Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Duygusal konularda ani kararlar almaktan ve sabırsız yaklaşımlardan kaçınmalısınız. Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceksiniz. Bazı küçük sorunlarınızı çözebilir yada sorunlarınızdan bir süre içinde olsa uzaklaşma imkanı bulabilirsiniz. Zihninizi çok iyi kullanmanıza rağmen bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimsel anlamda bağlarınız güçlenirken yeni planlar yapma eğilimindesiniz. Ancak bu konuda oldukça temkinli olmalısınız ve ani girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Maddi konularda iki farklı eğilim içine gireceksiniz ve bütçenizi dengelemeye çalışacaksınız. Ancak bugün hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz ve bu harcamalar uzun sürede sizi zorlayabilir.

Karşınıza bazı fırsatlar çıkmakla birlikte bunları değerlendirmeniz çok zor olabilir. Detayları gözden kaçırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tedirgin davranışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişilerle tartışmaya eğilimlisiniz. Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz.

23 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 23 Ekim saat 14:57-22 Kasım saat 11:38 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, eğitim hayatı, çevre ilişkileri, iletişim, kendinizi ifade edişiniz, yolculuklar, haberleşme, günlük koşuşturma, işlerinizin takibi, ticaret, kardeş ve yakın akrabalarınızla alakalı konuların gözden geçirilmesi ve bulunduğunuz durumun ciddiyet ve sorumluluk duygusu çerçevesinde ele alınması gerekebilir. Bu süreçte, çevrenizde bazı değişimler, düzenlemeler, yenilenmeler özellikle yakınlarınızla, dostlarınızla, ilişkinizle ilgili konularda  görülebilir. Bunları anlamakta zorlanabilirsiniz.  Fakat gerçekçi bir gözle bakarsanız,  ilerisi adına sağlam olanı fark eder, kurtulmanız gerekeni tespit edersiniz. Sizin nasıl baktığınız çok önemli. Güneş-Akrep burcu geçişindeki en etkin görünüm, 18 Kasımda gerçekleşecek. O gün, Güneş-Satürn ile kavuşum yapacak. Gayet önemlidir. Aile büyükleriniz,yerinizdeki patronunuz, yakınlarınız, çevrenizle alakalı bazı gelişmeler, sorumluluk almanızı gerektirebilir. Önemli bir görüşmede bulunabilirsiniz. Bu görüşme bir değişimin işaretçisi olabilir. Bu değişiklik eğer sizin için zorluklar içeriyor ancak uzun vadede faydalı olacaksa duygusal düşünmemeli, mantıklı hareket etmelisiniz. Bu kavuşum,  her bir konuyu, insanı, durumu görünen yanıyla değil, bilakis arka planda olan biteniyle ele aldığınızı gösteriyor. Kim ne söylemiş, ne etmiş, nasıl bir karar vermiş, hayat ne anlama geliyor, çevre ilişkilerinin önemi nedir, kardeşler, eş, dost ve yakın akrabalığın sınırları ne olmalı, bunlar üzerinde durabilirsiniz.  Boş sözler, boş insanlarla vakit kaybetmekten yana değilsiniz. Çünkü siz hayatı kolay öğrenmediniz. 23 Ekim saat 23:52-16 Kasım saat 21:03 tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Venüs döneminde, çevremizde bulunan insanlarla ilişki kurma biçimimiz, paylaşımlarımızla birebir alakalıdır. Venüs-Akrep   burcu geçişinin en etkin tarihi, 13 Kasımdır. O gün, Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek ve  bu kavuşum hem yakın çevre ilişkilerini hem de  aşk hayatınız, maddi konular, gelişim anlamındaki meseleler üzerinde odaklanmanızı sağlıyor. Bazı kişilerle aranızda istemeden de olsa bozulma, ayrılık, sıkıntılı durumlar meydana gelebilir. Bazılarınız bu kavuşum sayesinde güçlü insanlarla bir araya gelebilir ve onlarla önemli ilişkiler kurabilir. Bir kısmınız için bu kavuşumun anlamı, büyüklerinizle olan iletişimin baskılayıcı hale gelmesidir veyahut artık problemlerin konuşulması zamanıdır. Kimileri bu kavuşumda çevresini değiştirebilir veya birkurabilir. Burada önemli olan hem mali hem de işin, çevresel anlamda mutlaka gözden geçirilmesidir. Sorumluluk baskındır. Mutlaka gerçekçi olunması ve ona göre hareket edilmesi gerekir. Aile yakınlarıyla ilgili sorumlulukların da hale yola koyulmasında fayda vardır. Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

23 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişinizle ilgili olaylarda siz haksızdınız. Bunu şimdi daha iyi anlayabiliyor, daha farklı bakıyorsunuz. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanıyorsunuz. Bugün, İş yaşantınızda kazandığınız başarılar sizi tatmin etmiyor. Daha fazla zafere ihtiyacınızyaşantınızda kazandığınız başarılar sizi tatmin etmiyor.

23 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizi, sosyal aktiviteleri veya günlük rutin akışınızı ilgilendiren konularda türlü çeşitlilik yaşanabilecek bir aya giriyorsunuz. Gözünüze sıcak gelmeyen teklifleri geri çevirip, eğlenceli ya da verimli olabileceğini düşündüğünüz davetlere mutlaka katılmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Ani ve beklenmedik gelişmeler ya da ortaya çıkan bilgiler veya haberler günün akışını farklılaştırabilir. Uzlaşmanın zorlaşabileceği, gerilime açık bir gündeyiz. Geçtiğimiz haftalarda oluşan ay tutulması(8 Ekim) yazımızda ele aldığımız başlıklarda kısmen de olsa bir hareketlilik olabilir. Gün içerisinde sakinliği korumaya çalışmak, riskli hareketlerden, yerlerden ve kişilerden, patlayıcı veya yanıcı özellikli nesnelerden uzak durmakta fayda var. Acele hareketler ufak tefek sakarlıklara da neden olabilir. Akşam saatlerinde, diyalog kurmak ve birbirini anlamak daha kolay olacaktır.

23 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim konularında dikkatli olmanız gerekiyor. Özellikle başkalarından destek sağlamaya yönelik görüşmelerinizde diplomatik bir dil kullanmaya özen gösterin. Para konularında olumlu bir hareketlilik gözüküyor. Bazı yatırımlarınıza dair gelirleriniz olabilir. Teknolojik araç gereçler için harcamalarda bulunabilirsiniz.

23 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün oldukça sabırsızsınız. Beş dakika yerinizde duramıyorsunuz. Kendinizi kontrol altına alın. Eğer heyecanınız böyle sel olursa kısa zamanda aşık olduğunuz anlaşılacak.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

23 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 53' 10" R
Ay
Oğlak
17° 44' 57"
Merkür
Koç
16° 41' 46"
Venüs
Boğa
00° 18' 56"
Mars
Balık
29° 17' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 40"
Satürn
Balık
16° 31' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 56"
Neptün
Balık
28° 53' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 39"
Lilith
Başak
23° 16' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>