Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha çok duygusal güvenliğinize önem vereceğiniz bir gündesiniz ve kendinizi duygusal açıdan rahat hissedeceksiniz. Duygusal olarak sabit olacaksınız davranışlarınızda tutarlı davranacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki diyalog son derece güzel olacaktır ve birlikte bazı kararlar verebileceksiniz. Duygularınız dengelenecektir ve sizin için öncelikli işlere zaman ayırabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

İstikrarlı bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceğiniz bir gündesiniz ve daha çok elinizdeki işleri bitirmeye çalışacaksınız. Yeni bir teklif yada gelişmeyle karşılaşabilirsiniz ancak bugün bunlara sıcak bakmayacaksınız. Bazı problemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar zor olmayacaktır. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Planladığınız bir konuda düşünceleriniz doğru ama harekete geçmeden biraz daha beklemelisiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı maddi sorunlarınızı çözebilirsiniz yada maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Maddi olanaklarınızı olumlu olarak kullanabileceksiniz.

Bugün daha çok realist davranmalı ve alacağınız kararlarda detaylara dikkat etmelisiniz. Genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev hali diyerek geçiştirdiğiniz bazı konularda, kendinize de yönelik birtakım eleştirileriniz olmalı. Diğer sosyal ilişkilerinizdeki hassasiyeti aile içinde de gösterebilirsiniz. Bu sıralar oldukça yaratıcı düşünceler içindesiniz. Kendinize ve çevrenize yenilik fırsatları yaratabilir ya da bu anlamda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 03:32 Ay-Koç burcu geçişi, kendi çıkarı için bizi kullanan veya kullanmaya kalkan kişilere, dünyaya savaş açmamız anlamındadır. İnsanların menfaatlerini nasıl da ihtirasla koruduklarını düşünürüz. Kendimize bir bakalım. Biz kimler için ne özveride bulunmuşuz ve kimler bizim yaptığımızın kıymetini bilmemiş. Bazen tedbirli olmak iyidir. Saat 06:43 Ay-Mars görünümü, duygularımızı ateşlendiren ve her zamankinden daha farklı istek ve amaçla hareket etmemizi sağlayan bir enerjidir. Hem gerginlik hem de arzularımıza göre hareket etmek ihtiyacı duyarız. Bazen biz veya başkaları sözel anlamda tartışmalara açık oluruz. Bu fikirsel farklılıklarımız nedeniyledir. Onun içindir ki bu saatlerde işlerimizi yaparken veya birileriyle bağlantı halindeyken konuşmalara dikkat edelim. Finansal ve mesleki konularda girişimde bulunurken, artı ve eksileriyle gözden geçirelim. Enerjimiz olumlu ancak bu noktalara dikkat edersek gayet doğru bir şekilde işlerimizi hallederiz. Saat 11:17 Merkür-Satürn görünümü, ortaklaşa bir malın bölüşümü, ailenizi ilgilendiren bir meselenin görüşülmesi, karara bağlanması yönünde bilinçli hareket etmenin yararını vurguluyor. Elimizdeki miktara göre bütçemizi düzenlememiz faydalı olacaktır. Daha önceden düşündüğümüz, planladığımız işlerimizi yerli yerine koymak isteyeceğiz. Eğer bir şeyden tam olarak emin değilsek üzerinde biraz daha düşünmemizde yarar görüyorum. Belki başka fırsatlar karşımıza çıkabilir. Tabii ki aceleye getirmeyelim. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hukuksal problemleriniz bir çözüme kavuşabilir. Çocuk sahibiyseniz, geleceğiyle ilgili planlar yapabilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yeni başlangıçlar yakalayabileceksiniz. Kendinize zaman ayırmak size bugün iyi gelecektir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. Sizi yoran koşullar oluşacaktır. Ortaklı para konularında karar almak için uygun bir günde değilsiniz. Banka işlerinizi toparlamak için fırsatlar var. Maddi anlamda bağlayıcı koşullar oluşabilir. İşlerinizde aldığınız sorumluluklarla ilgili eğitimlere dahil olabilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İs teklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal işlerinizde düşündüğünüz, tamamlanması gereken işler devrede olabilir. Bu hafta başı maneviyatınız size güç katabilir. Aile hayatınızda yapılacak işleriniz ve konuşmalarınız için uygun şartlar oluşabilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda krize neden olmuş konuları artık kendi lehinize çevirebilir, üzerlerine korkusuzca cesaretle gidip çözebilecek bir yapıdasınız. Hızlı gelişen ilişkilerin içine çekilebilirsiniz. Bu ilişkiler duygudan ve derinlikten uzak olabilir. Maddi ve manevi değer yaratılan ortaklaşa konularda hızlı ve etkin yöntemler benimseyebilir ve üzerlerine gidebilirsiniz. Ebeveyniniz, bilhassa babanızdan esaslı maddi yardımlar alabilecek etkiye sahipsiniz. Borçlarınızın ve kredilerin kapatılması için yapılacak sözleşmelerde ailenizin desteğini alabileceksiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aileniz ile ilgili bazı konular ön plana çıkmaya başlayabilirler. Aile üyelerinin veya yakın arkadaş çevrenizden bazı kişilerin sürprizleriyle de karşılaşmanız ihtimal dahilindedir. Gerçekçi yaklaşım benimserseniz, ilişkileriniz derinleşebilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 57" R
Ay
Balık
20° 04' 21"
Merkür
Koç
18° 53' 31"
Venüs
Boğa
05° 47' 28"
Mars
Koç
02° 43' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 01"
Satürn
Balık
16° 54' 36"
Uranüs
Boğa
22° 34' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 34"
Lilith
Başak
23° 46' 09"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>