Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor. Aşkın bu olmadığını söylerken, biraz düşsel bir beraberliği öykündüğünüzü fark edemiyorsunuz

Gururunuzu okşayan duyumlar sizi keyiflendiriyor. Sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız

Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki eli sıkılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor. Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek

Bazı uyarılarınız daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz. İtici bulduğunuz insanlara düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz. Bu tarz, açık sözlülüğü biraz aşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir davet alabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek tanışmalar, yeni umut kıpırdanışları söz konusu olabilir. Bazı özel durumlarda fazla ben merkezci olabiliyor, ilişkileri yorabiliyorsunuz. Artık geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Aile ilişkilerinizdeki dayanışma bugünlerde doruklarda.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 12:43 Ay-Pluto görünümü günün ilk etkin görünümü olup, çıkarlarınıza uygun hareket etmenizi sağlıyor. Bazı kişileri affetmek niyetinde değilsiniz. Hatta derinlerinizdeki intikam duygusu kimi zaman öylesine etkili ki, avınızı kıstırmak için sabırla bekleyebilirsiniz. Ancak bugün beklemeye pek tahammülünüz yok. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Saat 14:23 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkinizde sorunlar olsa dahi, bağlılık ve tutkunun bir hayli yoğun olduğunu veya olacağını işaret ediyor. Gün boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

21 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz gelişmeler barındıran bir gün. Bugün aniden kısa mesafeli bir seyahat gerçekleştirmen gerekebilir.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde önemli iletişimsel gelişmeler yakalayacaksınız. Aşk hayatınızdan gelen haberlerle önemli ve sevindirici bir süreç başlasa da mantıklı ve sağlam adımları korumanız gerekmekte.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde ziyaretler, konuşmalar ve araştırmalar olabilir. Karşınızdakilerden de önemli haberler duyabilirsiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının başarılarını sürekli takip ediyor ve biraz da kıskanıyorsunuz. Sevdiklerinizle dahi bugünlerde anlaşamaz bir konuma geldiniz. Kıskançlık yapmanız hoş değil.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim açısından hareketli bir gün olabilir, pek çok kişiyle aynı anda görüşebilir, becerikliliğiniz sayesinde pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. Kısa ziyaret ve yolculuklar gündeme gelebilir.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantıları ve işle alakalı sosyal ortamlarda olmanızı düşünüyorsunuz. Ancak bugün enerjiler bir parça düşük olacağı için bilhassa gizemli ve kuytuda kalmış ilişkiler ve kişilerle ilgili kafa yormak isteyebilirsiniz.Su kenarlarına kısa gezintiler ruhunuza iyi gelecektir. Diğer taraftan evinizde kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Eşiniz ve çocuklarınızın ısrarlı birlikte vakit geçirme teklifleri duygularınızı tetikleyecek ve kendinizi sosyal anlamda bir parça duygusal baskı altında hissedeceksiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikte olduğunuz insanın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İletişim gücünüz artacağından, kendisiyle bağlantı kurmak zor olmayabilir. Aynı iletişim yeteneğiniz, kalabalık gruplara hitap etmek zorunda kaldığınızda fazla zorlanmamanızı sağlayabilir.

21 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 50" R
Ay
Koç
19° 15' 52" R
Merkür
Koç
20° 17' 59"
Venüs
Boğa
08° 14' 45"
Mars
Koç
04° 15' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 04"
Satürn
Balık
17° 04' 29"
Uranüs
Boğa
22° 41' 07"
Neptün
Balık
29° 04' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 09"
Lilith
Başak
23° 59' 24"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>