Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı ilişkilerde zor unutacağınız saatler geçirmiş olmanız, mutlaka aranacağınız anlamına gelmeyebilir. Unutulmaz bir akşam daha geçirme isteğinizi, takıntıya dönüştürmemelisiniz.

Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir. Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Bu sıkışıklığın çözümü için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeniz biraz yanılgı gibi.

Zaman zaman dağınık ve duygusal biri olduğunuzu kabullenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir. Bazı hazırlıklar içindesiniz. Bunun oluşturduğu heyecanı gerginliğe dönüştüren endişeler barındırıyorsunuz. Bu hazırlıkların arkasındaki değişime göstermeniz gereken uyumla ilgili kaygılarınız var. Bugün kaygınızı azaltacak hareketlenmeler söz konusu.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar  yeni haftamız, saat 02:49 Mars-Kuzey düğüm kavuşum etkisi altında başlıyor. Bizim bütçemizin dengesini, ölçüsünü, kazancımız doğrultusunda ayarlamamız gerektiğini işaret ediyor. Gelir ve gider arasındaki farklılıklar nedeniyle bir çoğumuzun geleceğini tam olarak göremiyor. Aldığımız üç kuruş ile ihtiyaçlarımızı karşılamak ve düzgün yaşamak kolay değil. İşte tam bu noktada hem kazanmak adına hem de kazandığımızı doğru şeklide değerlendirmek için durumumuza bakmamız lazım. Tabii ki para kazanmamız gerekiyor ve tabii ki ihtiyaçlarımız var. Ancak bunun ayarını bilmemiz, borcu borçla kapatmak yerine, mali gücümüz nispetinde hareket etmeye çalışmalıyız. İş ortaklıklarında, ilişkilerde,  yeni kazanç alanları yaratma gibi durumlarda, dikkatli seçimlerde bulunmalıyız. Saat 08:08 Ay-Uranüs görünümü, kendinizi geliştirmenin, bilgilenmenin ve yenilikçi düşünmenin göstergesidir. Saat 08:26 Ay-Satürn zorlu görünümü, yakın çevre, yolculuk, sağlık vehayatınızla ilgili konularda ciddiyetle durmanızı sağlar. Genel olarak toplumsal konularda hareketlilik görülebilir. Hakkınız verilmiyorsa veya kendinizi güvende hissetmiyorsanız fikirlerinizi  uygun alanlarda ifade etme gereği duyabilirsiniz. Saat 20:38 Ay-Mars görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda özgün fikirlerinizi kazanç getirici ortaklıklara yönlendirebilirsiniz. Saat 22:23-15 Temmuz saat 05:40 arası Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Mantıklı ve anlayışlı bir düşünce alışverişi hem umutlarınızın yükselmesini hem de işlerinizi daha sonra düzene koymanızı sağlayabilir. Kısaca seçim şansı size ait olan,  yenilik içeren konuları daha sonraya bırakınız. Yeni haftamızın  güzel gelişmelere işaret olması dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrenizle gizli çatışmalar içine girebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlara hakim olmak isteyen yapınız, karşıt düşünceler karşısında isyan ederek, tartışma ortamı yaratıyor, Çalıştığınızyerinde yapmak istediğiniz bir çok şeyi, kısıtlı koşullar yüzünden yaşama geçiremiyorsunuz. Bugün önemli aşamalardan geçeceksiniz.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında karşı cinsten kişilerle iyi anlaştığınız günlerdesiniz. Ancak, bir iki gün için herkesin biraz gergin ve hassas olması sizi de etkileyebilir. Dolayısıyla, bazı kişileri uyarmak veya ders vermek için uygun zaman olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, ilişkilerimizi gözden geçirmemizi veya ilişkilere daha gerçekçi yaklaşmamızı ve tepkilerimizi kontrol etmemizi gerektirebilir. Birbirini suçlama eğilimi de artabilir ya da evimizi veya ailemizi ilgilendiren ya da yüzleşilmesi gereken konularda hassaslaşabiliriz veya tatsız durumlara zaman harcamamız gerekebilir. Genel olarak hassas bir gün. İletişim içerisinde olduğumuz kişilerle diyaloglarımızda bu durumu hatırlamamızda fayda var. Neyse ki, yarından sonra genel hava olumluya doğru ilerlemeye başlıyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Emek, hizmet ve üretim konularına odaklısınız. Gün içinde çalışma konularınızda sizi zorlayan noktaların üstesinden gelebilir, rahat bir nefes alabilirsiniz. Ancakortamında aşırı kuralcı davranma eğilimindesiniz. Takım arkadaşlarınıza karşı daha hoşgörülü olmanızda fayda var. Tansiyon ve strese karşı dikkatli olun.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Titizliğiniz üstünüzde. Kafanızdaki sorunu sanki temizlik yaparak atacak gibisiniz. Bunun yerine kısa yürüyüşler, kalabalığa karışmak size daha iyi gelecektir.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 54' 32" R
Ay
Akrep
06° 40' 27" R
Merkür
Boğa
07° 51' 42"
Venüs
Boğa
27° 05' 19"
Mars
Koç
15° 56' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 56' 40"
Satürn
Balık
18° 10' 33"
Uranüs
Boğa
23° 34' 24"
Neptün
Balık
29° 27' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 22"
Chiron
Koç
21° 46' 48"
Lilith
Başak
25° 41' 17"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 21/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>