Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize çok bağlısınız ve özellikle şu sıralar üstüne çok düşüyorsunuz. Sevgiliniz bu yoğun ilgiden sıkılabilir. Olayları dengede tutmaya çalışın.

Hafta sonunu özlediğiniz ve işlerinizden sıkıldığınız bir gündesiniz. Şeytana uymayın ve işlerinizi ihmal etmeyin. Daha sonra başınız çok ağrıyabilir.

Bu sıralar paraya çok ihtiyacınız var ve nereden temin edeceğinizi bilmiyorsunuz. Arkadaşlarınıza danışın ve onlardan yardım isteyin.

Çok samimi gördüğünüz bir arkadaşınız arkanızdan olumsuz şeyler konuşuyor. Dikkatli davranın. Etrafınızda tanımadığınız düşmanlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgun bir gününüzdesiniz ve canınız belki de bugün çok sıkılacak. Yapmanız gereken bazı işleri önümüzdeki günlere erteleyebilirsiniz. İşlerinize biraz ara verip kısa da olsa bir tatile çıkmanız size iyi gelebilir. Duygusal açıdan yoğun olacağınız bu günlerde arkadaşlarınızla dışarı çıkıp eğlenmeye çalışın.

17 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma günümüz saat 00:00 itibariyle etkili olacak Ay-Koç burcu seyriyle başlıyor. İlişkiniz veyaortağınızın baskın tavırları karşısında uzlaşmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Zaten şartlar gereği başka bir çıkış yolunuz kalmamış gibidir. Bu durum kimi zaman sizi fazlasıyla rahatsız edebilir, hatta isyan bile ettirebilir. Ancak sonunda anlarsınız ki, o sizden farklı biri. Ancak insan bunu kabul etmek ister mi? Eğer karşınızdaki kişi kafanızın içinde soru işaretleri uyandıran biri ise, tabii ki kolay değildir. Saat 06:30 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla anlaşmakta ve özellikle partnerimizle ortaklaşa hareket etmekte zorlanmanın işaretçisidir. Kimseye uymak istemeyiz. Amacımız özgür olmak ve üstümüzdeki baskılardan kurtulmaktır. Durumumuzu her anlamda gözden geçirmek yönünde bu görünüm bir hayli etkilidir. Kendimizce tespitlerde bulunabiliriz. Saat 10:39 Ay-Venüs görünüm etkisi altında, paylaşımda bulunmak kısaca işbirliği yaparak, yeri geldiğinde çıkarlarımızın farkında olarak, yasal konularda haklarımıza sahip çıkarak günü değerlendirmekte yarar var.  Eşimiz, sevgilimiz veya birebir ilişki içinde olduğumuz kişilerle olan temaslarımız tümüyle iletişime dayalı olabilir. Bize hoş gelen bir başkasına pek bir anlam ifade etmese de, bu görünüm altında, kime nasıl yanaşacağımızı akıllıca saptayalım. Herkesi sevmemiz ve herkesin de bizi onaylaması mümkün olmasa da, huzurumuz açısından sakin hareket etmeye çalışalım.   Önemli olan öncelikle mantıklı düşünmektir. Karşı karşıya durmak yerine sırt sırta vererek güçlenme zamanıdır. Saat 20:31 Ay-Jüpiter görünümü, rahatlatıcı bir enerjidir. Sorunlarınızı kendi içinizde ileriye yönelik olarak çözümleme anlamında fırsat yaratabilir. Başkalarıyla paylaşımda bulunma, sıkıntılarınızı üstünüzden atmada size güven verebilir. Huzurlu bir gün geçirmenizi diliyor, her işinizde kolaylıklar temenni ediyorum. Kalben  sevgilerimle,

17 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda sonuç elde edebilmek için düşündüğünüzden çok fazla çaba göstermeniz gerekebilir ve ayrıca olası aksiliklere veya engellere karşı da tedbirli olmanız gerekiyor. ...

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

17 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Sevdiğiniz kişi ile ilgili ani gelişen bir takım olaylar karşısında paniklemeniz yersiz. Çıkacağı seyahat sadeceseyahati ve kıskançlık yaratma nedeni olamaz. Engel olursanız partneriniz son noktayı koyabilir. PARA: İş konusunda çok çalışkan ve yaratıcı olduğunuz bir gerçek. Ancak bugün biraz durgunsunuz. Biraz daha canlı görünmelisiniz. SAОLIK: İş veya aşk stresi derken kalbinizi ve midenizi tetikleyen sancılar yaşayabilirsiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün iletişim konusunda durağanlık yaşayabilir, beklediğiniz haberleşme hızına ulaşamayabilir ve kendinizi net ifadede zorlanabilirsiniz. Kardeşler, seyahatler ve öğretim sürecinizle ilgili bugüne özgü belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

17 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 15' 11" R
Ay
Başak
21° 12' 28"
Merkür
Boğa
02° 32' 10"
Venüs
Boğa
22° 25' 02"
Mars
Koç
13° 03' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 55"
Satürn
Balık
17° 55' 53"
Uranüs
Boğa
23° 21' 12"
Neptün
Balık
29° 22' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 32"
Lilith
Başak
25° 16' 01"
True Node
Koç
14° 54' 43"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>