Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu daha yakından tanımaktan çekinmemelisiniz. Bağlanma korkunuz, duygularınızı engelleyemiyor. Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeniz gerekiyor.

El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki,hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor.

İki kişinin sizinle ilgili bir beklentisi var. Konu biraz karmaşık, tavrınız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım duyumlar sizde kısa süreli gerginlikler yaratabilir. Dost çevrenizdeki sağduyu sizi etkileyip şekillendirecek. Kararlı birisiniz. Başarılara açık özellikleriniz var. Özgüveniniz bugünlerde, bazı olayların etkisiyle tırmanışa geçmiş gibi. Bu yüzden ilişkilerinizde şu sıralar sınırsız bir hoşgörü hakim. Bundan, sizin dışınızdaki bazı ilişki pürüzlerini düzeltme anlamında yararlanabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:41 rahatlatıcı, huzurlandırıcı ve sakinleştirici olan Ay-Balık burcu etkisi altında Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, sizlerin hayata bakış açınızı, her burç üzerinde hissettiricidir. Güne başlarken hayatı daha sakin bir pencereden ele alarak çözümlemekten yanayız. Saat 17:58 Ay-Satürn görünümü, ilişkide sorumluluk ve güven olgusunun önemini hatırlatıyor. Ne istediğimizi biliyoruz. Eğer çelişkide kaldığımız bir mesele varsa, bunu kafamızın içinde oturtuyoruz. Bu bize rahatlık sağlıyor. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu, gayet olumlu bir enerji. Hem ilişkimizi besliyor hem sorunları gidermemizde bize destek oluyor hem de mucizevi bir şekilde bizi şifalandırıyor. Bugün lütfen kendiniz için güzel bir dilekte bulununuz. Hayatınızda en çok ne istediğinizi bir düşününüz. Venüsün Ay ile olan ahenkli ve ulvi kavuşumunun istediğiniz ne ise size getireceğinden şüphe duymayınız. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbini kıranlara tavrını ortaya koyabilir, haklı olduğun konularda geri adım atmak istemeyebilirsin.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali kazanımlarınız henüz bir proje aşamasında iken sizin giderlerinizle ile ilgili bu kadar iyimser bir şekilde harcama yapmanızın mali açıdan doğru olmayacağı görüşündeyim. Projelerinizle ilgili görüşme yaparken beklentilerinizi biraz aşağı çekmenizde fayda vardır. İlk etapta iki tarafın da önce karşılıklı güven ve anlayış konusunu sağlamlaştırıp ikinci etapta ihtiyaçlarınızı dile getirmeniz daha uygun olacaktır.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulması sizin çalışma alanınız ve sağlık konularınıza vurgu yapıyor. Bu alanlarda yeni gelişmelere açık olabilirsiniz. Gün içinde ilişkileriniz için önemli bir zaman dilimi. Yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir zaman olabilir. İlişkiniz için yapacağınız parasal harcamaları abartmadığınızdan emin olun.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün telefonunuz bilgisayarınız ve ev eşyalarınızla ilgili mekanik arızalarla uğraşmak zorunda kalabilir ve buna bağlı bir çok aksaklık yaşayabilirsiniz. Gökyüzü bugün ruhsal yönünüzün oldukça kuvvetli olacağını işaret etmekte sezgiler ve akıl uyum içindedir. Bugüne kadar farkına varamadığınız bir çok şeyi sezebilir ve sizi engelleyen durumlar için yapmanız gerekenleri uygulayarak tüm engelleri başarıyla aşabilirsiniz. Bugün sizler için dua meditasyon ve ritüeller için oldukça uygundur. Kendinizle baş başa kalın, Sizi yoran enerjilerden arının. İş hayatınız da ise maddi olarak yaşanacak sürpriz gelişmelerle emeğinizin karşılığını alıyor olmanın haklı mutluluğunu yaşayacaksınız. Özel yaşamınız da ise eşinizin kendi sorunlarından kaynaklanan nedenlerden dolayı size olan yaklaşımı anlayışla karşılamaya çalışın.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulmasıyla gündelik yaşamınız ve çalışma ortamınızla ilgili farklı fikir ve düşünceler geliştirebilir, bunları yanınızda sizinle birlikte olan kişilere empoze etmeye çalışabilirsiniz. Ayrıca ev ve ailenizle ilgili konularda detaylara, gözden kaçan durumlara daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Bilgi, tecrübe ve birikimlerinizi kullanmayı ihmal etmemelisiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş tutulması,ve hizmet alanlarınızda oluşuyor. Birlikte çalıştığınız insanların hayatındaki değişimlere, evcil hayvanlarınızın ve kendinizin sağlık durumuna dikkat edin.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim size, kariyer hayatınızda değer verdiğiniz bir insanla aranızdaki duygusal bağa ister istemez bir sınır çizdirir. Kalbinizle olduğundan çok zihninizle birbirinize yakınlaşmanız gerektiğini hissedersiniz. Ama unutmayın ki her zaman evdeki hesap çarşıya uymayacaktır. Bu insanın size her konuda fedakarca yardım etmesi duygularınızı bastırmanızı zorlar.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kalabalık sosyal ortamlara girebileceğiniz bir gündesiniz. Sık sık hem tanıdığınız, hem de yeni tanıştığınız insanlarla yoğun bir iletişim içine girebilirsiniz. Bu, size sosyal açıdan tatmin sağlasa da, gün ilerledikçe yorulmanıza da neden olacaktır.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 33" R
Ay
Koç
11° 36' 23"
Merkür
Koç
19° 54' 31"
Venüs
Boğa
07° 36' 16"
Mars
Koç
03° 51' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 44"
Satürn
Balık
17° 01' 56"
Uranüs
Boğa
22° 39' 19"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 26"
Lilith
Başak
23° 55' 56"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>