Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal bir karmaşa yaşama ihtimaliniz olabilir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ve küçük sorunları içinizde büyütebilirsiniz.

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve beklentilerinizi olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili olarak kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Sizin dışınızda gelişecek sorunlar keyfinizi kaçırabilecektir.

Sabah saatleri size maddi kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda kararlı hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ise maddi bazı endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır.

Eğer bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız ve girişimde bulunacaksınız sabah saatlerini tercih etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısında son derece rahat ve aktif olacaksınız. Sosyal çevrenizde bazı ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz ve enerjinizi bu gelişmelere yönlendirmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla birlikte güzel vakit geçirebilir ve davete katılabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve gelişmeler karşısında rahatsızlık hissedebilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizde çevrenizi olumsuz etkileyebilirsiniz. Yeni girişimleriniz için daha çok sabah saatlerini tercih etmelisiniz.

20 Mart 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cuma gününe saat 11:37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki Tam Güneş Tutulma etkileri altında karşılıyoruz. Bu Tutulma,  sizi içten içe üzen, yoran ve bağlayıcı olan her türlü ilişkinin veya durumun hatırlatıcısı, yaşanmış tecrübeleri unutmamak gerektiğini vurgulayıcı ve hedefinize göre seçimlerde bulunmanız için uyarıcıdır. Siz ilişki tercihinizi, mevcut beraberliğinizi artık akıllıca yapmayı bilmelisiniz. Bu Tutulma gösteriyor ki, yine ilişkide iyi niyetli düşünebilirsiniz ve yine şefkat arayışı ve gerçekleri göz ardı edici tarzda hareket edebilirsiniz. Oysaki bu Tutulmanın gerçekleştiği bugün saat 12:29 da, Ay-Koç burcuna geçiş yapacak ve ardından saat 20:15 de Satürn ile görünüm oluşturacak Bunların tümü, bu Tutulmanın çıkarlarınızı bilmeniz, kendinizi düşünmeniz, huzuru, güvenceyi hayatınızda merkez almanız gerektiğini hatırlatıcı yansımalarıdır.  Bunları eğer göz önünde tutarsanız, daha düzgün bir ilişki yaşamış ve hayatınızı sağlam temeller üzerine inşa etmiş olursunuz. Zaten Tutulmanın da insanın gelişim yolunda attığı yeni adımlar olduğunu düşünürsek, bunların sizin açınızdan ne kadar kıymetli olduğunu daha net anlamış oluruz. Güneş Tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,

20 Mart 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizliliklerin cazibesine dayanamayacağınız bir gün. İsteklerinizdeki artışları regüle etmeyi başarmalısınız. Atılımlarınızı sezgisel yeteneklerinizle şekillendiriyorsunuz. İnatçı tavırlarınızdan çevreniz olumsuz etkilenebiliyorlar. Fakat, hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işleri başarmaya çalışmanızı takdir ediyorlar.

20 Mart 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

(+/- 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle ikili ilişkilerinizde veyabirliklerinizde karşı tarafı daha iyi anlamanızı, gerçek yüzlerini görmenizi sağlayacak gelişmeler(?) yaşanabilir. Hayalkırıklıkları veya kafa karışıklıkları söz konusu olabilir. Aynı zamanda, dolandırıcılara, yalan söyleme potansiyeli olan kişilere dikkat etmeniz gerekebilir veya siz, karşı tarafı hayal kırıklığına uğratabilir ve yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Mart 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

20 Mart 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde oldukça sakarsınız. Elinize aldığınız her işte aksilik çıkıyor. Bunun nedeni dalgın oluşunuz. Partnerinizle yaşadığınız sorunlar yakında bitecek.

20 Mart 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrollü, baskın ve kararlı iletişim tarzınızla, bugün birçok insana fikirlerinizi kolayca kabul ettirebilirsiniz, ancak kıskançlık ve şüphe duygularından uzak durmanız gereken bir günde bulunmaktasınız. İş hayatınızdaki bazı görüşmeler beklediğiniz sonucu tam olarak vermeyebilir, ancak bu bir başarısızlık değildir, çünkü net sonuçları almanız için zamana ihtiyacınız olacak. Bugün ayrıca teklif ve davetler alabilir, sosyal ortamlarda yer alabilirsiniz.

20 Mart 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi kimseye belli etmemek isteyebilirsiniz. Ancak; çevrenizle gireceğiniz iletişim sırasında, bunların ortaya çıkmasını engelleyemeyebilirsiniz. Duygusal bir boşalım yaşayabilirsiniz.

20 Mart 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 23' 41" R
Ay
Akrep
00° 08' 10" R
Merkür
Boğa
07° 04' 38"
Venüs
Boğa
26° 25' 52"
Mars
Koç
15° 32' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 49' 06"
Satürn
Balık
18° 08' 34"
Uranüs
Boğa
23° 32' 32"
Neptün
Balık
29° 27' 05"
Plüton
Kova
02° 01' 39"
Chiron
Koç
21° 45' 14"
Lilith
Başak
25° 37' 43"
True Node
Koç
14° 55' 27"
Son Güncelleme : 21/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>