Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda olumlu bazı gelişmeler bekleyebilirsiniz ve duygularınız canlanıyor. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin. Zevk alacağınız işlerle ilgilenme şansınız olacaktır ve küçük bazı maceralar yaşayabilirsiniz. Günlük deneyimlerinizde bir yoğunluk ve sizin için yeni olabilecek bazı duygular yaşayabilirsiniz.

Bugün genel anlamda bir rahatlama içine girebilirsiniz ve yaşadığınız bir gerginlikten kurtulacaksınız. İsteklerinizle çevresel şartları olumlu olarak dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanları ve gelişen olayları çok iyi bir şekilde anlayabileceksiniz. Sorunlarınızın çözümü aslında önünüzde duruyor ve sadece doğru yere bakmayı bilmelisiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olacaksınız.

Maddi konularda oldukça şasnslı olacağınız bir gündesiniz ve karşınıza olumlu olarak değerlendirmeniz gereken fırsatlar çıkacaktır. Maddi konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akşam saatleri bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz ve sizi rahatlatacak bir destek görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yetersiz bulduğunuz konularda bir denge gibi görüp koruduğunuz ilişkiler size zarar veriyor. Bugünlerde birtakım şans denemeleriniz, belli riskleri getirebilir. İstismara açık konulara eğilimli ilginizi denetlemeniz yararlı olacak. Son zamanlarda cesaretinizi sınar gibi, fazla elemeden yaptığınız seçimler sizi zora sokabilir.

19 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:06 Ay-Merkür olumlu görünümü iç dünyamızda bir şeyleri konuşmak, ifade etmek arzumuzu işaret etmektedir. Fakat etrafınızdaki insanların çoğu zaman sizi anlamadıklarını hissedebilirsiniz. Hesaba uymayan, çoğu zaman sizi yoran meseller üzerinde kendinizce tespitlerde bulunabilirsiniz. Saat 06:56 Ay-Neptün görünümü, hayata güvenle sarılmamızı sağlayacak birine ihtiyaç duyduğumuzun göstergesidir. Her şeyi oluruna bırak diyen iç sesiniz nedeniyle, yanlış birinin bile peşinden gitmeye hazır olursunuz. Sizin arzunuz rahatlamak ve huzur bulmaktır. Ancak dikkatli olmayı da bilelim dostlarım. Saat 23:36 Ay-Jüpiter görünümü, ailemizin varlığı, bir yuvanın huzuru nasıl önemliyse, bizim için para da aynı şekilde kıymetli. Çünkü parasız mutluluk da bir yere kadar diye düşüneceğiz. Özgürlüğümüz, bizi baskı altına alan her şeyden uzak durmak istiyoruz. Gönlünüz gibi güzel geçecek bir Pazar dileğimle,

19 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözlerden uzak bir gün geçirmene şartlar el vermeyebilir. Sevdiğin kişinin programına dahil olabilirsin.

19 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta önemli adımlar alabileceksiniz. Sosyal yaşamın aranılan isimlerinden olmak size çok iyi gelebilir.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eve ait işlerde daha dikkatli ve sorumlu hareket etmek gerekebilir. Bugünlerde yakın çevrenize daha duyarlısınız.

19 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kararlı bir tavır içinde olacaksınız. Daha önce kafanızı karıştırmış olan fikirlerden uzaklaşarak dikkatinizi isteklerinize odaklamayı başarıyorsunuz. Duygularınız derinleşmiş olabilir fakat bugün istekli ve enerjik bir tavır içinde olacaksınız. Parasal konulara yönelik gelişmeler istediğinizden daha yavaş olabilir fakat sizin beklediğiniz yönde gelişiyor.

19 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ev yaşantınızla, özel hayatınızı koordine etmekte zorlanabilir, mantığınız ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlulukla hareket ediyor oluşunuz insanların gözünden kaçmayacak, güzel gelişmeleriniz var.

19 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizdeki diyaloglar neşeli ve canlı geçecektir. Samimi bir ortam yakalanabilir ve hoş etkileşimler ortaya çıkabilir. Size kan bağı ile yakın olan insanların doğasını anlama, onların iç dünyasındaki ayrıntıları keşfetme gibi incelikler dikkatinizi çekebilir. Kendi köklerinize ait olan özellikleri keşfetme yoluna gidebilirsiniz. Aşkla ilgili önemli diyaloglara açık bir yapıdasınız. Sevdiğiniz kişiye açılabilirsiniz. Evlenme teklifi yapabilirsiniz. Keyifli bir alanda ilerleme sağlayabilecek ortaklıklara girişebilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, sürekli çalışarak veya koşuşturarak geçebilecekse de, içinde olduğunuz sakin ve huzurlu ortam sayesinde stresten uzak kalacaksınız. Kafanızın dingin olması, dikkatinizin dağılmasını da önleyecektir.

19 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 52"
Ay
Kova
14° 59' 40"
Merkür
Koç
17° 30' 24"
Venüs
Boğa
02° 45' 46"
Mars
Koç
00° 49' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 29"
Satürn
Balık
16° 42' 02"
Uranüs
Boğa
22° 25' 45"
Neptün
Balık
28° 57' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 22"
Lilith
Başak
23° 29' 47"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>