Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorup sordurduğunuz kişi yalnız değil, hayatında iyi kötü biri var. Öğrendiniz bunu ama yine de soruşturmanızı yarıda kesmeyi düşünmüyorsunuz. Karşıdan bir işaret almış da değilsiniz. Bu kararlılığınızı insani değerlerinizin neresinde mazur gördüğünüzü düşünmelisiniz.

Çok genç bir yakınınızın başarı grafiği hızla yükseliyor. İçten memnuniyetinizin arasına küçük bir kıskançlık sıkışmış gibi. Ama onunla yakınilişkileri içine girecek gibi görünüyorsunuz. Şimdilerdeyaşamınız genel olarak sorunsuz. Yakın geçmişin sevimsizlikleri de unutulmuş gibi.

Harcarken elinize çok yakışıyor, hakkını veriyorsunuz. Şu tasarruf uyarılarını biraz ciddiye alsanız iyi edersiniz. Çünkü çok yakında yerine geri gelmeyecek bir para çıkışınız var. Bu konuda dayanışma gelecek bir yer de görünmüyor. Gelecek bir miktar üzüntü taşıyor olabilir.

Önem vermiyor gibi göründüğünüz birinden gelen üzücü haber, duygularınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başınızda kavak yelleri esiyor. Ama daha yukarılarda fırtına bulutları toplanıyor. Şöyle bir toparlanmanız lazım. Bu gidiş nereye diye kendinize sormanız lazım. Çoktan unuttuğunuz birinden haber gelecek. Onu unutmuş oluşunuza şaşıracaksınız. Yeni haftanın ortalarındaki bir alışveriş tatsızlık yaratacak. Uzun zaman aklınızdan çıkmayacak.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Oğlak burcunda ilerleyen Ay, gün  boyunca etkilidir. Aşk hayatımızı ilgilendiren konulara ciddiyetle yaklaşacağız. Duygularımızın rotasında hep bu olgu baş planda yer alacak. Sağlam, güvenilir, dürüst olana yöneleceğiz. Saat 06:33 Ay-Pluto kavuşumu,  güven duygunuzu yükseltiyor. Olgun tavırlarınız, etrafınızı kucaklayışınız insanların sizin yanınızda rahatlamalarını sağlıyor. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Saat 18:26 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, aşkı sorgulamanıza, koşulların istediğiniz gibi olmaması sebebiyle parasal ve duygusal konularda kimi zaman öfke duymanıza sebep olabilir. Aşkı çok fazla ciddiye alıyor olmanız, ancak çoğu zaman da bu huyunuz nedeniyle kendinize kızmanız mümkündür. Saat 19:08 Merkür-Satürn olumlu görünümü odaklandığınız konular, meseleler üzerinde bir hayli derinlikli düşünmeye neden olabilir. Sorumluluklar, baskılar, ciddiyet, yakın çevrenizle ilgili meseleler endişe yaratıyor olsa da, siz mevcut durumu belli bir çerçeve altına alarak bilinçli şekilde ele alırsanız, doğru saptamada bulunursunuz. Zekanız ve analiz gücünüz size yardımcıdır.   Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,  

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili yoğunluğunuzu denetlemek zorundasınız. Sezgisel içgüdüleriniz çok fazla çalışıyor. Parasal trafiğiniz yoğunlaşıyor. Geçmişte yatığınız hatalarla ilgili tekrarlarına dikkat etmelisiniz. Unuttuğunuz borçlarınız ve ödenmesi gereken sorunları yeniden gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir. Siz normalde böyle bir ihtiyaç duymuyor olabilirsiniz. Ancak, bu tür olanaklar doğduğunda bu duruma olan ihtiyaç daha iyi anlaşılacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işler karşınıza çıkabilir. Sizden daha olgun kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek için risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde planlarınızda değişiklik olabilir.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı ve iyi niyetli bir tutum içinde bulunacaksınız bugünlerde. Şanssızlık gibi görünen durumların içindeki fırsatları görebileceksiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars'ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda güç sizden yana olacak. Sevmek ve sevilmek ihtiyacınızı, gereksiz şüphe ve kaprislerle yormayın. Duyacaklarınız ilginizi çekecek ve hayatınızı istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaşayacağınız bireysel deneyimler sizi derin bir uykudan dinç bir şekilde uyanmışçasına olumlu ve güçlü bir sekilde etkileyecek ve siz çevrenizde olan biten hemen her konuya hakim olarak rahatsızlık duyduğunuz bir çok şeyi istediğiniz yönde düzenleyerek bazı kişi ve olaylarında yaşamınızdan çıkaracaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana sevginizi sözlerinizle beden dilinizle hissettirin ve sevginizi daha da yüceltin…

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 21" R
Ay
Koç
05° 59' 52"
Merkür
Koç
19° 37' 55"
Venüs
Boğa
07° 08' 02"
Mars
Koç
03° 33' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 21"
Satürn
Balık
17° 00' 03"
Uranüs
Boğa
22° 37' 59"
Neptün
Balık
29° 03' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 11"
Lilith
Başak
23° 53' 24"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>