Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz. Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir.

Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor.

Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir. Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız.

Çok hissi davranıp ele aldığınız ve aynı duygu yoğunluğu içinde sonuçlar çıkardığınız konuyla ilgili, artık objektif bir sonuca varmanız zor görünüyor. Ara, sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız gelişmelerden yeterince yararlanamamışsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile arasındaki imajınız önemli düzenlemeleri gerektirebilir. Olumlu özelliklerinizle çelişen bazı tutumlarınızı gözden geçirmeniz yararlı olacak. Sağlık konularında, bugünlerde küçük sıkıntılarınız olabilir. Gittikçe özelleştirdiğiniz bir ilişkinizde gözle görülür eşitsizlikler söz konusu. Yakın çevrenizden gelen uyarılarda bu eşitsizlikleri bulabilirsiniz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar  yeni haftamız etkili görünümlerle başlıyor. İlk görünüm, saat 10:01 Ay-Merkür arasındaki karşıtlıktır. Maddi konularda dikkatli ve ölçülü davranmamız gerektiğini işaret eder.  Borç-alacak konularında düşünmeden kararlar vermeyelim. Riskten uzak durmakta yarar var. Saat 11:37 Ay-Jüpiter görünümü, parasal kazancımız, ailemiz veya genel olarak güvencemiz söz konusu olduğunda uzlaşıdan yana hareket ettiğimizi gösteriyor. Ancak başkaları bencil, sadece kendi payına düşeni almaktan yana davranıyorsa, bizim buna sabır göstermemiz pek kolay olmayacaktır. Saat 12:20 Ay-Uranüs karşıtlığı,  bir yandan, kazandırıcı ortaklıklara, ilişkilere ihtiyaç duyuyoruz. Diğer yandan finansal anlamda payımıza ne düşer diye içimizden geçireceğiz. Yerine getirilmeyen sözler, paylaşım anlamında işimize gelmeyen durumlar yüzünden sıkılabiliriz. Saat 13:08 Ay-Pluto görünümü, mali konularda dengeli bir bütçenin düzenlenmesi pek kolay olmayabilir. Gelir getirici işlere, ilerisi adına güçlenmenizi sağlayacak ilişkilere ihtiyacınız var. Bütün bunları yerli yerine koymak için mücadele edebilirsiniz. Saat 21:32 Merkür-Jüpiter zorlu görünümü, birilerinin sürekli olarak kendi bildiklerinin doğru olduğunu düşünmeleri yüzünden yaşanan gerilimi işaret ediyor. Kibirli insanları, boş konuşmalar yapan kişileri sevmiyorsunuz. Tartışmak istemiyorsunuz. Fakat bazen sizi öyle sinirlendiriyorlar ki, sussanız olmuyor, konuşsanız anlamıyorlar. İşte bu görünüm, hem gün içinde hem de akşam saatlerinde birileriyle yaşanması muhtemel çekişmelere neden olabilir. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere, hayırlara vesile olması dileğimle,

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleğinizde rakip tanımıyor ve kendi gücünüzü sonuna kadar kullanmak istiyorsunuz. Hata yapabileceğinizi unutmamalı veilişkilerine kişisel duygularınızı yansıtmamalısınız. Enerjinizi çalışma yaşantınıza yansıtabildiğiniz müddetçe mutlu olan siz; bugün, çalışma potansiyelinizi yüksek tutmalısınız.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin verdiğiniz mesajları aldığını ve ilişkileri bitirme veya pazarlıkları sonlandırma aşamasına geldiklerini düşünebilirsiniz. Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelirleriniz en önemli konunuz olarak gözüküyor. Bazı haberler size para konularında yeni ufuklar açabilir. Hatta bu doğrultuda yolculuk planları da gündeme gelebilir. Yalnız bu yeni işin getirilerini gözünüzde çok büyütmeyin. Yapmanız gereken harcamaları da gözeterek projeyi yeniden ele almanızda fayda var.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İDEALLERİNİZ ve hırslarınız bugün ön planda olacak. Acele kararlar verebilir ve mesleğinizle ilgili hatalara düşebiliriniz.

14 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 52' 27" R
Ay
Boğa
15° 37' 52" R
Merkür
Koç
21° 46' 26"
Venüs
Boğa
10° 27' 48"
Mars
Koç
05° 38' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 29"
Satürn
Balık
17° 13' 11"
Uranüs
Boğa
22° 47' 22"
Neptün
Balık
29° 07' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 02"
Lilith
Başak
24° 11' 23"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 08/05/2024 02:23

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>