Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün telefon trafiğiniz hayli kalabalık. Ondan fazlasıyla etkilendiniz. Sıcak günlere hazır olmalısınız. Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen şeyler oluyor.

Yetkililer ile ciddi bir sorununuz yok, ama işin kendisi sizi tatmin etmiyor. İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünüyorsunuz. Çok memnun değilsiniz. İnsanlarla samimi ilişkiler içindesiniz.

İş yaşamınızdaki doyumsuzluğunuzda parasal yetmezliğin çok etkisi var. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor.

Bugünlerde aile ilişkilerinizi her zamankinden daha fazla önemsemeniz gerekiyor. Bu gerekliliği zaten çok net olarak görüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde, küçük tatilinizden kalan bir anıyı sürekli anımsayacaksınız. Yaşadığınız bazı hoşlukların aklınızdan kolay, kolay çıkmayacağını hissedeceksiniz. Güne neşeli başladınız. Kendinizi oldukça zinde hissediyorsunuz. Geçirdiğiniz iki güzel ve romantik gün, yorgun bedeninizi yeniden ayağa kaldırmış gibi görünüyor.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:44 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, herkesin sizi özel bulmasını istersiniz.  Eğer başa çıkamadığınız bir takım meseleler varsa, bir yandan tepki göstermek istersiniz diğer yandan susmayı tercih edebilirsiniz. Bu iki farklı ruh halinizi doğal karşılamak gerekiyor. Saat 15:30 Ay-Merkür görünümü, parasal konular üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Dostluğa hedefimizi gerçekleştirmeye ve  can olmaya ihtiyacımız var. İnsanların nazik davranışları, sözleri bizi bir hayli rahatlatabilir. Tam tersi tavırlarla, sözlerle karşılaştığımızda kolayca kırılabiliriz.22:14-22:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında temkinli olmak yapılacak en doğru harekettir. Sosyal hayatınız başta olmak üzere duygu dünyanızla ilgili konularda kendi temelinizi güçlendirmek ve güvenliğinizi sağlamak olgusu ön plandadır. Kafanızın içindekileri uygulamak yerine, üzerinde düşünmek yararlıdır.  Fakat tam tersine, ani bir karar vermeye kalkışmanız sakınca doğurabilir. Saat 22:34 Ay-Aslan burcu seyir süresince, ne olursa olsun hayattan keyif almak isteyeceğiz.  Dikkatleri üzerimize çekmek niyetindeyiz. Boş muhabbetlerden pek hoşlanmayacağız.Cumartesi gününüz güzelliklerle dolu geçsin. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken, geleneksel yapınızı ortaya koyacağınız bir gün. Duygularınız karışık olduğu için, hata yapmaktan korkuyorsunuz. Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaptığınız hataların altında sizin yanlış yargılarınız var.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyetinizi suiistimal etmek isteyen kişiler olacaktır. Uyanık olmalı ve hiçbir detayı atlamamalısınız. Öneriler getirin, fakat her şeyin sorumlusu siz olmayın. Aksi takdirde finansal olarak bazı şeylerin faturası size kesilebilir. Aykırı tavırlar ve sert eleştiriler ön planda.Günün Atmosferi:Gündüz stres, gece eğlence! Ev ve aile yaşantısı ile birlikte bugün de toplumsal olaylar gündemimizde olacak. Sabah saatlerinde son dakika değişiklikleri nedeniyle gerilebilir yahut agresif kişilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Acele hareket etmemeli, iki düşünüp bir söylemeliyiz. Rutin akış bir nebze bozulabilir ya da planlarımız birden aksayabilir. Beşeri ilişkilerde uyum biraz güçleşiyor. Yapıcı olalım ve diyalogları sakince yürütelim. Gece saatlerinde ise; gündüzün aksine daha pozitif, keyifli ve sevgi doluyuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda aşk, mutluluk, güzellik ve uyumu daha fazla elde edeceğiniz, gittiğiniz her ortama sevgi ve bolluk götüreceğiniz, yaşamınızın her alanında sizi destekleyen etkiler sunan, şanslı ve öne çıkarak bir zaman dilimindesiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

BAŞAK Bir yandan eğlenmek ve hayatın tadını çıkarmak, diğer yandan da para kazanmak için mücadelelerde bulunmak sizi yorabilir. Kendinize vakit ayırmak istiyorsunuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi kaynaklı işlerle ilgili şanslı bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Bu durum iletişim alanda da size özel fırsatlar verebilecektir.Ancak gün boyu ruhsal olarak içinize dönük bir yapıda olmanız mümkündür. Keyifli bir yolculuğun hazırlıkları size itici güç olabilir. Akşam saatlerinden itibaren bu tasarınızı gerçeğe dönüştürme şansına sahip olacaksınız. İlişkinizdeki ilham verici duyguların yakın arkadaşlarınız tarafından desteklenmesi veya onlarla ilişkinizdeki olumlu detayları paylaşıp fikir almanız günün temasını oluşturacaktır.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

22 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 26" R
Ay
Oğlak
11° 08' 36"
Merkür
Koç
16° 32' 24"
Venüs
Koç
29° 42' 29"
Mars
Balık
28° 55' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 46"
Satürn
Balık
16° 28' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 14"
Neptün
Balık
28° 52' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 58"
Lilith
Başak
23° 13' 17"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>