Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz konusunda çevrenizden fazlasıyla etkileniyorsunuz ve sevgilinizin sizi bu konuda uyarmasına rağmen bu huyunuzdan vazgeçemediniz. Dikkat etmelisiniz yoksa ilişkiniz tehlikeye girebilir.

Müşterilerinize karşı biraz çekingen davranıyorsunuz ve bu yüzden amirinizin ihtarı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İşyerinizde biraz daha atılgan olmalısınız.

Elinize bir miktar para geçebilir yada maddi konularda bir beklentiniz olumlu olarak sonuçlanabilir. Fakat bu durum sizde bir para harcama isteği uyandırabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Öfkenizi kontrol altında tutmalı ve ani kararlar vermemelisiniz. Yeni bir karar almamaya ve girişimde bulunmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi çok yorgun hissedeceğiniz bir gün. Bu yorgunluk duygularınızı ve sinirlerinizi etkileyecek. Sevdiğiniz insanların yakınlığına büyük ihtiyaç duyacaksınız. Zaman zaman olmayacak şeylere sinirlenebilirsiniz. Ailenizden alacağınız bir haber sizi sevindirecek. Arkadaşlarınızdan bazılarını ihmal ettiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar günümüz saat 04:30 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde başlıyor. En iyi, en verimli, en sağlıklı olana ulaşma arzumuzun işaretçisidir. Ailevi konulardan, ev yerleşimiyle ilgili meselelere kadar geniş bir alanda düşüneceğiz. Bizi baskı altına alan hiçbir şeyden hoşlanmayız.23 Ağustos saat 13:37-23 Eylül saat 11:20 tarihleri arasında burcunuz üzerinde  ilerleyecek Güneş, özgüven duygunuzun yükselişidir. Bu tabii ki, gayet olumludur. Böylece hem kişisel girişimleriniz hem mesleki hem de duygusal bir takım meseleler üzerinde bilinçli düşünmenizi sağlar. Akıllıca hareket edebileceğiniz bir zaman dilimidir. Bir yıl sonra yeni bir yaşa girme, yeni kararlar verme anlamında olumludur. Ayrıca iyi niyetinizi kullanan, ancak hem dostluk hem deanlamında verimsiz olan ilişkilerin gözden geçirilme ve bugüne dek görülmeyen, bilinmeyen durumların aydınlığa kavuşturulması yönünde de ilginç bir süreçtir.Saat 16:08 Ay-Neptün görünümü,  hayata  güven dolu  sarılmamızı sağlayacak birine  ihtiyaç  duyduğumuzun göstergesidir.  Her şeyi  oluruna bırak diyen  iç sesiniz nedeniyle,  yanlış birinin bile peşinden gitmeye hazır olursunuz. Sizin arzunuz rahatlamak ve huzur bulmaktır. Ancak dikkatli olmayı da bilelim dostlarım. Saat 17:37 Ay-Mars olumlu görünümü, bulunduğumuz alanda hareketliliğin, aktivitelerin, yoğunluğun  işaretçisi olarak önem taşıyor. Sanki birileri  arkanızdan itekliyor gibidir. Ancak sizin mücadele etmeye, koşturmaya pek gücünüz yok gibidir.  Oysaki başarılı olabilirsiniz. Bu enerji bir hayli güçlendiricidir. Arzularına ulaşmak isteyenler için yardımcıdır. Size tavsiyem, yaşadığınız tatsız olayların etkisi altında kalmadan önünüzdeki işinize odaklanınız.Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk konuları sizin için oldukça önemli bir hal alıyor. Yeni başlayan dostlukların kısa sürede şekil değiştirmesi sizin lehinize gelişen bir durum. Duygularınızı yoğun yaşamaktan yanasınız. Çevresel iletişimlerde kısa paslaşmalar gündeme gelirken, bugün risklerden uzak kalmalısınız. Maddi konularda değişimler söz konusu olacak.

23 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerden öğrenekleriniz var. Başkalarının yanlışları sizin için öğretici olabilir. Sosyal ortamlarda yeteneklerinizi ve yapabileceklerinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi ifade ederek olumlu değişikliklerin yolunu açabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dikkatinizi evdeki işlere yöneltmeniz mümkün. Son derece hareketli ve aktif olabilirsiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş beklentisi olan Başaklar doğru hamleler yaparsanız şansınız gittikçe açılacak. Aileniz ve sosyal hayatınız arasında bir denge kurmanız gerekiyor.

23 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları ve istekleri sizi bezdirebilir. İletişimsel olarak biraz zorlanabilir ve kendinizi ifade etmekten vazgeçebilirsiniz. Bu da var olan işlerinizde ve ilişkilerinizde birtakım sorunları ortaya çıkarabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız.

23 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileyi ilgilendiren konularda, yaşadığınız alanda ve ortaklıklarınız/partner ilişkilerinizde zorlanma, engel, gereksiz öfke patlamaları, gerginlikler, kibir ve ukalalık yüzünden sorunlar söz konusu olabilir. Bu dönem partner ilişkileriniz makaslanabilir, gerginlikler, soğukluklar, mesafe gibi durumlar söz konusu olabilir. Aile içinde ise sağlık sorunları, baba ile ilgili problemler veya alım /satım işleriniz varsa gecikmeler söz konusu olabilir

23 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

23 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>