı başlıklara olumlu yansıyacak haberler edinebilirsiniz. Yapmaktan keyif aldığınız ya da uzmanı olduğunuz işleri paraya çevirme şansı bulabilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Bugün yazışma ve konuşmalarda dikkatli olmanız gereken koşullar oluşabilir. Yakın çevrenizden gelen haberler gündeminizde değişiklik yaratabilir. İşlerinizde yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz. Kardeşlerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Dedikodulara önem vermeyin.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir detayı gözünüzden kaçırmıyorsunuz. İş konusunda olan titizliğiniz harika ancak dostlarınıza bu davranış tarzınız ters gelebilir. Özenli olmak adına abartmayın.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçen haftadan bu yana eskiye oranla kendinizi daha iyi hissetmeye başladınız. Hayata karşı daha güçlü olarak ayakta durmaya çalışıyorsunuz. Önceliklerinizden olanve maddi konularda harika gelişmeler yaşamadınız ama aldığınız haberler güzel günlerin yakında olduğunu hatırlatarak iyi hissetmenize sebep olacak.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle iletişiminizi hızlandırırken, arkadaşlarınızı da planlarınıza dahil edebilirsiniz. Bir davet veya organizasyonda keyifli sohbetler ve konuşmalar devrede olacak.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üzerinizde bir parça bezginlik ve insanlarla temas etmeme isteği meydana gelebilir. Öğleden sonra ise pazarlama, eğitim ve medya faaliyetlerinizde daha soğukkanlı ve kontrollü davranabileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz.Çözüm bekleyen konulara çare olabilirsiniz. Eğitim ve haberleşme konularında temas halinde olduğunuz insanların sırlarını taşıyabilirsiniz. Yürüttüğünüz işlerde gizli kapaklı konuları ortaya çıkarabilirsiniz. Akraba ilişkilerindeki kuytuda kalmış gerçekleri ortaya çıkarabilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

13 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 30' 07" R
Ay
Aslan
17° 11' 09" R
Merkür
Koç
28° 55' 33"
Venüs
Boğa
18° 54' 22"
Mars
Koç
10° 53' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 30"
Satürn
Balık
17° 44' 06"
Uranüs
Boğa
23° 11' 16"
Neptün
Balık
29° 18' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 49"
Lilith
Başak
24° 57' 02"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>