Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki belirsizlik yerini koruyor. Bu belirsizliğin en büyük sebebi haliyle sizin vakitsizlik sorununuz ve sosyal faaliyetlere hemen hemen hiç vakit ayıramamanız.

İş konusundaki hırs ve azminiz takdire değer. Aynı işi almak için bir kişiyle karşı karşıya gelebilir tüm hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Çeşitli sorunlar sizi bekliyor ama disiplinli oluşunuz veahlakınız sorunların sizi yaralamasına izin vermiyor.

Parasal açıdan bir sıkıntınız yok. Aldığınız paralarla düzenli olarak yatırım yapıyorsunuz. Gündelik harcamalarınız oldukça sınırlı çünkü nerdeyseyerinizde yatıp kalkıyorsunuz.

Kıskançlıktan kaynaklanan bir hakarete mazur kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızı iyi seçmeli ve onlarla ilişkinizde dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda hayatınızdaki pek çok şeyi bir kenara bırakıp işinizle ilgilenmeye başladınız. İstediğiniz başarıyı yakalamanıza çok az kaldı bunu biliyorsunuz ve çok çalışıyorsunuz. Bu arada ailenizi ve sevdiklerinizi ihmal etmeniz mümkün, onlarla konuşabilir durumu izah edebilirsiniz. Bu başarıyı bu kadar arzulamanızın nedeni bir inada dayanıyor. Ama sonunda en çok sizin yüzünüz gülecek.

22 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cuma günümüz saat 23:29 olana dek sürecek Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Zamanı nasıl değerlendirebiliriz?  Önce şunu belirteyim ki, duygusal bir hassasiyet yaratması mümkün. Ne de olsa Ay-Yengeç burcunda boşlukta. Anlaşılmak ve bizim önem verdiklerimize başkalarının da kıymet göstermesini istiyoruz. Arkadaşlarımız eğer canımızın yoldaşı ise, başımızın tacı sayarak yanlarında olabiliriz. Tabii ki onların da bir sıkıntımız olduğunda en azından bir telefon açıp halimizi hatırımızı sormalarını bekliyoruz. Eğer birveya özel meseleyle ilgili bugün bir adım atacaksanız, ben beklemenizi tavsiye ediyorum. Hiç acele etmeyiniz. Eğer yardıma gereksinim duyan bir yakınınız olursa, yanında olun. Ancak gücünüzü aşan bir meselenin  altına da girmeyin. Gün boyu yarım kalan işlere öncelik verin. Olaylara tek yanlı bakmayın. Etraflıca düşünün. Bu sizi stresten koruyacaktır. Birilerinin etkisi  altında kalmamaya çalışın. Birileri şöyle demiş, böyle demiş diye kendinizi üzmeyin. Saat 23:49 itibariyle etkili olacak, Ay-Aslan burcu geçişinde,  kafamız bir şeylere takılı olsa da, hayattan keyif almak isteyeceğiz.  Dikkatleri üzerimize çekmek niyetindeyiz. Boş muhabbetlerden pek hoşlanmayacağız. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluğunuzun artması sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında yaşam enerjinizin daha çok artıracak bir olay. İş konusunda, her türlü ayrıntıları hesaplamak zorundasınız. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmek zorundasınız. Bugün şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.

22 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize güvenin, bazen spontane tavırlar düşünülerek yapılanlardan daha etkili sonuçlar verebilir. İlerlemek veya yetenekleriniz konusunda soru işaretleri olan kişileri etkilemek için bilginizi, bulgularınızı ve tecrübenizi paylaşabilirsiniz. Maddi konularda değişiklikler söz konusu, ancak uzanımları sizin uzlaşma yeteneklerinize göre belirlenebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Gelecek hafta içerisinde zaman zaman bazı alanlarda bulunduğumuz konumu, elimize geçen bilgiyi veya gittiğimiz ya da yönlendirildiğimiz yolu sorgulayabilir, inişte mi çıkışta mı olduğumuzu anlayamayabiliriz. Bu tür durumlarda, bu olayların birer test olabileceğini hatırlamalı, tepki vermek yerine gülüp geçmeli ve olaylar netleşene kadar beklemeliyiz. Ancak, hiçbir konuyu hafife almamamız gerekiyor. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaş toplantıları ve ortak uğraşlar yönünde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bu buluşmalar sayesinde geleceğinizle ilgili kuruntularınız hafifleyecek. Sosyal hayatınız renklenecek. Yeni kişilerle tanışıp arkadaşlık kurmanız mümkün gözüküyor. Üstelik bu kişilerin vizyonunuzu genişletmenizde size yol gösterebilir.

22 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KEYFİNİZ yerinde ve kimselerin buna bozmasına izin vermeyin. Sevdiğiniz şeylerle vakit geçirin. Kilo konusunda da dikkatli olun.

22 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

22 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 12" R
Ay
Oğlak
16° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 40' 24"
Venüs
Boğa
00° 13' 55"
Mars
Balık
29° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 43"
Satürn
Balık
16° 31' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 42"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 25"
Lilith
Başak
23° 16' 07"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>