Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle beraberliğiniz size mutluluk ve onur veriyor. Çevrenizdeki çapraşık ilişkileri hayretle gözlemliyorsunuz. İçinde saygı, anlayış barındırmayan ilişkilerin, aşk adı altında yaşanması tuhafınıza gidiyor.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. İşinizle alakalı bir yolculuğunuz olabilir.

Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında da aranılan insan yapıyor. .

Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, bir ahbabınızın önemli bir aile problemine beklenen ilgiyi göstermelisiniz. İlgisiz kalmanız problemi büyütebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınızın birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Sorunları serinkanlı karşılama yeteneğiniz bazı durumlarda yetersiz kalabiliyor. Bazen hiç direnmeden problemleri oluruna bırakıyorsunuz. Bu çok insani gibi görünse de problemlerin artmasına neden oluyor. Küçük, küçük de olsalar gündelik problemler kümeleşip canınızı sıkabiliyor.

26 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı günümüz, Ay-Başak burcu geçişiyle  başlayacak. Mantıklı düşünmenin, duygularımızı belli bir sınır içine çekmenin işaretçisidir. Gerçekler çok daha fazla önemli hale geliyor. Detaylar gözümüze çarpıyor, gözlemde bulunuyoruz. Size oldukça uygun olan bu enerji altında hem kişisel hem çevreniz üzerinde etkili olma gücünüz yükseliyor. Saat 01:15 Neptün ile bir karşıtlık oluşturacak.  Bu görünüm, huzur bulmak, güzel sözler söylemek, endişelerimizden kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Gönlümüz huzur bulmak ve  problemleri geride bırakmak isteyecektir. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var. Saat 11:08 Ay-Pluto görünümünde, hayatı ele alış biçiminize göre planlarınızı gözden geçirerek günü olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Saat 21:22 Venüs-Satürn görünümü gerek özel gerekse bazı kişilerle olan dostluğunuzu gözden geçirmenizi sağlar. Ayrıca hedeflerinizi ve mutlaka halletmeniz gereken işlerinizi ele alırsınız. Bazen sırf mecbur olduğunuz için yaptığınız görevlerin sizi ne kadar yorduğunu  bazen de canım diye bağrınıza bastığınız insanların hiç de umduğunuz gibi çıkmadıklarını düşünürsünüz. Üzülürsünüz bunca geçen zamana ve yaşananlara. Tabii ki Başak, gözlemcidir, titizdir. Ancak bir o kadar da yardımsever. Zaten üzüldüğünüz taraf da budur. Bu kadar destek olmama  rağmen neden bunları yaşadım diye içinizden geçirirsiniz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

26 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz.. Bugün, sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Sevdiklerinizi korumak adına, fazla sorumluluk alıyorsunuz. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil.

26 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burcunuzda meydana gelen yeni ay bu yılın muhasebesini yapmanız ve önümüzdeki dönem yapacaklarınızı değerlendirmeniz için size olanak sağlayacaktır. Yeni başlangıçlara açık dönem. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanları tehdit ederek veya yüksek sesle konuşarak değil, ikna yöntemiyle ya da olumlu şekilde yönlendirerek daha etkin olabileceğimizi ve daha rahat arkadaş edinebileceğimizi anlayabileceğimiz bir gün. Bu sayede, işlerin ya da olayların kendimize uygun şekilde gelişmesini sağlayabilecekken, diğer türlü davranmamız işlerin şansa ya da başkalarının inisiyatifine veya vizyonuna bırakılması anlamına gelebilir. Ayrıca, bugün Başak burcunda oluşan yeni ayın yenileyici etkisinden faydalanmak için aktif olmakta fayda var.

26 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yenilik ve değişim isteğiniz öne çıkıyor. Yaşam tarzınızda somut değişiklikler yapmanızı sağlayacak enerjiler var. Kişisel önceliklerinizle ilgili daha planlı ve organize hareket edebileceksiniz. Özellikle sağlığınızla ilgili kararlı adımlar gözüküyor. Spora başlayabilir, hep merak ettiğiniz ancak ertelediğiniz alanlarda kursa yazılabilirsiniz.

26 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ ay burcunuzda olduğundan fırsatları değerlendirmeye bakın. Cesurca alacağınız yatırım kararları sizi güzel günlere götürecek.

26 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

26 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>