Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatlerinde ondan alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Akşam saatlerinde ona küçük bir sürprizle karşılık verebilirsiniz. İlişkiniz her zamankinden daha iyi görünüyor.

Yeni desteklere ve arkadaşlıklara ihtiyacınız var. Birikmiş sorunlar, yeni bir tartışmayla yeniden karşınıza çıkabilir. Üstesinden ancak soğukkanlılığınızla ve çalışkanlığınızla gelebilirsiniz.

Bugün ani bir ihtiyaçla karşılaşabilirsiniz. Birikiminiz bu ihtiyacınızı karşılamaya yeter de artar bile. Bir ek gelir müjdesi alabilirsiniz. Tedbirli davranmanızın karşılığını göreceksiniz.

Bugünlerde daha fazla soğukkanlı olmanız gerekecek. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yardım tekliflerine açık olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkileyebilir. Bütün bunların etkisiyle bir yakınınızla bir problem yaşayabilirsiniz. Bütün bunların yanında, duygusal yaşamınız yolunda gidiyor. İşle ilgili sorunlarınız sabah saatlerinden itibaren gündeminize oturacak. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar bugün yine karşınıza çıkacak.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde başlıyor ve bizler  ne olursa olsun hayattan keyif almak isteyeceğiz.  Dikkatleri üzerimize çekmek niyetindeyiz. Boş muhabbetlerden pek hoşlanmayacağız. Saat 15:21-25 Ekim saat 06:16arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, enerjimiz düşebilir. Beklemek, ne olup bittiğini bilmemek bu saatlerde bizi rahatsız edebilir. Karşınıza çıkabilecek ufak tefek sorunları büyütebilir, aktivitelerinizi yerine getirirken iki misli yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Ancak bunun hayrımıza olabileceği ihtimalini de göz ardı etmeyelim. Hani bazen, iyi ki şöyle olmamış, iyi ki adım atmamışım deriz ya. Boşluk etkisini de böyle bir açıdan ele alalım. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. 24 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Yakın çevremizle olan ilişkilerimiz, eğitim vehayatımız, kariyer yaşantımız ve toplum içindeki yerimizle alakalı her durumu yine derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz.  İşimizde güçlü olmak, girişimlerimizde başarılı olmak, birilerinin önüne geçmek, güçlü olmak arzusu ön planda olacaktır.  Zihin gayet keskin, hızlı ve güçlü çalıştığı için, görünenle, sahip olunanla yetinmek kolay değildir. Bazen sözlerimiz bir iğne gibi batıcı olabilir. Ancak bu dostluğundan, size olan davranışlarından arkadan dolap çevirdiğini düşündüğünüz kişilere yöneliktir. Ser verip sır vermezsiniz. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Çevre ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların kaynağı, her şeyi çok fazla abartmanızdan ileri geliyor. Güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor. Doğru kararlar almak bu sizin elinizde.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin. Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok fazla çıkabilir. Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir. Günün Atmosferi:Gördüğümüz her şeyi gerçek sanmayalım ve duyduğumuz her şeye inanmayalım birkaç gün için. Yanıltıcı kişiler veya etkiler devrede. Fazla hayalperest veya idealist olabiliriz, ama sandığımız şeyler gerçek olmayabilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Duygusal değişiklikler sizi yorabilir. Dikkatsizliklere karşı önlem almalısınız. Kendi içinize kapanacağınız bir gün olabilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla titiz davranıyorsunuz. Detaycı bir tavırdasınız. Bu durumda kendinizi mutsuz edebilirsiniz. Olaylara karşı olduğu gibi bakmayı öğrenin. Çevreniz de bunu istiyor.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Aslan burcunda ilerlemeyi sürdürürken kendinizi vazgeçmeye, bırakmaya hazır hissedebilir, akışın hızında çok daha iyi ve rahat hissedebilirsiniz. Mistik ve spiritüel konularda okumak, yazmak, paylaşmak bugün size keyif verebilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda etkili hareket etmeye başlıyorsunuz. İletişiminiz artacak ve yakın çevrenizle temas halinde olacaksınız

24 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal çalışmalarınız hızlanıyor. Ev düzenleme, eşya yerleştirme veya yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Katılacağınız davetlerde alkollü içeceklere, ağır yiyeceklere düşkünlük gösterebilirsiniz. Bugün kendinizi ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirebilirsiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin.

24 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>