Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi oluruna bırakmakta bazen yarar var. Tarafların yeni bir ilişkiye yarı hazır, yarı kapalı tavırları endişeler yaratabilir. Ama fazla zorlayıcı olmak dostluğu da tüketebilir.

Siz diğerarkadaşlarınız gibi bazı olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. İşinizi seviyor olmanız, işyerinizdeki gruplaşmalardan olumsuz etkilenmenizi engelliyemiyor. Duyarlı kişiliğiniz pek mutlu görünmüyor.

Parayla cezalandırma sizin yönteminiz değil. Bu konularda vefasızlık örneği vermiş birtakım dostlara bile krediniz açık duruyor. Yine de bu, insana uygun, paraya ise ters düşen bir tarz gibi görünüyor.

Duygularınızı birazda mantıkla harmanlamanız, çevrenizdeki fenalıklardan sizi koruyabilir. Duygusal kişiliğiniz fazla üzülmenize neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortakyaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde, birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünler de gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Oğlak burcunda oluşacak Dolunayı, gün boyunca etkili olacak tüm görünümleriyle size izah etmeye çalışacağım. Dolunayın gerçekleşeceği güne, Güneş-Neptün görünümüyle adım atacağız. Bu da gösteriyor ki, kendimizi güvende hissettirecek dostluklara, gelişmelere ve bize gerçekten arzu ettiğimiz uyumu, huzuru, mutluluğu verecek bir insana, ilişkiye ihtiyacımız var. Saat 05:20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde ciddiyetle durmanın ve yaşça sizden büyük birine aşık olmanın göstergesidir. Bu kişinin size verdiği değer ve bu ilişkiyi ileriye taşıma arzusu bir hayli yoğundur. Bu Dolunay ayrıca, yetenekli olduğunuz bir alanda kendinizi geliştirme, sorumluluk alma ve güvenle bu yol üzerinde yürüme arzunuzu da belirleyicidir. Aşk hayatında sorunları olanlar açısından bu Dolunay, ilişkinin devamı konusunda yaşadığınız iç ve dış baskıların işaretçisi olabilir. Aşk sizi olgunlaştıran zorlu bir ders gibidir. Kimi Başaklar için anlamı, evladınızın sorumluluğu ve geleceğiyle ilgili kararın göstergesidir. Mars-Kuzey düğüm görünümü, maddi anlamda gelir-gider dengemizin ahenkli bir şekilde düzenlenmesi ve buna göre bir tercihte bulunulması yönünde önem taşıyor. Ardından Merkür-Uranüs görünümü,hayatımızdan, başkalarıyla alakalı her türlü paylaşıma kadar her meselenin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. Huzur bulacağımız, sevgiyle yol alacağımız, güven içinde yaşayacağımız bir dünya dileğimle,

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecekle ilgili güçlü hayalleriniz var. Onları bir an önce yaşama geçirmek için çaba göstermelisiniz. Venüs bilinçaltınızı etkilerken, sunacağı fırsatları göz ardı etmemelisiniz. Değişen şartların sizi zorlaması karşısında bocalama yaşamanız mümkün. Duygusal konularda kendinizi gizlemekten vazgeçmelisiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin önemli denebilecek konulardaki destekleri veya teklifleri olumlu düşünmenize neden olabilir. Bu kişiler sizin başarılı olmanızdan keyif alabilecek insanlar, dolayısıyla olumlu yaklaşmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Dolunay etkisi ev, aile, ait olduğumuz topluluklar veya ülke anlamında bugün de ufak tefek stresler yaşanmasına neden olabilir. Duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlara açığız. Ancak, Merkür'ün Jüpiter, Venüs ve Uranüs'le olumlu açıları bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ilk günlerine kadar, iletişimsel, yazılı ve sözlü anlaşmalarla ilgili veya medya ya da bilişim ve teknolojiyle ilişkilendirilebilecek başlıklarda olumlu gelişmeleri, keşifleri ve buluşları gündeme taşıyabilir. Anlaşmalara imza atmak veya ifade yeteneğimizle ilişkilerimizi güzelleştirebilmek ve net anlaşılmak için olumlu günlerde olacağız. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özgürlük hissi içinde yeni yolculuklar veya eğitimler planlayabilirsiniz. İlginizi çeken konularda bütünü görmek çok daha kolay olabilir. Uluslararası konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Öğlen saatlerinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla plan yapacağınız zamanlar var.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYNI anda birçok konuyu halletmeye çalışıyorsunuz bu da size zaman kaybından ve yorgunluktan başka bir fayda sağlamıyor.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel bakım ve güzellik işlerinizi tamamlayabilir, devam eden çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz. Duygusal etkiler aldığınız bugün, özellikle ikili ilişkilerinizde geçici olarak beklentilerinizin karşılanmaması veya yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, duygusal olarak hayal kırıklığı hissedebilirsiniz.

2 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maneviyatınızı güçlendirecek olaylar içinde olacaksınız. Kariyerinizde güzel açılımlarınız olacak. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel desteklerle bana hiçbir şey olmaz hissiyatı size hâkim olabilir.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer ki hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Bu dolunay zamanı eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu dolunay zamanı girişimlerde bulunabilirler

2 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

2 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 56" R
Ay
Balık
10° 52' 06"
Merkür
Koç
18° 29' 42"
Venüs
Boğa
05° 00' 27"
Mars
Koç
02° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 51' 23"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 55"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:04

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>