Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size güvenilmez muamelesi yapılmasını kabullenemiyorsunuz. Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı.

Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız.

Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz. Bir mülk satışı işiniz var. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer ilgililere beslediğiniz güvensizlikle duyarsız kalacaksınız.

Alacağınız bir habere gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Bu kadar karamsar olmamaya ve duygularınızı kontrol etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızın, tarafınızdan teminat altında olduğu şeklindeki savunmanız, size kısmen bir haklılık veriyorsa da bu, çok güvenli ve sevgili ilişkilerden kaçmanız için bir gerekçe değil. Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, statüko içinde hareketsiz bir yaşamı kolay kabulleneceğe benzemiyor.

15 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:33 Venüs-Uranüs görünümü, farklı bir ilişki ve hayat yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Sorunları, sıkıntıları çekemiyoruz. Özgürlük ihtiyacı oldukça yüksek. Fakat şartlar gereği istediğimiz gibi bir adım atamıyoruz. Bunlar bizi yoruyor, tepkisel davranmaya neden oluyor. Bu görünüm geçici ancak gönlümüze hoş gelen bir ilişkiye girmemiz veya sorunlu bir ilişkiden uzaklaşmamız anlamına gelebilir. Ani kararlar verebiliriz. Kendi isteklerimizi, düşüncelerimizi daha fazla önemseyebiliriz. İki gün boyunca etkili olacak bu görünümde mutlaka bilinçli olmalıyız. Saat 09:10 Ay-Jüpiter görünümü, kaliteli ve seçkin olana yöneltiyor bizi. Ailemiz, yuvamız, sevdiklerimiz için para harcayabiliriz. Güzel ve çekici görünmek isteriz. Ancak bütçemizi zorlamadan olursa gayet iyidir. Saat 12:40 Ay-Neptün görünüm etkisinde insanlar sizi ilk önce duruşunuz ve kendinizi ifade şeklinizle değerlendirirler. Olsun böyle değerlendirsinler. Siz ne hissediyorsanız ona göre davranın. Saat 19:19-16 Haziran saat 10:21 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Sevdiklerinize karşı hassas düşünürsünüz. Anlaşılmak ve bizim önem verdiklerimize başkalarının da saygı göstermesini bekleyebiliriz. Arkadaşlarımız eğer canımızın yoldaşı ise, başımızın tacı sayarak yanlarında olabiliriz. Tabii ki onların da bir sıkıntımız olduğunda en azından bir telefon açıp halimizi hatırımızı sormalarını bekliyoruz. Gönülden huzur, mutluluk ve sevgi dileklerimle, bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim.

15 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini ortaya koymak ve ispat etmek isteyebilirsin. Bazı konulardaki fikirlerini değiştirebilirsin.

15 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşayacağınız bazı olayları gerçeklerle ayrıştırmak için iç sesinize kulak vermeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle yakın çevre bağlantılarını sayesinde bu olayın gerçek boyutunu öğrenebilir ve onların önerilerine kulak verebilirsiniz. Kendi yaptığınız fedakârlıklarınızın testten geçeceği bir dizi sınavlar içinde olabileceğinizi söyleyebiliriz.

15 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek ilgili hassasiyetler artabilir. İş arkadaşlarınızdan ya da yakın çevrenizden alacağınız destek rahatlatacak. Zihinsel olarak pratik ve dikkatli olmaya dikkat etmelisiniz. Bugün başkaları ile paylaşabileceğiniz çok şey söz konusu. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizdeki konular da gündeme gelir. Onlarla daha çok uğraşabilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cesur ve enerjik olabilirsiniz ancak dikkatli olmak zorundasınız. Ufak tefek konularda geri adım atmak için bahane arıyor gibisiniz. İşlerinizi aksatmamaya çalışın.

15 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tatildeyseniz sıkılganlıklarınız ve tepkileriniz yüksek olabilir. İlişkilerinize dikkat edin. Tansiyonlu durumları körüklemekten kaçınmanız gerekiyor.

15 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs?ün zorlu etkileşimi yurt dışından beklenmedik haberler almanıza neden olabilir. Başta bu duruma fazla sevinmeseniz de zaman içinde yararınıza gelişmeler meydana gelecektir. O yüzden sabırlı olmayı denemelisiniz. Aynı konuları detaylı bir şekilde Eylül ayında yeniden ele alırsınız. Yarım kalan yazıları tamamlamak, fikirlerine değer verdiğiniz kişilerin görüşlerini dinlemek için kolları sıvayın.

15 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

15 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 47" R
Ay
Oğlak
12° 22' 00"
Merkür
Koç
16° 34' 04"
Venüs
Koç
29° 49' 16"
Mars
Balık
28° 59' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 03"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 54"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>