Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Aşk hayatınızda ciddi bir iyileşme olacak. Yalnız partnerinizin bazı işlerini tamamlamasına olanak tanımalısınız.

Son derece hareketli ve çeşitli konulara yöneldiğiniz bir dönemdesiniz. Bugün daha çok kişisel çalışmalarınıza önem verecek,kendinizi geliştirecek yayınlar takip edeceksiniz.

Maddi konularda gelişmeler görülüyor. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda çeşitli kimselerle görüşebilir,yakınlarınızın desteğini isteyebilirsiniz.

Dikkatinizin dağınık olacağı bir dönemde bulunuyorsunuz. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki önemli birinin size bazı uyarıları var. Siz bu kişinin uyarılarına karşı yanlış bir bakış içinde görünüyorsunuz. Belirsizliklerin sizi yıpratmasına boyun eğmemelisiniz. Karmaşık diyaloglardan uzak durmanız gerekiyor. Dostluk ilişkilerine abartı bakışınızla kolay yönlendiriliyorsunuz, arkadaş canlısı kişiliğiniz sizi edilgenleştirebiliyor.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 06:35 Ay-Mars görünümü,  keşfettiğimiz güzelliklerin tadını çıkarmamız için bizi kendine doğru çekmekte. İç dünyamızda bir yandan duygularımızı oturtmaya çalışırken diğer yandan sınırları zorlayarak gecenin tadını çıkarmaktan yanayız. Bize yabancı gelen hiçbir şeyi hayatımızda istemiyoruz. Doğru ve güzel olana sahip çıkmaktan yanayız.Saat 13:23 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, eğer anlaşmaya gönlümüz varsa, problemleri pek dert etmeyiz hatta göz ardı edebiliriz. Bu rahatlama sağlar ve güne olumlu bir adım atmamızda yardımcı olur.Saat 14:59 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünümü, başkalarıyla ortak hareket etmek ve farklı düşüncelere saygı göstermek anlamındadır. İşimize gelmese de, bunu yapmakta yarar var. Saat 16:23 Ay-Jüpiter görünümü,  ilişkilerde bir yandan bağlılık yaratır. Ancak diğer yandan, farklı görüşteyseniz, çekişmeye neden olabilir. Ayrıca aşık olmanın, karşınıza çıkan kişiyi çekici bulmanın göstergesidir. Hatta sırf bu çekim evlilik kararı almanızı sağlar ki, iyice düşünmeliyiz.Saat 19:38 Ay-Satürn görünümü, partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Her iki alanda da hassasiyetimiz bir hayli yüksek.  Saat 23:17 Ay-Pluto arasındaki görünüm, ilişkinin niteliği, aranızdaki sevgi bağı, sizi birbirinize yönelten duyguların çok güçlü olduğunu gösteriyor. Eğer beraberlikte bir problem yoksa bu görünüm sayesinde ilişkiniz kuvvetlenir. Sorunlu bir ilişkide ise, meselelerin tekrar gözden geçirilmesinde yarar var. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bugün felsefe yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve bir çok işi, zincirleme başarmak gibi, bir zorunluluğunuz yok Bugün içsel temponuzu dengelemeli, ve olayları derinlemesine düşünmemelisiniz. Dostlarınızdan ilginç teklifler var.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim, kişisel gelişim, kendinizi ve yaşamınızı geliştirebileceğiniz her tür başlıkta olumlu olanaklara kavuşabileceğiniz günlerdesiniz. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler söz konusu. Haftaya iyimser ve sosyal bir başlangıç yapıyorsunuz. Diğerleri enerjinizi hayranlıkla seyredebilirler. Haftanın ilk yarısında, farklı projelerinizi veya fikirlerinizi uygulamaya sokmanıza yardımı dokunabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ya da aşk hayatınızı ilgilendiren hoşluklar olabilir.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşyerinizdeki bir takım değişiklikler sizlerin isteği doğrultusunda olacak. Ama bu değişiklikleri çok iyi analiz etmelisiniz. Özel yaşamınızda ki sıkıntınızıarkadaşlarınızdan çıkarıyor gibisiniz.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda güzel ve istediğiniz bir seyahat gündeme gelebilir veya siz uzak çevrenizde bulunan insanlarla işbirliği içinde olabilirsiniz. Sevdiğinize karşı şefkat dolu olacaksınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mayıs ayının ilk günlerinde, kişisel gelişiminize, yaşamınıza ve eğitiminize yoğunlaşıp, olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir süreçtesiniz. Aşk hayatınızda da aynı olumlu etkiler kendini gösterebilir.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarma hırsınız, heyecanınız ve şevkiniz o kadar çok artar ki tüm konuşmalarınıza yansıyarak insanlara sözlerinizi kolaylıkla dinletirsiniz. Çalışma hayatınızı kolaylaştırma, düzenleme ve uzun vadede daha fazla verim almak için olumlu çalışmalar içine girersiniz. Bu tip düzenlemelerin sonucunda başarı kaçınılmaz olur.

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 40' 38" R
Ay
Boğa
12° 40' 24" R
Merkür
Koç
21° 35' 53"
Venüs
Boğa
10° 12' 46"
Mars
Koç
05° 28' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 36"
Satürn
Balık
17° 12' 12"
Uranüs
Boğa
22° 46' 40"
Neptün
Balık
29° 07' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 22"
Lilith
Başak
24° 10' 02"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>