Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başlangıçta açtığınız bütün kredileri cömertçe harcadı. Şimdi ona en ufacık yakınlık bile göstermek istemiyorsunuz. O ise sizin değerinizi ayrıldıktan sonra anladı. Yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Dostlarınızdan da destek istiyor ama siz kesin olarak bittiğine eminsiniz.

Bu aralar tek sorunsuz alanınızyaşamınız. Çok doyumlu ilişkiler içinde, çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz. Kimse sizden takdirini esirgemiyor. Üstelik ekonomik olarak da memnunsunuz.

Önemli bir parasal sorun yaşamamakla birlikte zaman zaman daha çok kazanmayı arzu ediyorsunuz. Bütün dünyayı gezmek gibi çok pahalı bir hayaliniz car çünkü.

Fazla iyimserliğiniz nedeniyle bazen kaybediyorsunuz ama kazandıklarınız kaybettiklerinizden fazla. İyimserliğinizi sorgulamaktan vazgeçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınızda çok hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin. Zevk alacağınız işlerle ilgilenme şansınız olacaktır ve küçük bazı maceralar yaşayabilirsiniz. Bir süreden beri bazı gerilimli etkilerin altındasınız. Ancak bu gün bu etkilerden uzaklaşmayı başlayacaksınız ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Çeşitli organizasyonlara katılabilir ve başarılı olabilirsiniz.,

17 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız burcunuzda ilerlemekte olan Ay etkisinde başlayacak ve saat 11:26 sonrası Ay-Güneş olumlu görünümü gerçekleşecek. Sizin açınızdan rahatlatıcıdır. Evet belki bir çok şeyi kafanızın içinde kurcalıyor olabilirsiniz. Ancak bu durumu dert etmeyiniz. Çünkü bazen kurcalamak, yanlışa meydan vermemek için uygundur. Saat 12:58 Merkür-Chiron olumlu görünümü, derinlikli düşünmenin işaretçisidir. En önemli meselenizve ilişkinizdir. Bunlar benim zayıf noktalarım, bu konularda güçsüz olmamalıyım diye içinizden geçirirsiniz.  Sevmek fedakarlık demek mi? yoksa seven insan yeri geldiğinde rest çekmeyi bilmeli mi?  diye ilişkinizi gözden geçirirsiniz. Saat 13:11-21:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Rutin alışveriş ve  kişisel bakımınızla alakalı işleri bu süreçte halledebilirsiniz.  Genel olarak  titiz düşünürsünüz. Her şeye hakim olmaya çalışabilirsiniz.  Size ihtiyaç duyulan her konuda sevdiklerinizin yanında olacağınız bugün, kimi zaman endişeli bazen de heyecanlı davranabilirsiniz.  Hayatınızı düzene sokmaya çalışırken o kadar çok alanda mücadele edersiniz ki, üzerinizdeki sorumluluklar çoğu zaman sizi yıldırabilir. Saat 21:29 Ay-Terazi burcu geçişi, genel anlamıyla ruhumuza hoş gelen ne varsa onunla ilgilenmemizi sağlar. Eğer canımız bir şey istiyorsa bunu yapmaktan zevk alırız. İlişkimizde sahiplenici davranırız. Karşımızdaki kişinin davranışlarını önemseriz. Kaba saba hareketler gördüğümüzde bunun hoş bir davranış olmadığını dile getiririz. Yeni haftanız kolaylıklarla dolu geçsin. Her işinizin başarıyla sonuçlanması dileğimle,

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizi ve kariyerinizi disiplinli bir şekilde kombine etmesini biliyorsunuz. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız. Beklentilerinizin cevabı size olumlu gelecektir.. Bugün özellikle sır saklama eğilimindesiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurumsal bağlantılarda veya ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir. Önemli görüşmeleri daha kendinize güvenli hissedebileceğiniz zamanlara bırakmanızda fayda var. Hayatınızdaki olumsuzluklardan kurtulmanız ve kendinizi göstermenizi sağlayacak planlar yapmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bedeniniz ya da sağlık konuları ile ilgili yeni koşullar ve kararlar gözüküyor. Bu alanlarda yeni başlangıçları destekleyen enerjiler var. Sağlığınıza daha çok özen göstermek isteyebilir, yaşam tarzınızı değiştirme kararı alabilirsiniz. Beslenme ve spor alanlarında daha planlı olacaksınız. İmaj değişikliği yapabilir, alış verişe çıkabilirsiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLENİZ yada akrabalarınızın arasında sizinle ilgili olmayan konularda sıkıntılar varsa devreye girmek için şimdi tam zamanı.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>